Stäng

Mer än hälften av all brottslighet begås nu av invandrare – ”Sverige är i krig”

BROTTSLIGHET. Den svenska sommaren härjas för närvarande av gängskjutningar, bilbränder och sexuella övergrepp. Så sent som den 25 juli bröt ett gängkrig med skjutvapen ut mitt på dagen nära en lekplats fylld med barn i Vasaparken i Norrköping, rapporterar den danska tidningen Den Korte Avis

Och natten till torsdagen den 25 juli exploderade ytterligare en bilbomb mitt i ett bostadsområde i Malmö, och det har spridit sig till Danmark, där två ”svenska” män likviderades i Herlev den 25 juni. De var en del av gängmiljön i Sverige.

”Sverige är i krig, och det är politikerna som bär ansvaret. Under fem nätter i rad bränns bilar i universitetsstaden Lund. Dessa galna handlingar har skett hundratals gånger på olika platser i Sverige under de senaste 15 åren”, skrev en av Sveriges mest kända författare, Björn Ranelid, i Expressen den 5 juli i år.

Och mitt i allt detta kriminella invandrarkaos har nu en rapport kommit ut ur ett betänkande som svenska politiker och till och med Sverigedemokraternas hårdaste motståndare kommer att ha svårt att ignorera.

Invandrare och deras barn står för över hälften av allt brott

Sammantaget drar rapporten slutsatsen att antalet svenskar som är födda utanför Sverige samt personer med annan etnisk bakgrund än svenskar med en förälder som är född i Sverige nu representerar inte mindre än 34 procent av den svenska befolkningen.

Det vill säga att varje tredje svensk nu har någon annan form av etnisk bakgrund än svensk.

Rapporten visar dock att de 34 procent med annan etnisk bakgrund än svensk idag står för drygt hälften, eller totalt 58 procent av alla brott som begås i Sverige.

Rapporten ”Immigration och brottslighet – ett trettioårigt perspektiv” publiceras av tankesmedjan ”Det Goda Samhället” (DGS) och har utarbetats av Patrik Engellau, som har ett förflutet i den svenska utrikesförvaltningen och FN, med mera.

Under den trettioårsperioden analyserar rapporten att antalet svenskar med utländsk bakgrund ökade från 18 procent 1985 till nämnda 34 procent 2017.

Under samma period har deras andel av all brottslighet i Sverige ökat från 31 procent 1985 till 58 procent 2017.

Nästan alla gruppvåldtäkter begås av invandrare: I maj i år granskade svenska Aftonbladet antalet dömda grupp våldtäkter.

Studien visar att antalet gruppvåldtäkter har fördubblats under de senaste fyra åren och att det är relaterat till invandring.

Av 112 dömda föddes inte mindre än 82 i länder utanför Europa, särskilt var det somalier, afghaner och irakier.

Medelåldern för flickor som utsatts för gruppvåldtäkt var 15 år och i vissa fall var flickorna yngre än 15 år.

De flesta förövarna är mycket unga. Således är endast fjorton av de dömda 30 år och äldre. Således är det i allmänhet mycket unga tonårsflickor som våldtas av invandrare. I ett fall var det dock en 48-årig kvinna som våldtogs av två 18-åringar.

Enskilda våldtäkter – åtta av tio fångar födas utanför Sverige

Till de många fallen av gruppvåldtäkter kommer alla fall där flickor och kvinnor våldtagits av en enda man.

Ett uttalande som publicerades av det svenska statliga SVT, som liknas vid DDR-TV, i augusti förra året visar att 58 procent av alla dömda så kallade enmans våldtäkter i Sverige under de senaste fem åren har begåtts av människor födda utanför Europa.

Totalt rör det sig om 843 förövare, som inkluderar en häpnadsväckande dubbelvåldtäkt i Stränganäs 2015, där en kvinna våldtogs två gånger på en kväll av olika våldtäktsmän.

Om man bara tittar på försök till våldtäkt och lägger till defall där våldtäkten fullbordades, visar det sig att åtta av tio förövare är födda utanför Sverige, och att 40 procent varit i Sverige i ett år eller mindre.

Det är här våldtäktsmännen kommer från – men det finns ett fel

Av alla dömda var 197 födda i Mellanöstern och Nordafrika, 134 från Afrika söder om Nordafrika och 96 födda utanför Europa.

Det finns emellertid ett uppenbart fel i SVT-studien. Det gäller endast personer födda utanför Sverige och inte våldtäkter som begås av andra generationens invandrare. De räknas som svenskar. 

Samma fel gäller också för Aftonbladets studie, som också lätt och elegant misslyckas med att involvera immigranternas ättlingar, även om det inte borde vara svårt att registrera dem med namn.

I detta avseende påpekar en av Sveriges ledande kriminologer, Jerzy Sarnecki, över SVT att: ”Det enda som är intressant är etnicitet.”

Den vinkeln som Aftonbladet och SVT har, att inte ta med alla med invandrarbakgrund, visar att öppenheten bara är skenbar och allt är kvar vid det gamla i Sverige.

Rapporten om invandrarkriminalitet kan hittas här: https://www.svt.se/nyheter/granskning/ug/ny-kartlaggning-av-valdtaktsdomar-58-procent-av-de-domda-fodda-utomlands

Här kan du läsa artiklarna i Aftonbladet och SVT om våldtäkt:

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/rLKwKR/unik-granskning-112-pojkar-och-man-domda-for-gruppvaldtakt

https://www.svt.se/nyheter/granskning/ug/ny-kartlaggning-av-valdtaktsdomar-58-procent-av-de-domda-fodda-utomlan

Och här kan du läsa mycket mer om brottet i Sverige:

https://www.expressen.se/kvp/kronikorer/bjorn-ranelid/sverige-befinner-sig-i-krig-och-det-ar-politikerna-som-bar-ansvaret/

 

Steget Efter
***
Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

32 reaktioner på “Mer än hälften av all brottslighet begås nu av invandrare – ”Sverige är i krig”

 1. Åklagare i Finland kräver för en 50 årig irakier dom för mord. som skedde i fjol november. Mannen kom till polisstation och sade att han hade knivskurit sitt ex.
  Han hade gömt en avlyssningsapparat i köket och förföljt exfrun. han hade även riggat en kamera till köket för att följa vad som sker.
  När han tillfrågades svarade han att det gjorde han för att exfrun inte skall hamna i IS, som söker medlemmar till organisationen.
  Han hade skurit exfrun 16 gånger, vilket är väldigt grymt och ger en långvarig fängelsedom.
  Han ljög om sitt språk såsom de gör i Sverige och fick tillkalla en annan tolk till mannen, trots att dottern vittnade att han förstod vad tolken sade.
  Åklagaren sade att han hade aldrig under sitt 35 åriga tjänst sett något så rått som detta. Den anklagade hade varit i Irak och sagt att han skall mörda sitt ex då hon hade ansökt om visum till någon man från Irak.

  Jag säger bara; När får kvinnor nog av våldet. varför skaffa en ny man från samma land.
  Inte min sak men är förvånad.

 2. Tack Danmark för att ni vågar skriva sanningar om Sverige!
  Det kallas i Sverige ”Hets Mot Folkgrupp” och ger fängelse !
  Med ”rätt” import-kriminella / Islamistiska bakgrund räcker inga grova brott för fängelsestraff…
  Finns det 3 bevis, så anser domstolen plötsligt att det krävs 4 bevis etc etc. Annars kan den 40-årige gärningsmannen plötsligt anses vara ”barn”…

 3. Hela Sverige var en saga som har rasat samman .
  Bara en tidsfråga när de vackra byggnationer också rasar!
  Bara en tidsfråga när Stadshuset med månskäran och solen tas över av islam.
  Fly den som kan.

 4. Debatt i SVT Agenda 2016-02-26.

  Mattias Karlsson (SD) sänkte totalt en raljerande Morgan Johansson (S) som inte visade någon empati överhuvudtaget. Morgan Johansson hånflinade över våldtäktsoffer mm och ämnade fortsätta sin destruktiva politik.

  [youtube https://www.youtube.com/watch?v=12yFxs2dEkM&w=560&h=315%5D

  Debatten ägde rum den 26 februari 2016. Drygt ett år senare d v s på eftermiddagen den 7 april 2017 begick terroristen Rakhmat Akilov sitt djävulska lastbilsattentat på Drottninggatan i Stockholm. Fem personer dödades, tre på Drottninggatan och två dog senare på sjukhus.

  https://sv.wikipedia.org/wiki/Terrord%C3%A5det_i_Stockholm_2017

  I dagarna har det svårt skadade och högerbens-amputerade offret Iryna Zamanova från Ukraina fått avslag av regeringen på sin ansökan om nåd och tillstånd att få stanna i Sverige.

  Hade Morgan Johansson (S) och hans ministerkollegor samt ansvariga myndigheter skött sina jobb bättre från början så hade attentatet kunnat undvikas och de omkomna hade sannolikt alla varit i livet idag. De skadade hade kunnat fortsätta leva sina liv utan handikapp och sluppit bära på minnena från de skräckfyllda händelserna från terrordagen och tiden därefter.

 5. Ser man Sverige som en aktie, hade man inte köpt den. Svag krona, enorma problem i landet, mord, våldtäckter, kostnader som skenar i välfärden och fruktansvärd dålig ledning. Då har jag inte ens gått in på invandringen och vad den kostar.

  1. Önskade det vore så så att vi som har något att hämta skulle vara rika idag.
   Ett aktiebolag ger inga vinster för dem som inte har bidragit med någonting alls.
   Vi som dragit vårt strå till stacken i form av skatter skulle få en fin fördelning av långt arbete/mycket skatt .

 6. När slår Svensken tillbaks ?? Var är alla män ?? Det duger inte att sitta och gnälla på FB och twitter längre.Det är era döttrar och söner systrar sambos och fruar som råkar illa ut.Glöm inte heller era gamla föräldrar som inte heller är fredade för att bli rånade när dom hämtar sin ynka pension.Ut och demonstrera ,nattvandra,skjutsa även om du får försaka fredagsölen.Gör något nu !!!

  1. Snälla maya, det är ju kvinnorna som vill ha hit invandrarna
   Det är kvinnorna som startar #metoo, #intedinkvinna.
   Det är kvinnorna som står och demonstrerar vid utvisningar.
   Så ni får bara vad ni vill ha o h ändå gnäller ni.
   När är ni nöjda?

   1. Dra inte mig i det här. Jag vill normalisera Sverige till det land det en gång var.
    Man kan aldrig generalisera.

    Såg ett program i går på tv 24.
    Afghanen Fatema Khaveri skrek och gapade över hela Stockholm gällande afghanpojkar som grät och var olyckliga för utvisning.
    Då ställde svenska kärringar i kör till hjälp och en politiker lovade dem all hjälp de kan få.
    Man mår illa !

 7. Lugn bara. Regeringen och deras stödpartier kommer snart med lösningen. ”Vi låter dem gå före i bostadsköerna till nybyggda lägenheter, vi skattefinansierar fler jobb så att arbetsgivare anställer dem före alla andra och så slutar vi ställa några krav. Vänta, vi bjuder hit deras släktingar också. Då känner de sig mer förtrogna i det svenska samhället”

  Så skyller Löfven på SD när Sverige målas ut i svarta rubriker världen över.

 8. Sverige i krig ?
  FEL !
  Dagens trygga heligt mångkulturella och Islamistiska satelitstat Sverige ÄR TRYGGT säger vår landsfader Stefan Löfven.
  Ska vi inte tror på vår egen statsminster som representerar ett parti som valts fram av svenska folket i ett s.k fritt och demokratiskt val ?
  En klar majoritet av den naiva och konflikträdda svenska väljarkåren litar ju på 7 klövern och vill ha dagens Sverige.

 9. Ylva Johansson (S) i intervju med brittiska BBC år 2017 där hon bl a sa:

  ”… The rape level is not high in Sweden. Raping level is going down, and going down. and going down … etc”.

  Inslaget om sexbrotten börjar vid c:a 2:55 in i videon.

  Ylva Johanssons alt facts (Publicerat 3 mars 2017)

  [youtube https://www.youtube.com/watch?v=GfsxJvrJyCU&w=560&h=315%5D

  För översättning klicka på …

  1) symbolen för undertext
  och därefter
  2) på ”kugghjulet”. Välj svenska språket.

 10. Regeringen bakbinder det egna folkets händer genom
  att inte införa straff efter hur grova gärningar som begås
  man håller hellre på och duttar med att ta bort
  yttrandefriheten. Den Regimen är folkets fiende!

  1. Det är vist höga straff på grova brott i Sverige, såsom rökning på fel ställe,stöld av cykel och dylikt.
   Däremot mord, våldtäkt. misshandel.och rån av äldre som är ringa brott är det inga straff på. Då sägs det bara ” ingen misstänkt är gripen”.

  1. Eller röstar på partiet AFS som till skillnad mot SD och 7 klövern vill ha ett Swexit och en riktig återvandring från Sverige !
   Blir definitivt en röst på AFS även valet 2022 precis som i valet 2018 och i senaste EU-valet.
   Är det inte oroväckande tyst från SD numera eller har man kanske missat något ?

 11. Vi har ju låga fängelsestraff och den som försvarar sig (eller någon annan) vet aldrig innan om det är den som överföll eller den som försvarar sig som hamnar i fängelse. Och många brott verkar gå att göra ostraffat då det prioriteras bort eller ingen bryr sig.
  Om det är för att göra Sverige till brottslingarnas paradis vet jag inte men om det är så, då har man ju lyckats.

  1. Sverige har inga fängelser eller straff, bara en angenäm vistelse på något av Kriminalvårdens fina fullservade hotell !
   Efter 35 år som fångvaktare på Kumlafängelset vet man hur dagens mångkulturella lekstuga bakom murarna fungerar.
   Skönt att nu tagit pension och slippa se och höra dagens totalt respektlösa kriminella parasiter från världens alla hörn och deras viftande med rasistkortet.

   1. Jag vore mycket tacksam om man inte använde ord som inte existerar här.
    Ordet RASIST är något som inte existerar.
    Jag har aldrig hört talas om att någon invandrare blivit kallad RASIST, hur illa han än betett sig mot någon Svensk.

 12. Ska man belysa samhällsproblem och vara trovärdig även för de som kan tillgodogöra sig information och värdera källor och deras riktighet måste det vara bättre än så här. Det har skett ändringar i lagen de senaste fem åren, gränsen för våldtäkt har sänkts och naturligtvis bidrar det till att fler döms för våldtäkt. Men har man läsare som vill höra att allt ont beror på invandring kanske det inte spelar nån roll.

 13. När ska detta jävla vansinne få ett slut. Invandringen måste stoppas nu. Utvisning direkt vid minsta brott.

  1. Hatet mot de som förespråkar invandringen och själva invandraren blir bara större och större ju mer den s.k. regeringen uttalar sig i frågan INVANDRING.
   Det blir mer och mer uppenbart att samtliga regeringsmedlemmar och den Svenska s.k. journalistkåren saknar hjärnceller.

 14. Jag tror våra politiker känner sig nöjda med sin politik.
  Räkna inte med mer resurser till polisen.

 15. Nej Pettersson. Du skall inte ge dig. Din sannings-sajt är en frisk och sund motvikt mot allt det sjuka vänsterhatet. Tänk på att över 1 miljon svenskar uppskattar det du skriver.

 16. Än en gång:

  Varför är det tyst från den, så starka kraften, ”Me Too”?

  Om jag minns rätt så tågade de i långa rader för att ”sätta dit”
  chefer som klappat någon på rumpan.

  Gruppvåldtäkt eller klapp på rumpan.
  Är det någon skillnad?
  Vem tar mest skada för livet?

  Kvinnor är ju så starka! —- varför visar inte ”Me Too” det då?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: