Imam i Malmö hotar och hatar år efter år och går ändå lös…

ISLAM. Rosengårdsimamen Basem Mahmoud använder återkommande sin moské, sin fredagsbön och sin youtubekanal åt att uttrycka avsky mot judar och fördöma andra imamers brobyggande insatser, skriver Kvällsposten.

Basem Mahmoud

När upploppen bröt ut i Malmö i augusti efter en koranbränning var det flera muslimska företrädare som gick ut och manade till lugn bland folkmassorna. Men det var inte alla som uppskattade tilltaget.

Imamen Basem Mahmoud tycker inte om sånt, han vill bara att det ska brinna på gatorna och kastas sten mot polisen.

När läraren Samuel Paty halshöggs i Frankrike efter att ha visat upp Muhammed-karikatyrer i sitt klassrum gick Svenska Fatwarådet ut med ett offentligt fördömande. Men i al-Sahaba-moskén i Rosengård var det inte mordet – utan fördömandet av mordet – som kom att väcka ilska.

Vad är det som är så svårt att förstå? Koranen är oföränderlig och importerar vi Mellanöstern får vi Mellanöstern.

– En person som älskar sin religion blir arg och slaktar läraren med en kniv vid rännstenen, eftersom läraren är oren och rännstenen är den enda plats han förtjänar. Det är en enkel ekvation. En från deras sida syndade genom att förolämpa profeten, och en från vår sida syndade och dödade läraren som förolämpade profeten, sade Rosengårds imam Basem Mahmoud.

Basem Mahmoud anser att den svenska regeringen konspirerar mot muslimer. – Dessa imamer har gjort att staten och Sverige hånar oss. De ljuger och är bara ute efter pengar, och svenskarna vet att dessa imamer är lögnare men använder dem ändå för sina egna ändamål.

Vid en fredagsbön några veckor senare vill Basem Mahmoud återigen betona vad han tycker om judar. – I alla tider är det samma bedrägliga skurkar som står i vägen för de rättrogna. Alla vet att västländerna styrs av judar. Judarna är deras härskare. Judarna är grisars och apors avkomma. De är fientliga mot muslimer, men de kommer stå hjälplösa mot islam.

-Pettersson undrar varför Basems moské inte är stängd för länge sedan och imamen utslängs ur landet. Kan staten jaga pensionärer som säger vad de tycker om muslimer borde en som herr Mahmoud ha straffats rejält och han är inte ensam…

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “Imam i Malmö hotar och hatar år efter år och går ändå lös…

 1. Bähäähähääbäähäää ..
  🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑 ..

 2. Politikerna de PK har snart vunnit, genom att år efter år höra det som var och borde vara onormalt, så trubbas de stora flertalet av och accepterar det som normaltillstånd.
  Ta Islam en religion med text stulen från gamla testamentet är fortfarande ledstjärnan för dåligt utbildade och skrockfullt folk.
  Den anammar PK fullt ut samtidigt som de beskyller ett parti som strävar till att öppna ögonen för folk som inte vill se.
  Vi borde snarast ta oss an den forntida sekten och få dem endera rumsrena eller visa dem bestämt mot utgången.

 3. Tankeexperiment; några SD are hotar
  muslimer på liknande sätt! Samhället,
  upprörda L,MP, V etc skulle med darrande
  stämmor kräva missdådarnas huvuden.
  Nu: inte en krusning på ytan.Märkligt!
  Arma land.

 4. Självklart
  HMF gäller ju inte svennar.
  Invandrarna får rättigheterna och lämnar svenskarna kvar med skyldigheterna.

 5. Många tror att han kommer att dömas för hets mot folkgrupp men det kommer nog aldrig att ske. Dessa individer är för all framtid skyddad av den korrupta svenska regeringen och dess politruker. Sannolikheten är väl större att imamen tilldelas fredspriset efter påtryckningar från humanistiska och moraliska stormakten.

 6. Aron Verständig, ordförande för Judiska centralrådet i Sverige vill förbjuda för demokratins skull.
  Bättre att förbjuda alla religiösa sekter som vill inskränka på demokratin.

 7. Om idioten önskar förstörelse, då borde han stanna kvar i sitt land,
  vad fan har han här att göra?

  Gäller inte det vårdade språket religiösa dårar youtube??

 8. Jag förstår att Malmö går i konkurs ( minus 6 miljarder ) varje år. Muslimerna och kommunisterna har snart tömt staden på judar genom falsk propaganda och primitiv förföljelse. En del av judarna har faktiskt flytt till Jerusalem om jag inte fattat fel. Politikerna och samhällsarkitekterna låtsas, som allt är OK. Sverige har tydligen totalt spårat ur när de accepterar sån öppen rasism från muslimska representanter.

 9. Imamer är ändå otroligt pålitliga om man jämför med judarnas motsvarighet rabnim som är en kättare av värsta kvalisort.

 10. Var är alla granskare och alerta åklagare som har koll på pensionärer? Eller den Nationella Operativa Avdelningen som hade gott om tid med Pettersson? Vågar ni inte eller finns det fria zoner?

  • Lite ot, men som handlar om polisen.

   Jag har störande grannar, svensk dysfunktionell familj, där mannen misshandlar kvinnan och vrålar åt barnen och stampar i golvet så det skakar nere hos oss med mycket fler störningar.
   Vi, liksom många andra har anmält till Soc, inget händer.
   Vi har lyckats fått ut Störningsjouren i tid en gång och de har fått en varning. Två gånger till och de ryker.

   Men vi trodde att polisen skulle komma och ringa på familjens dörr om vi ringde om misshandeln. Men icke. De ber oss att ringa tillbaka om det tystnar och det är skrämmande. Samhället backar totalt för hustyranner som får leva i andras lägenheter också, med sina utbrott.

   Tänker på den lilla Wilma, ifall någon kanske hade ringt om oväsendet från lägenheten. Men tvingats att ringa tillbaka till polisen för att det blev tyst.

   Skälet vi har fått från polisen är att de har fullt upp och om det är tyst igen, inte behöver skicka en patrull.

   Det är mer än sjukt hur slappt myndigheter arbetar.

   • Och vad ger detta för signaler till den misshandlande mannen? Bara fortsätta att misshandla, i Sverige är det ok…

   • Tanten, exakt! Det är skrämmande hur rättslösa vi grannar är. Och dessutom får mannen mer rätt i sitt synsätt, han får slå, han får vråla och gapa.
    Han var t o m nere och slog på vår dörr när Störningsjouren lyckades klippa dem i deras gräl som pågick tillräckligt länge för att jouren skulle hinna ut. Mer än 40 minuter höll de på.
    Hyresvärden säger bara, det är ingen bra situation för er grannar. Vräk den som hämnas på grannarna genom våldsamma utbrott anser vi och många med oss. Men nej!

    Det finns mycket att säga om saken, men det är bedrövligt.

Kommentera