Miljöpartiet gjorde bort sig enligt Anders Lindberg

MEDIA. Den 22 oktober meddelade regeringen att publiktaket höjdes från 50 till 300 personer från 1 november 300 på kultur- och idrottsevenemang.

Idag meddelade regeringen att max 8 personer tillåts vid allmänna sammankomster som religiösa samlingar, demonstrationer och idrottsevenemang. Däremot finns inget lagstöd för att stänga köpcentrum trots larm om trängsel – eftersom Löfven måste regera enligt lagen,

Aftonbladets desinformatör Anders Lindberg twittrade idag om att det var fel av Miljöpartiet att höja gränsen till 300 personer. Anders vet naturligtvis att alla regeringens beslut fattas kollektivt ansvar och att socialdemokraten Stefan Löfven leder regeringen. Ansvariga ministrar för pressmeddelandet var Amanda Lind (MP) och Mikael Damberg (S).

Herr Lindberg är dock socialdemokrat och som sådan är man inte van att ta ansvar för sina beslut så han skyller på Miljöpartiet, lite märkligt kan tyckas men det är svårt att skylla på den förra borgerliga regeringen denna gång, men varför inte Trump eller Sverigedemokraterna Anders? Börjar du bli gammal och trött?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Miljöpartiet gjorde bort sig enligt Anders Lindberg

 1. Mp är på den nivån så att det spelar ingen roll vad dom säger eller gör. Dom har gjort tillräckligt med skada för landet. Dom ska ner i avloppet tillsammans med liberalerna. Höj spärren till 10 % så slipper vi enkelt alla små SKITPARTIER som bara ställer till elände.
  😄😄😄👍👍👍

 2. Anders Lindberg får naturligtvis tycka vad han vill. Oftast så har han åt helvete käpprätt fel.

  Problemet är väl att han får uttrycka sig först, och sedan får vi kommentera eländet. En liten liten uppsägning, pga av allmänfarlig dumhet, är vad jag hoppas på. Förhoppningsvis ni också!

 3. Ser i nyheterna att SSAB vill köpa ett Holländskt Stålverk,
  Kanske dags att kalla in Maud Olofsson som chefsförhandlare
  då, jag tror att Holländarna kräver det,, för bättre affärer har
  dom nog aldrig gjort vare sig före eller efter som när Sverige
  köpte Nuon!

 4. Max. 8 pers. vid religiösa samlingar…? …Hmm, ska bli mycket intressant att ta del av tillrättavisningarna i moskén. Vad ska myndigheten använda för metod ? Blir det piska eller knäböjning ? Gissar på det senare alternativet.

 5. ”MP gjorde bort sig ”?? Ja det gör dom väl i varje ämne
  dom är inblandade i så det är ingen nyhet A.L !”

Kommentera