Utbrott av Muhammedansk Mordlystnad i Kabul


Nu på morrognen sköt några utövare av den ”fredliga och humana” cirka 14 ”raketer” (troligtvis granatkastare)  in mot centrala delar av Kabul, Afghanistan. Minst tre döda och 14 skadade.

N

Skräckslagna skolbarn!

Man undrar ju vad dessa mordlystna utövare av den Islamska läran tror sig uppnå, med denna helt meningslösa beskjutning av civilister?

 

 

 

 


2 responses to “Utbrott av Muhammedansk Mordlystnad i Kabul

 • Pålsjö

  Ovanstående islamiska illdåd rimmar illa med nedanstående imams kärleksråd. Eller så är det islams version av Amors kärlekspilar, Islam skjuter kärleksraketer istället.

  ”Kärlek är en grund i vår religion”, sade Abu Muadh (salafistisk imam vid Halmstads moské), när han föreläste inför Islamiska föreningen i Västerbotten, rapporterade Västerbottens-Kuriren (VK) i mars 2018. Vid föreläsningen sade imam Abu Muadh bland annat att: ”kärleken till Allah och profeten ska vara den största, jag ska älska dem mer än mig själv, mer än allt.” VK ville i samband med föreläsningen tala med några av åhörarna om vad de ansåg om Abu Muadhs föreläsning och om hans tidigare kontroversiella uttalanden. Men se det fick inte VK lov att göra eftersom Mohannad Hammoud, sekreterare i Islamiska föreningen, förbjöd alla intervjuer med åhörarna. och VK fick inte heller fotografera andra än föreläsaren. VK:s artikel är bakom betalvägg (men går att läsa om länken klipps ut och klistras in i Nytt inkognitofönster (Chrome), tryck Ctrl + Skift + n).

  https://www.vk.se/2018-03-11/karlek-ar-en-grund-i-var-religion

  Gilla

 • compulsoryunion

  Karantän för trevliga vita människor är ok, men karantän för dessa mördare, innan de får gå i våra skolor, plåga våra bröder i våra fängelser och råna och våldta våra äldre är det högst otänkbara för socialdemokratin.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: