Centerpartiet – 110 år

Centerpartiet fyller 110 år i år. Något partiet bl.a. firar med boken “På väg framåt under 110 år“.

“Reformer, frihet, rättvisa, ansvar och medmänsklighet, det är ord som beskriver Centerpartiets historia”, står att läsa i beskrivningen av ovan nämnda bok. Mycket av Centerpartiets historia är av förklarliga skäl ute lämnat, men den finns där och en del av denna har Ledarsidorna tagit upp idag.

Antisemitismen och kopplingar till nazism löpte som en röd tråd genom partiet i många år. På senare år har partiet som bekant brottats med företrädare som haft nära band med islamister.

Det Johan Westerholm utelämnar är det faktum att dagens centerpartister väljer att prioritera bort landsbygden till förmån för städernas centrala delar. Dagens C har också valt den något märkliga vägen att hellre prioritera människor från andra världsdelar än de svenska medborgare som lever under svåra förhållanden och en ekonomisk situation som lämnar mycket att önska. Dessutom har man nu en uppskattad företrädare som rört sig bland pedofiler och suspekta sexklubbar. Inte heller att förglömma dessa filurer.

Bondeförbundets grundprogram

Ledarsidorna

11 thoughts on “Centerpartiet – 110 år

 1. NÄSTA GÅNG KAN DET VARA DITT BARN ELLER BARNBARN SOM BLIR UTSATT AV DESSA SKRÄP, SOM HAR FÖRBRUKAT ALL RÄTT TILL LIV.

  Annie Lööf Centerpartiet är tyst !

  DEN SOM TIGER, ÄR TYST DELAKTIGA I DESSA, SÅ SJUKA BROTT !

  Fy FAN, för dessa vedervärdiga människor. 😡

 2. Ja tänk att i går tittade Annie Lööf fram och tyckte det var bra
  att ett par av fackföreningarna hade godkänt överenskommelsen?
  Men om Pedofilskandalen har hon inget att säga, trotts
  att hon var väl medveten om vad som förekommit? Ynkligt!

 3. Har länge tyckt att partiet verkar lida av svår demens,
  och är man 110 år är det kanske inte konstigt ?

 4. Jag skäms för att ha varit medlem i CUF och senare också Centerpartiet… NEJ, jag skäms för, och skräms av, vad Centerpartiet har blivit!

 5. Man borde också pressa förste vice ordföranden som är barnläkare på hur han agerat i frågan om medicinsk bestämning av åldern hos “ensamkommande barn”.

 6. Under 2020 två fall, sex och våldtäkt mot barn och ovanpå detta pedofilskandalen med Federley.
  Har C blivit pedofilernas parti?
  Vi vet ju vilken ideologi som tycker att sex med barn är ok.

  • En nyhet nyligen. “Framstående partikamrat till Orbán arresterad efter olaglig orgie med män.”
   Så var rubriken först för att misskreditera Orban och Ungern. Men sen kom pk-media på att partikamraten var inte bara bisexuell utan också en bedragare som seglat under falsk flagg .En manisk bipolär.åkomms, kanske. vad vet jag. lika lite som Centerns partiledare Annie, när hon säger att Fredrik mår mycket dåligt och kommer att vara sjukskriven.

   Slutet på denna historia är att partikamraten REDAN har pudlat och lämnat sin EU plats.
   Han är ett föredöme som jag ser det. om det skall finnas ett värde av att olika människor har ett värde. Det var många som åkte dit för att prio brutit mot Coronasammankomstregeln (23) och att sedan dessa nakna män hade knarkat och umgåtts gör att jag frågar mig; Varför gillar de inte en lika eller en olika eftersom det för mogna män finns begränsningar..
   Möjligen lever de en i psykedelisk värld. Sånt folk ska inte få vara i EU, varken som parlamentariker eller hög som låg tjänstemän.
   Sånt ska inte få förekomma
   Jag vill för f.n ha något för pengarna eftersom Sverige betalar för mycket. BREAKIT OR SWEXIT

   https://www.svt.se/nyheter/utrikes/ungersk-toppolitiker-greps-pa-sexfest-forsokte-fly-genom-fonstret

Kommentera