Mordförsök i Rinkeby

VÅLDSVÅGEN. En man har skadats av någon form av stickvapen i Rinkeby i nordvästra Stockholm. Polisen larmades till platsen strax efter klockan 22.

Bild av Holger, Wikipedia

Mannen tros ha attackerats i en lägenhet i Rinkeby, och sedan tagit sig ut, där han hittades i närheten av en restaurang.

Enligt Carina Skagerlind vid polisen var det en stor polisinsats i samband med händelsen. – Det är inte sällan som vi använder vår specialkompetens. Jag går inte in på vilka enheter det är. Men det är inget ovanligt med det, säger Skagerlind.

Två misstänkta män är gripna. Den skadade mannen fördes med ambulans till sjukhus. Under natten kommer polisen att fortsätta med vittnesförhör och teknisk undersökning.

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Mordförsök i Rinkeby

  1. Vad menas med stickvapen? Använder muslimer strumpstickor eller isklyvare. För om det är knivar som används så går det väl bra att skriva det. Eller är allmänheten idiotförklarad så att dom inte förstår om man skriver kniv.

  2. Men lite längre fram blir dom en vinst för samhället, sa en funktionsvarierad man en gång för några år sedan.

  3. Med modifiering av gener kan grönsaker bli mer resistenta mot parasiter och bakterier.
    jämför Svennebanan finansierar utomeuropeiska mördarbakterier som angriper honom själv.

Kommentera