Varför får vi inte diskutera dödskulten islam?

ISLAM. Medan vi hör om terrordåd efter terrordåd där muslimer halalslaktar icke-muslimer runt om i Europa så ställs journalisterna Ingrid Carlqvist och Maria Celander inför rätta vid Helsingborgs tingsrätt, åtalade för hets mot folkgrupp. Detta efter att de publicerat en text på sin hemsida som enligt åklagaren uttrycker missaktning mot muslimer, rapporterar SVT

Ingrid Carlqvist

I juli förra året publicerades en text som Ingrid Carlqvist själv kallar en insändare, skriven av en person som uppger sig vara kroniskt sjuk och beroende av mediciner.

I texten spekulerar skribenten om hur apoteksanställda med muslimsk tro kan tänkas prioritera andra muslimer för att få mediciner i händelse av en hypotetisk samhällskollaps, med slutsatsen att personer som inte är muslimer riskerar stå utan medicin.

I artikeln problematiseras avregleringen av apoteksmonopolet som beskrivs som “en del av agendan att förvandla Sverige till en shariastat”

– Pettersson undrar om åklagaren inte har något annat att göra? Vi borde självklart få kränka muslimer, om de nu blir kränkta eller spelar kränkta för att få skadestånd, och diskutera hur samhället kan bli när vi steg för steg låter ideologin islam ta över.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Varför får vi inte diskutera dödskulten islam?

 1. Sharialagar fungerar väl exakt på det viset de blir åtalade på. Varför utnyttjas ett överbelastat rättssystem mot sin egna mening? Otrogna har inte samma medborgarvärde i ett Islamskt samhälle och nedprioriteras i alla avseenden. Det skulle inte vara hets mot folkgrupp, det vore allvarlig diskriminering i alla demokratiska samhällen. Vad är problemet med att spekulera i det? Är en religion totalitär måste misstankarna få vädras i en demokrati. Finns de inte någon försiktighetsprincip, som gör att demokratier håller extra uppsikt på att någon olagligt följer sin religions sharialagar så måste åtminstone Sverige skaffa fler vuxna i ansvariga ställningar. Demokratiska lagar råder och ska fortsätta råda i Sverige. Men här tycks våra myndigheter vara på väg att köra över den naturliga friheten medborgare har rätt att få känna sig trygga med.

 2. Ja, varför får man inte diskutera islams påverkan på ett demokratiskt samhälle ?Dessutom så var insändaren som dom publicerade enbart en spekulation i hur det ev.kan bli i en framtid.Ingrid och Maria är journalister som gör ett granskande jobb och dom sitter inte i knät på etablissemanget.Det är det som återigen ska bestraffas.Ingrid får nog snart klippkort till tingsrätten verkar det som ! Heja på er tjejer.Hoppas att spektaklet slutar till er fördel.

 3. Sverige är ingen rättstat längre, så enkelt är det. 7-klöverns politruker har beslutat detta. Vårt ansvar som medborgare är att rösta bort dessa.
  Rösta på SD eller AFS.

 4. Svaret på frågan är enkelt och klart:

  KONTRAKTET !

  Så länge kontraktet. som sossarna
  skrev med Muslimska Brödraskapet
  för över 20 år sedan, gäller, så
  bestämmer muslimerna över Vårt
  Fosterland !

  Tänk på att du blir också drabbad !
  Tänk på dina barn !
  Tänk på dina närmaste !
  Tänk på Vårt Fosterland !

  Hjälp till att få Svenska folket att få veta
  att kontraktet finns !

  => Skriv till tidningar och fråga om
  kontraktet !

  => Skriv till SÄPO, ”säkerhetspolisen”
  och fråga om kontraktet !

  Kontraktet är det största LANDSFÖRRÄDERIET mot Sverige
  I modern tid !

 5. HMF Lagen inte bara borde avskaffas… skolorna borde återinföra nordiska språk, vår historia och värderingar. Medborgarskapstester skall införas innan det delas ut, nordiska grannländer ges medborgarskap momentant, europeiska 5 år, muslimska 10 år om de har assimilerats… återtaget medborgarskap om brott begått. Familj utvisas om minderårig begår brott som borde gett minst ett år som vuxen… och stäng gränsen NU. Endast arbetskraftsinvandring på meritokratiska grunder.

  • Och alla de som jagar vanliga svenskar som använder sin yttrandefrihet, åklagare, polismän, vissa rådmän och anmälarna i vänsterorganisationerna, samt djurplågaråberg, ska dömas att betala skadestånd och vid upprepad brottslighet fängelse. Alla som sen dömts för den olagliga lagen hmf ska få upprättelse.

 6. HMF lagen ska avskaffas i sin helhet. Den har ingen plats i ett demokratiskt mångkulturellt samhälle.

  • Vi ska inte vara ett ”mångkulturellt” samhälle… jag vill uppleva andra kulturer där dom skall vara… annars blir det bara soppa av alltihop.

 7. Att Muslimer känner sig kränkta betyder inte att dom blir kränkta.
  Kommer dom till länder med andra värderingar så är det dom
  som ska anpassa sig efter landets sätt att fungera, känner
  man sig kränkt av kritik bör man stanna i sitt eget land.

 8. Om en rektor skriver antisemitiska inlägg verkar det som att man varken anmäler eller åtalar, istället läser man om politiskt korrekta som tycker att samma rektor borde få ”förlåtelse”, det är tydligen skillnad på folk och folk…

Kommentera