Brist på respekt


Nya restriktioner är att vänta i spåren av Covid-19.

Vissa grupper har svårt att respektera de av regeringen utfärdade uppmaningar och restriktioner. En av dessa grupper är de s.k. influencers som fortsätter leva sina liv med fester och resor som om att inget hänt. SSU:s Philip Botström rasar och vill att Stefan Löfven talar förstånd med dessa brats. Media hänger på och kritiserar kändisvärlden och ungdomar för att inte respektera.

Samtidigt fortsätter denna disrespekt i andra grupper utan att media och politiker kritiserar. Som i lokaltidningen där man gjorde en liten snyftare och beskrev hur hundratals människor närvarade på en begravning utan att ifrågasätta detta med ett ord och gårdagens fredagsbön utanför den franska ambassaden i Stockholm där 60-70 personer samlades i grupp utan att media nämnt detta med ett enda ord.


11 responses to “Brist på respekt

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: