Miljöpartiet gjorde bort sig enligt Anders Lindberg


MEDIA. Den 22 oktober meddelade regeringen att publiktaket höjdes från 50 till 300 personer från 1 november 300 på kultur- och idrottsevenemang.

Idag meddelade regeringen att max 8 personer tillåts vid allmänna sammankomster som religiösa samlingar, demonstrationer och idrottsevenemang. Däremot finns inget lagstöd för att stänga köpcentrum trots larm om trängsel – eftersom Löfven måste regera enligt lagen,

Aftonbladets desinformatör Anders Lindberg twittrade idag om att det var fel av Miljöpartiet att höja gränsen till 300 personer. Anders vet naturligtvis att alla regeringens beslut fattas kollektivt ansvar och att socialdemokraten Stefan Löfven leder regeringen. Ansvariga ministrar för pressmeddelandet var Amanda Lind (MP) och Mikael Damberg (S).

Herr Lindberg är dock socialdemokrat och som sådan är man inte van att ta ansvar för sina beslut så han skyller på Miljöpartiet, lite märkligt kan tyckas men det är svårt att skylla på den förra borgerliga regeringen denna gång, men varför inte Trump eller Sverigedemokraterna Anders? Börjar du bli gammal och trött?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


8 responses to “Miljöpartiet gjorde bort sig enligt Anders Lindberg

 • Kungen

  Mp är på den nivån så att det spelar ingen roll vad dom säger eller gör. Dom har gjort tillräckligt med skada för landet. Dom ska ner i avloppet tillsammans med liberalerna. Höj spärren till 10 % så slipper vi enkelt alla små SKITPARTIER som bara ställer till elände.
  😄😄😄👍👍👍

  Gilla

 • Hans Backlund

  Anders Lindberg får naturligtvis tycka vad han vill. Oftast så har han åt helvete käpprätt fel.

  Problemet är väl att han får uttrycka sig först, och sedan får vi kommentera eländet. En liten liten uppsägning, pga av allmänfarlig dumhet, är vad jag hoppas på. Förhoppningsvis ni också!

  Gilla

 • Anders Nilsson (@Jeltsin)

  Tycker nog att Anders har rätt. Miljöpartiet regerar och sossarna är amöbor som i bästa fall säger något som t.ex. Vi såg det inte komma, vi fattar ingenting eller någon annan har ansvaret.

  Gilla

 • Tony

  Ser i nyheterna att SSAB vill köpa ett Holländskt Stålverk,
  Kanske dags att kalla in Maud Olofsson som chefsförhandlare
  då, jag tror att Holländarna kräver det,, för bättre affärer har
  dom nog aldrig gjort vare sig före eller efter som när Sverige
  köpte Nuon!

  Gillad av 1 person

 • centurion

  Max. 8 pers. vid religiösa samlingar…? …Hmm, ska bli mycket intressant att ta del av tillrättavisningarna i moskén. Vad ska myndigheten använda för metod ? Blir det piska eller knäböjning ? Gissar på det senare alternativet.

  Gillad av 1 person

 • Tony

  ”MP gjorde bort sig ”?? Ja det gör dom väl i varje ämne
  dom är inblandade i så det är ingen nyhet A.L !”

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: