Varning för mordlystna muhammedaners ”julfirande”


Islamiska staten ”planerar terrorattacker i Storbritannien och Europa”  som hämd för publicering av profeten Mohammed-tecknade serier i Frankrike, varnar ex-MI6-spion, samtidigt som  när Macron meddelar planer på att stänga 80 ”extremistiska” moskéer

Islamiska staten planerar julterror över hela Europa, 

Abu Omar al-Shishani, en befälhavare i den muhammedanska terrorgruppen  ISIS, planerar att skicka extremister till väst via Turkiet och över Medelhavet från Nordafrika.

De kommer sedan att utföra en serie terrorattentat i Storbritannien, Frankrike och Tyskland när deras regeringar upphäver  coronavirusrestriktionerna före jul. 

Inrikesministern Priti Patel har satt Storbritannien på näst högsta terrornivå  varningen ‘allvarlig’ efter en serie skrämmande attacker i Frankrike och Österrike, där en Isis-sympatisör dödade fyra personer under en våldsramning i Wien.

I Frankrike halshöggs läraren Samuel Paty i oktober för att ha visat Mohammeds karikatyrer i klassrummet i en lektion om yttrandefrihet. Tre kristna dödades i en massstabbning av en tunisisk invandrare i Nice bara två veckor senare. 

Den franska regeringen lovade att bekämpa religiös extremism genom att stänga nästan 80 moskéer som anklagats för ”separatism” och utvisa 66 papperslösa migranter som misstänks för radikalisering från landet. 

DailyMail


2 responses to “Varning för mordlystna muhammedaners ”julfirande”

  • ruben

    Psykiskt missanpassade och/eller kriminella mördar i många fall pga. vanlig avundsjuka, Möjligen finns där ett förstört dna pga. många kusingiften i följd eller orsaker jag inte vet. Varför ska Sverige bjuda in mördare till sitt land att försörjas med skattebetalares arbete och pengar? Vansinne tycker jag.

    Gilla

  • G Nordström

    Spelar ingen roll vad de försöker göra. de har inget chans mot gerillakrigföring som har stort inhemskt stöd.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: