Gigantisk moské ratar kvinnor

Helsingborg kan vara nästa svenska stad att få en gigantisk moské. I alla fall om den muslimska församlingen Al-Sunnah får som de vill.

Ordföranden i församlingen säger till media att moskén kommer bli tre gånger så stor som församlingens nuvarande. Som vanligt finns det en del tvivelaktigheter med i bilden.

En majoritet i kommunstyrelsen har sagt ja till bygget och nu avgör kommunfullmäktige om bygget blir av. Bara SD säger nej, även om Liberalerna lagt in en brasklapp om jämställdhet.

För närvarande är kvinnor och män uppdelade under bönestunderna, vilket i.o.f.s. är vanligt i moskéer. Församlingens styrelse består dessutom av idel män. Ett fall för Sveriges feministiska regering att titta på, eller..?

SVT

För två år sedan uppmärksammades moskén när en kvinnlig socialdemokratisk kommunpolitiker och riksdagskandidat hänvisades till ett separat rum med kvinnor, samtidigt som hennes manliga kollegor fick tala med styrelsens medlemmar. I sedvanlig ordning ville inte moskéns företrädare peka på att kvinnor inom islam är nedvärderade och ofta hänvisade till andra forum, utan man skyllde i det här fallet på en rad olyckliga omständigheter.

Att den kvinnliga socialdemokraten inte välkomnades bland männen är en sak. Den viktiga frågan är varför Helsingborgs socialdemokrater arrangerade ett valmöte i moskén?

SVT

7 thoughts on “Gigantisk moské ratar kvinnor

 1. Jag tycker dessa moske byggare ska lämna vårt land..
  Sen förstår jag inte hur ett folk kan tro på en så kallad profet ..
  Som jag tycker verkar ha knorr både fram och bak.
  Ponnsan med familj
  AfS

 2. Den viktiga frågan är varför Helsingborgs socialdemokrater arrangerade ett valmöte i moskén? Ja, varför gör socialdemakratiska politiker detta? Jo för att sossarna är mycket taktiska, rent ut sagt sluga, genom sitt agerande kalkylerar man förstås med att få de muslimska väljarnas röster. Sannerligen, dessa godtrogna politiker biter sig själva i svansen, för i nästan alla världens länder, även i Sverige, finns idag en gren av det Muslimska brödraskapet. De vilseleder folk och de har fört många politiker i väst bakom ljuset. Deras enda mål är att etablera islamiskt styre över hela världen.

  Se dokumentären i tre delar :
  1:
  https://www.youtube.com/watch?v=Uyje6mXPjQQ&ab_channel=EuropeanCitizen1

  2.
  https://www.youtube.com/watch?NR=1&v=IpaGNRppPQQ&feature=endscreen&ab_channel=EuropeanCitizen1

  3.

 3. Det går att lösa problemet genom att gräva ner en död gris på området, gärna flera eller bara sätta ett grishuvud på första plats.

 4. var kommer pengarna fran? nat nastan all muslimer i Sverige lever pa bidrag varfor fattar vi inte vart det ar pa vag

Kommentera