Politisk redaktör gillar att medier bestämmer valutgången och vill slänga ut svenskar ur Sverige…

MEDIA. Alex Voronov är född 1975 i Odessa i Sovjetunionen och arbetar sedan 2002 som ledarskribent och senare politisk redaktör på liberala på liberala Eskilstuna-Kuriren/Strengnäs Tidning och Katrineholms-Kuriren.

Alex Voronov har en rysk mor och en far från Uganda, han är uppvuxen i Ryssland. Till Sverige flyttade Alex vid tio års ålder. Alex Voronov är totalt faktaresistens och en desinformatör i Arnstad och Lindbergs klass.

Det är svårt att veta om herr Voronov är ironisk men jag tror inte det, med tanke på vad han skrivit tidigare och att han är politisk redaktör på Sveriges första öppet islamistiska tidning så är han nog bara…

Voronov har för övrigt blockerat Pettersson på Twitter så han vill väl inte ha spridning av sina alster.

Herr Voronov har varit med och gjort Eskilstuna-Kuriren till Sveriges första öppet islamistiska tidning och han fortsätter på samma svenskfientliga linje.

-Pettersson tycker att Alex Voronov som inte tagit till sig svenska värderingar trots 35 år i landet ska flytta till ett muslimskt land eftersom han så öppet sympatiserar med islam…

Om Alex Voronov på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Politisk redaktör gillar att medier bestämmer valutgången och vill slänga ut svenskar ur Sverige…

 1. RÅ tillhör också Globalistfamiljen, utredning kommer garanterat att läggas ner !
  En utredning måste skötas av någon som är helt oberoende och icke korrumperad och var hittas någon sådan idag ?

 2. Det märks att han kommer från samma land som Stalin. Sovjetränderna kanske bleknar, men försvinner aldrig.

 3. Det är helt tyst nu om Estonia, kriminella Klaner i Sverige, de anklagelser som före valet riktades mot J.Biden och mot hans son Hunter Biden som skulle finnas i en inlämnad dator !
  Vad har hänt, har det berömda locket lagts på?

  • Ja i Sverige läggs alltid locket på i frågor som ka vara komplimiterade för landets ledning eller som är emot vänsterblivnas tankar, om de nu är i sådant tillstånd att de kan tänka själv.

  • Nja, RÅ lär skall kolla på nytt om det är värt att taga upp misstankarna,om kriminella transporter !
   Detta har de redan efter katastrofen gjort en gång (under 2 år) och du i n t e funnit några oegentligheter !
   Stenbock bedömer att de nu 25 år senare,inte har fått några nya order,från regeringen….

 4. Läsvärt för Alex Voronov……….

  ”För detta behövs en mångfald av medier av hög kvalitet.”

  Om medier från regeringens hemsida…..

  ”Mediepolitiken ska ge förutsättningar för en fri åsiktsbildning, fritt utbyte av idéer och reella möjligheter att granska olika företeelser och verksamheter i samhället. För detta behövs en mångfald av medier av hög kvalitet. Mediepolitiken omfattar dagspress, radio och television samt skydd av barn och unga mot skadlig mediepåverkan.”

  https://www.regeringen.se/regeringens-politik/medier/

 5. Om jag Googlat rätt så är det Eva Burman som chefredaktör som är ansvarig för Voronov. Liberale riksdagsmannen Hans Wallmark sitter i styrelsen. Ett mått på deras omdöme och värdegrund.

 6. Tänka sig att Abzurdien t.o.m. importerar yrkesskribenter från andra kommunistländer,för att verkligen få ut sin propaganda,hur bra det är i de Socialistiska brödra-staterna !

 7. ”Det är medier som bestämmer när presidentvalet är avgjort. Det gillar jag.” Kommunistliberala EK/ST har alltså en ledarpajas som inte gillar demokrati. Enligt detta aset utgår all makt från etablerad media. Folkviljan är utbytt mot mediaviljan. Snart dags att lämna det svenska kommunistiska råtthållet.

 8. Eftersom han är född i Odessa, Ukraina, är han alltså ukrainare. Kanske vore en bra idè av honom att dra tillbaks till skithålelandet Ukraina !

Kommentera