20-åring gambian häktad misstänkt för våldtäkt


MEDIA & BROTTSLIGHET. En 20-årig man från Gambia har häktats under en preliminär period på elva dagar för våldtäkt av en ung kvinna i Köpenhamn. Den rapporterade våldtäkten ägde rum i september i år efter en fest i en lägenhet i Nørrebro, rapporterar Ekstrabladet.

-Pettersson hör då och då politiker, poliser och journalister yttra sig om att vi måste hjälpas åt med att bekämpa brottslighet. Själva gör de allt för att dölja vilka brottslingarna ofta är och för att inte varna allmänheten.

Dansk polis talar om vad de vet, oavsett om det är mord, våldtäkt eller något annat brott där gärningsmännen kanske har setts. De talar om så bra de kan för att försöka lösa fallen, säger Ove Dahl till Ekstra Bladet och fortsätter med att han har många exempel från min tid när vi har fått hjälpt av allmänheten. Om vi inte ger någon information alls, får vi ingen hjälp, förklarar den danska polisen.

De danska medierna hjälper också till att sprida information till allmänheten och politikerna försöker göra sitt genom att registrera etnicitet på brottslingarna.

I Sverige döljer polis, journalister och politiker vilka som ligger bakom en stor del av de grova brotten.

Pixelhuvud, en vanlig folkgrupp i Sverige som är betydligt sällsyntare i Danmark…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


One response to “20-åring gambian häktad misstänkt för våldtäkt

 • G Nordström

  Kattis och Mattis tog upp uppklarningsprocenten på mord i Malmö de sista åren 0%. Sen nämnde Kattis att de kan lägga ner tid på löjliga saker som hets mot folkgrupp när det handlar om ideologier som inte är folkgrupp.
  Detta görs ju utifrån att höja procenttalet, när de klarar av lika många som morden så höjs ju brottsuppklarningen till till 50%.
  Ju fler löjliga och bagatell brott som de ägnar sig åt där uppklarningen är given, bättre blir satestiken. Mest andra brott bara läggs ner eller staplas på hög.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: