Araben med krigsförklaringen mot Sverige låter spak idag

GALENSKAP. Araben som i ett par dagar hotat och hatat Sverige svenskarna och tydligen inte är inlåst ännu låter betydligt spakare i sitt senaste meddelande på YouTube.

TIDIGARE 2020-11-15. Arab förklarar krig mot Sverige och Sverigedemokraterna – del 2

INVANDRING & BROTTSLIGHET. Arabiska Partiet, Nordiska Avdelningen påstår sig vara ett politiskt parti som vill föra en effektivare integrationspolitik och ta vara på mångfald. Partiet har en socialistisk inriktning med vissa kapitalistiska inslag.

De vill på ett ansvarsfullt sätt komma till rätta med vad många upplever i dagsläget – utanförskap, oro inför framtiden, splittring och brist på gemenskapskänsla.

Krar Al-hamede

Arabiska Partiet, Nordiska Avdelningens sekreterare, Krar Al-hamede, förklarar krig.

Krar Al-hamede är 33 år och bor i Malmö, han är född i Irak och finns i brottsregistret och är helt klart hjärnskadad, hur han tillåts ha en Youtube-kanal tyder på att araber och muslimer är fridlysta. Lite kul är att herr Al-hamede tidigare är dömt för ofredande och olaga hot. Han har avtjänat straffen men de var tydligen för lindriga.

Krar Al-hamede, en vän till socialdemokraterna. S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

-Pettersson blir väldigt besviken om inte denna fullständiga galning är inlåst av Säpo i morgon. Vad gör Krar Al-hamede i Sverige och Europa? Dessutom har vi en EU-kommisionär, Ylva Johansson (S), före detta kommunist som är ansvarig för EU:s säkerhet, migrationen, brottsligheten och terrorism i EU och för det har en lön på 245.000 kronor i månaden plus tillägg. Socialdemokraten Ylva Johansson påstod i fredags, den 13/11, att invandringen eller ”religionen” islam inte är något hot mot Europa.

Krar Al-hamede, kanske är en ensam galning men det finns många ensamma galningar, jag minns en ensam galning och terrorattentaten i Norge den 22 juli 2011 med 77 döda och 315 skadade.

Tänk om Krar hade varit Sverigedemokrat, då hade media gått banans nu, men vår opartiska media är tysta och det säger en hel del om våra journalister.

Ylva Johansson vill av socialdemokratisk solidaritet tvinga på hos brottslighet, terror och en kultur vi inte tycker om.

Nordiska Avdelningen – Krigsförklaring

Nordiska Avdelningen – Vi är redo att dö

Nordiska Avdelningen – Förberedelser

Nordiska Avdelningen – Över Norden jag härskar

Socialdemokraternas stora väljarbedrägeri. Stefan Torssell i Fjärde Statsmakten nr 66. Socialdemokraterna har än idag inte förstått att det är skillnad på norrmän och finnar och de invandrare som kommer från klansamhällen i Mellanöstern och Nordafrika…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Araben med krigsförklaringen mot Sverige låter spak idag

 1. Pettersson kallar med rätta den rabiate araben Krar Al-hamede för: ”denna fullständiga galning”.
  A.Rabiat brukar man även benämna den som är galen, fanatisk och har ett uppskruvat beteende (ordet rabiat härleds från beteendet hos en rabiessjuk hund).
  B.Ordet rabies i sin tur kommer från det medeltida latinska ordet för raseri och vansinne, vilket man då – av någon anledning -, benämnde som ”Rabia”.

 2. Brott lönar sig och nu efter sitt ”pudlande” så får personen (vilken religion tillhör han) i fråga än mer uppskattning!? Eftersom han kommer lite senare att bli lönsam, så kommer det inte att bli några eftergifter för dessa uttalanden! Vi har ju även egna tokstollar som var ”Maoister” och ”KFML plus KFML(r)”! Vi har ju hört och läst att immigration och religion inte är något problen enligt Ylva Johansson. Frågan är: Var hon inte en maoist? Om så är fallet – varför skall en sådan människa få uttala sig i EU?

 3. Intressant att notera att de korrupta svenska myndigheterna inget gör – som vanligt. Är man inkvoterad på kön eller feghet som alla myndighetspersoner är i Sverige blir det så här.

 4. Lars Ekborg hade i slutets av sextiotalet en bra lösning på hur man hanterar besvärliga människor, i sketchen var han norrlänning. Det är bara bunta jhop och slå ihjäl. Det var väl också nåt om kärringar över femti skulle bara vändas upp och ner och användas som sparbössa. På den tiden togs det som det var meningen, en sketch, skämt. satir m.m. Nu skulle man bli åtalat. Som Roffe Bengtssons sketch, Ormet kryper, trots en relativ stor arbetsinvandring då, vågade man skämta om det. Nu är allt tabu och åsiktspolisen står med hörlurar och vaktar, ett ord fel då blev man haffat. Feminist kärringarna skulle få panikångest attacker, av kärring skämtet. Vi lever i en tid där skämt och ironi, är på dagisnivå, för att inte kränka nån och det är bara roligt för de initierade och lättroade hycklarna.

  • Runt 1.7 miljoner. Jag föreslår att vi skickar tillbaka dem innan Bidén drar igång nästa storkrig i Mellanöstern.

 5. Någon utvisning lär det förståss inte bli tal om inte något HMF åtal eftersom det är svenskar han hotat och att hota oss är ju som bekant tillåtet. Om han över huvudtaget grips blir det nog bara för ett förhör and lite ajabaja från polisen.

 6. Ylva är en riktig kommunist i lite ljusrödare kläder men inuti mörkröd gåsleverkommunist o såna har vi alldeles för många av

 7. En utomeuropeisk desperado som hotar med mord, krig och terror, och lever på andra är på fri fot, är ett kännetecken för svenskt orättsväsende, t.ex. även Akilov var dömd till utvisning men Polisen underlåter allt sitt livsviktiga uppdrag.

  • Akilov bör naturligtvis avlivas. Det blir billigast för alla.

   Den här snubben har fått komma hit, på grunder som jag inte känner till, blivit hjälpt med allt, och förmodligen fått en lägenhet som är finare än min, samt en lön utan att göra något, som säkert är högre än min.

   Nu är kräket missnöjd. Om det nu är så jävla hemskt i Sverige, så kan du ju åka hem omedelbums. Jag betalar, bara vi slipper se och höra ditt fula tryne. Hota och hata du, men gör det ditt ditt hemland, din otacksamma jävel.

Kommentera