Veckan som gick i socialdemokraternas Sverige…

BROTTSLIGHET & INVANDRING. EU-kommisionären och socialdemokraten Ylva Johansson påstår att terrorismen och brottsligheten i Europa inte beror på invandring eller religion. När det gäller religionen håller jag med eftersom islam inte är en religion utan en dödskult och ideologi.

Ylva Johansson (S) vill av socialdemokratisk solidaritet tvinga på hos brottslighet, terror och en kultur vi inte tycker om.

Pettersson tjänar inte 245.000 kronor i månaden som Ylva, det är väl därför jag inte begriper. Jag tror att det i grunden bara finns en enda stor fråga, migrationen och dess konsekvenser. Den kan inte väljas bort. Allt, kort sagt, påverkas på ett avgörande sätt.

Invandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, skatterna, välfärden, ekonomin, pensionerna, brottsligheten, terrorismen, allt! Till och med eventuella klimatändringar. Miljöpartiet med flera vill att vi drar ner på vår standard samtidigt importerar de människor som inget annat vill än höja sin levnadsstandard, åka bil, flyga, köpa prylar, bo flott osv. Invandringen måste begränsas, vi måste börja skicka hem folk, annars är vi snart som ett muslimskt arabland och hur det ser ut i de länderna har vi facit på.

Nedanstående vore mycket om det skett på ett år. När det sker vecka efter vecka är det ett inbördeskrig, medan statsminister Stefan Löfven (S) oftast är tyst och justitie- och invandringsminister Morgan Johansson (S) låter som en Sverigedemokrat men i praktiken ägnar sig åt att tillsätta utredningar samt inrikesminister Mikael Damberg (S) säger att det är oacceptabelt.

Människor dör och får sina liv förstörda medan politikerna arroganta skyller på annat än den invandring de själva orsakat. Dessutom började vi redan i natt på nästa veckas statistik med ett mord, våldtäkter, bränder osv.

Tack Lennart Wallger för att du sammanställer…

Tänk på att listan inte är komplett.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Veckan som gick i socialdemokraternas Sverige…

 1. Att den falska häxan står ut med sig själv?
  Hade jag varit gift med en sån falsk ljugande kärring hade jag skillt mig direkt…..

 2. Tja, det här är sådana personer som ska
  leda oss vanliga….Jisses, de har varit med
  så länge utan att se sambandet! Point of
  no return är passerad. Arma land

 3. ”Tvingande solidaritet” är lika med diktatur. Helt enligt den kommunistiska doktrinen som ”damen” i fråga haft som riktsnöre hela vuxna livet.

 4. Och demonstrationen utanför Franska Ambassaden i Stockholm. Ett femtiotal muslimer knäböjer, stänger av trafiken på gatan.

 5. Visst Pettersson !

  – men vad är egentligen ”religion”?

  I min verklighet är ”religion” den
  yttersta funktionen av fantasi
  = verklighetsflykt = kompensation.

  – kompensation för att individen inte
  har förmåga att acceptera verkligheten.
  – utan använder flykten till en fantasivärld
  som en bekväm ursäkt för den bristande
  förmågan.

  Men visst : Tro om det tröstar.
  Det gör nog mer skada än nytta ?
  Det bekräftar bara din status !

 6. Nu ska Löfven hålla tal till nationen. Först alla dessa pressträffar, nu tal. Röstfiskeri är dess rätta namn. Det kommer att vaja svenska flaggor både här och där under talet. Och en massa grodor som flyger ut. Svikande opinionssiffror, partiet Nyans som röstfiskar och sossarna håller på att gå under av feghet i stället för att ta itu med alla problem som drar ner landet i ett mörker.

 7. En förhållandevis lugn vecka i paradiset vars ledare tror att de styr en stormakt.
  Landet de är i färd med att fullständigt förstöra leder många områden, bäst i Norden med att misslyckas hålla C-19 på avstånd.
  Världstopp vad gäller västvärldens våldtäktsstatistik.
  Suverän förstaplats vad gäller den öppna dörrens politik, både vad gäller invandring per capita såväl utförsel av stöldgods.

  Ledarnas tydliga avståndstagande från verkligheten kombinerat med partisolidaritet före medborgare och nationsintresse genom avtal med främmande sekt har förtjänat dem epitetet landsförrädare.

 8. Har den damen alla pållarna i stallet?? Att stå och blå ljuga
  över sådant som befolkningen ser dagligen , tyder på att
  allt inte står rätt till. Klart som f-n att hon känner sig trygg
  med en månadslön som det tar en fattig pensionären
  2 1/2 år att få ihop och omgiven av livvakter kan hon
  känna sig trygg? Det är ett ynkligt påstående, trots att
  grodorna brukar hoppa ur munnen på partiet snart sagt
  varje gång dom öppnar den!

 9. Kungen , så länge vi röstar som vi gör fortsätter det . Folk är så hjärntvättade i detta land så det gränsar till idioti . Skillnaden på DDR och Sverige var att i DDR visste folket att regimen försökte hjärntvätta dem . I Sverige vet inte folket att de blir hjärntvättade . Alla läser inte alternativmedia . Alla läser inte Petterssons blogg . Mvh Sjöström

Kommentera