EU: Religion är inte ett hot

ISLAM. Religion och migration är inga hot, betonar EU-kommissionen när medlemsländerna diskuterar kampen mot terrorismen. EU-parlamentet uppmanas nu att ställa upp på hårdare tag på internet?, skriver TT.

Ylva Johansson (S) har rätt. Religion är inget hot men islam är ingen religion utan en dödskult och en ideologi värre än kommunism och nazism.

Fredagens extrainsatta inrikesministermöte skulle egentligen ha handlat mestadels om svenska kommissionären Ylva Johanssons nya förslag på migrationssidan. Efter de senaste veckornas dåd i Paris, Nice och Wien har dock terrorfrågan återigen blivit huvudämne – dessutom på dagen fem år efter terrorattentaten i Paris den 13 november 2015.

Frankrike och Österrike har manat till fler och gemensamma åtgärder och öppet riktat in sig mot islamistisk extremism.

I medlemsländernas gemensamma uttalande från mötet har tidigare ordval om islam och migration ändå tonats ned rejält.

– Religion är inte ett hot. Däremot är terrorister ett hot – och terrorister kan grunda sin förvrängda världsbild både i extrem islamism eller i högerextremism och båda delarna behöver bekämpas, säger Ylva Johansson.

Vad är det som är så svårt att förstå? Koranen är oföränderlig och importerar vi Mellanöstern får vi Mellanöstern.

– Sedan undrar Pettersson hur det ens går att jämföra högerextremister med extrema muslimer efter allt som händer i världen. Det tyder på att socialisterna har hål i huvudet. Socialismen är en ond ideologi.

Ylva Johansson har skapligt betalt, 245.000 kronor plus tillägg per månad. EU är generösa med andras pengar…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

27 thoughts on “EU: Religion är inte ett hot

 1. SRP1 hade igår kväll på Ekot ett inslag med intervju med ”snälla” muslimer. Lämpligt nog var åtminstone en av dem homosexuell och var tydligen accepterad i sin förort.
  Överheten försöker……..

 2. Ylva har avancerat ifrån att vara en av Sveriges farligaste kvinnor, till att bli en av EUs eller kanske tillochmed Västvärldens farligaste kvinna.

  2 hucklen blev intervjuade i Tensta om Paludans koranbränning. Det äldre hucklet ansåg att man skulle bränna Paludan…,
  Men det har ingenting med islam att göra…

 3. Islam är heller ingen religion utan en politisk ideologi.
  Som skyler sig bakom religionsfrihet

 4. Ylva J. gjorde inget rätt här hemma, så sänder de henne till EU och dom är lika dumma och ger henne makt även där. Hon borde med det snaraste ges en landshövdingstjänst, där gör hon minst skada.

 5. Ylva Johansson glömde bort att nämna vänsterextremismen.
  Men eftersom den styr så är den väl inte föremål för bekämpning.

 6. Jag måste hålla med dig Pettersson – ”Det tyder på att socialisterna har hål i huvudet. Socialismen är en ond ideologi.” Ylva Johansson är ett typiskt exempel på ”relationskorruption”, och förresten – Var inte hon en övertygad maoist? Om så är fallet – varför ska sådana politiker stryra våra liv?

  • Ja,inte bara hål,det som eventuellt fanns inuti,har runnit ut !
   Socialismen är och förblir det onda,oavsett i vilken form de uppträder.
   ”Högerextremism” finns det utom i språkbruket inom PK-redaktioner,och Statligt drivna Radio/TV-studior ??

 7. Inte alla äldre kvinnor eller män blir styggfula, med ett frånstötande och elakt ansikte, men hon har lyckats redan i femtioårsåldern.

  Hur frånstötande kommer hon bli när hon blir nittio år gammal, som min mamma blir snart ?

 8. Normalt sett inte. Islam är dock ett undantag men det fattar inte ylva johansson. Hon är ju vänstervriden och därmed mentalt handikappad

 9. Jag hörde argumentationen på nyheterna och det visar än en gång att vi MÅSTE lämna EU och deras godhetsknarkande liberaler därhän för att behålla ett Sverige med protestantisk inriktning

 10. Jag tycker det är viktigt att veta, att Ylva Johansson egentligen är kommunist. Nu bytte hon till Socialdemokraterna, men det var helt säkert bara en list, eller så kallad enterism / entrism, men annars huvudsakligen ett ekonomiskt beslut.

  Det är roligt att se att hon blivit straffad med sin styggfulhet.

 11. Att skicka ett sådant totalt hopplöst stolpskott som Ylva Johansson till Bryssel är så korkat att det är svårt att hitta ord för det.

 12. En skam för riktiga svenskar att exportera Ylva till Bryssel och till en beslutsposition. Skäms Löfven!

 13. Ylva är ju sprungen ur kommunismen , har sedan övergivit den läran för den mildare varianten . Där är hon nu . Mvh Sjöström

 14. Det är uppenbart att politiker vill hjärntvätta befolkningen och det blir svårare och svårare för dem när verkligheten skiner igenom.
  De måste tro att alla är idioter när det i själva verket är de själva som är spritt språngande galna.
  Hur många attentat har högern kommit med,
  och hur många kommer från vänstern?
  Fredens religion behöver vi inte ens nämna, alla vet.

Kommentera