Veckan som gick i socialdemokraternas Sverige…


BROTTSLIGHET & INVANDRING. EU-kommisionären och socialdemokraten Ylva Johansson påstår att terrorismen och brottsligheten i Europa inte beror på invandring eller religion. När det gäller religionen håller jag med eftersom islam inte är en religion utan en dödskult och ideologi.

Ylva Johansson (S) vill av socialdemokratisk solidaritet tvinga på hos brottslighet, terror och en kultur vi inte tycker om.

Pettersson tjänar inte 245.000 kronor i månaden som Ylva, det är väl därför jag inte begriper. Jag tror att det i grunden bara finns en enda stor fråga, migrationen och dess konsekvenser. Den kan inte väljas bort. Allt, kort sagt, påverkas på ett avgörande sätt.

Invandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, skatterna, välfärden, ekonomin, pensionerna, brottsligheten, terrorismen, allt! Till och med eventuella klimatändringar. Miljöpartiet med flera vill att vi drar ner på vår standard samtidigt importerar de människor som inget annat vill än höja sin levnadsstandard, åka bil, flyga, köpa prylar, bo flott osv. Invandringen måste begränsas, vi måste börja skicka hem folk, annars är vi snart som ett muslimskt arabland och hur det ser ut i de länderna har vi facit på.

Nedanstående vore mycket om det skett på ett år. När det sker vecka efter vecka är det ett inbördeskrig, medan statsminister Stefan Löfven (S) oftast är tyst och justitie- och invandringsminister Morgan Johansson (S) låter som en Sverigedemokrat men i praktiken ägnar sig åt att tillsätta utredningar samt inrikesminister Mikael Damberg (S) säger att det är oacceptabelt.

Människor dör och får sina liv förstörda medan politikerna arroganta skyller på annat än den invandring de själva orsakat. Dessutom började vi redan i natt på nästa veckas statistik med ett mord, våldtäkter, bränder osv.

Tack Lennart Wallger för att du sammanställer…

Tänk på att listan nedan inte är komplett.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


11 responses to “Veckan som gick i socialdemokraternas Sverige…

 • Tony

  Och denna onyttiga varelse lyfter en kvarts miljon i månaden
  enbart för att prata skit och göra folk ännu mer förbannade ?

  Gilla

 • Moberg

  Ylva sinnebilden av ett upphaussat misslyckande som gång efter annan sparkas uppåt.

  Gilla

 • ponnsan62

  En häxa i mina ögon sett

  Gilla

 • Jan-Eric Örnberg

  Det är Ylva Johanssons förflutna som talar. Detta struntprat om solidaritet kan hon behålla för sig själv! Var inte hennes bakrund kommunistisk med ”maoistiskt” synsätt på ”solidaritet”? Dessutom borde hon skolas i den ”solidaritet” som vi svenskar utsätts för av den invandrande ”eliten”?

  Gilla

  • Billy Boy

   Svekfulla Ylva Johansson (S) visade ingen solidaritet gentemot offren för Tsunamikatastrofen i Thailand som inträffade annandagen år 2004.

   Katastrofkommissionen riktar kraftig kritik mot vårdministern
   Det tog tre dygn innan socialdepartementet tog ansvar för sjukvårdsinsatserna i samband med tsunamikatastrofen. ”Detta är en oacceptabel fördröjning” hävdar katastrofkommissionen och pekar ut ministern Ylva Johansson (S) och statssekreteraren Mikael Sjöberg (S) som direkt ansvariga. Publicerad: 6 December 2005.

   Läs mer på:

   https://www.dagensmedicin.se/alla-nyheter/nyheter/katastrofkommissionen-riktar-kraftig-kritik-mot-vardministern/

   Delcitat

   SÅ SVEK DE OFFREN FÖR TSUNAMIN
   Katastrofkommissionens kritik mot regeringen är svidande.

   Expressen har läst den skoningslösa slutrapporten.
   Här är de skyldiga för fiaskot i samband med tsunamikatastrofen.

   Sjukvårdsminister Ylva Johansson och tidigare statssekreteraren Mikael Sjöberg kritiseras för ”passivt uppträdande” vad gäller den svenska sjukvårdsinsatsen. – Konsekvenserna av den sena och underdimensionerade insatsen var ökat fysiskt och psykiskt lidande. Det är också klart att thailändska medborgare fick sämre vård till följd av överbelastningen efter katastrofen, konstaterar Johan Hirschfeldt.

   Sjukvårdsminister Ylva Johansson
   Även utan en samlad krisledning fanns det utrymme för ett mycket mer aktivt förhållningssätt från socialdepartementets sida, skriver katastrofkommissionen. För denna passivitet anses Ylva Johansson vara ansvarig. Publicerad 1 dec 2005

   Slut delcitat

   Läs mer på:

   https://www.expressen.se/nyheter/sa-svek-de-offren-for-tsunamin/

   Enligt SvD 2006-02-13

   Ylva Johansson ångrar semesterresa
   Vårdminister Ylva Johansson ångrar att hon åkte på semester till Kanarieöarna dagarna efter tsunamin d v s mitt under katastrofen. Folkpartiets Allan Widman tyckte att hon borde ha avgått.

   Gilla

  • Leif

   Melis låter bra, Jag är med

   Gilla

 • Billy Boy

  Ylva Johansson (S) har en mycket lång lista på uttalanden bakåt i tiden där hon ljugit om de verkliga förhållandena i Sverige. Nedan ett exempel (av många fler) där hon i BBC ogenerat blåljög om antalet begångna våldtäkter i Sverige.

  Hon sa år 2017 i intervjun bl a: ”We have a low level of crimes and we have a low level of deadly violence … The rape level is not high in Sweden. Raping level is going down, and going down and going down … etc”. Inslaget om sexbrott börjar vid c:a 2:55 in i videon. Publicerades 3 mars 2017.

  Gilla

 • genusutredning... inkvoterad

  Svenska myndigheter anklagas i Estlands parlament. Har förstört bevismaterial. Juri Lina rapporterar.

  Vad konstigt??? Fungerar inte genusvetenskap, inkvotering och korruption på den internationella arenan? Vi får hoppas att retarderna hitta på lie nya lögner, gärna med genusprofil.

  Gilla

 • Lisa.

  ”Tvingande solidaritet” är lika med diktatur.
  Har hon inte förstått vad Lukasjenko håller på med.
  Och hur omtyckt han är.

  Gilla

  • G Nordström

   Bästa Lisa, du ställer höga krav Ylva när du skriver ”Har hon inte förstått”. Om man är kort i förståndet är det inte lätt att förstå.
   Ylva starta sin karriär som kommunist.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: