När ska statsministern fördöma islam och terrorismen

ISLAM. När ett elfel i en fritös i en moské i Sverige brände ner lokalen vallfärdade ministrar och svenska politiker ropandes “oacceptabelt” samt fördömde dådet. Huruvida dom fördömde fritösen när det uppdagades att den hade utfört “hatbrottet” förtäljer inte historien, skriver Bernt Karlsson på Twitter.

– Pettersson säger att i ärlighetens namn har Stefan Löfven (S) fördömt dådet, på engelska på twitter. Jag tycker att han borde kalla till pressträff, stå upp för yttrandefriheten, fördöma islam och se till att alla bidrag till muslimska odemokratiska organisationer dras in samt utvisa alla säkerhetsrisker, men han har väl sina anledningar att ligga lågt…

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

 • TIDIGARE 2015-12-25. Ett år sedan moskébranden – när kommer ursäkten?

INRIKES. Idag, på juldagen för ett år sedan ödelades Dawamoskén i Eskilstuna i en kraftig brand. Branden bröt ut på juldagens eftermiddag och brandförloppet var mycket snabbt.

Det talades om ett attentat, och fanns vittnesuppgifter som gjort gällande att någon eller några skulle ha kastat in något i moskén innan branden startade.

Hatmedia och PK-Sverige gick igång på alla cylindrar. Det var ett rasistiskt, islamofobiskt hatbrott utfört av Sverigedemokrater eller andra extremister, det ordnades demonstrationer mot främlingsfientlighet och moskén kärleksbombades.

Svenska Dagbladet – http://www.svd.se/…/eskilstuna-kraftsamlar-efter-moskebrand…

SVT – http://www.svt.se/…/re…/ostnytt/visade-sitt-stod-med-hjartan

Dagens Nyheter – http://www.dn.se/…/de-som-gjort-det-har-kommer-inte-att-se…/

Aftonbladet – http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20076695.ab

Metro – http://www.metro.se/…/sapo-ut…/Hdznlz!Tfid7GS9DIzLZ@26jpJKw/

Sydsvenskan – http://www.sydsvenskan.se/…/bildextra-attackerad-moske-kar…/

Ganska snart stod det klart att polisen drog öronen åt sig och blev försiktiga med att prata om ett attentat. Det pratades i stället om en fritös.

Den 13 mars 2015 gick polisen ut med att brottsutredningen skulle läggas ner. Polisen ansåg att det inte fanns någonting som styrkte brott och enligt brandutredningen startade branden i en hög med kläder inne i moskén. Enligt en sakkunnig i brandutredningen fanns det underlag som talade för att branden startat genom ”lek med eld, anläggning eller våda”. Och när det gällde vittnesuppgifterna om att något skulle ha kastats in i moskén så avfärdades de av polisen.

Saneringen av den utbrunna lokalen tog lång tid på grund av de omfattande brandskadorna. – Men nu är saneringen avslutad, säger Anette Autio, regionchef på Graflunds som äger fastigheten.

Hon berättar att det inte finns någon ny hyresgäst ännu, men att diskussioner förs med en ny intressent men det är inte aktuellt att Dawamoskén flyttar tillbaka. 

-Pettersson tycker moskébranden i mångt och mycket påminner om de påstått anlagda bränderna i asylboenden runt om i landet. Det är samma sak där, många av dessa börjar också på insidan av ovarsamhet, slarv eller anlagda av de boende och hatmedia reagerar likadant med att skyll på rasistiska, främlingsfientliga, islamofober, Sverigedemokrater och alternativa bloggar och vi lär inte få någon ursäkt nu heller…

Tillsammans för Eskilstuna demonstrerade och det är samma typ av människor som Tillsammans för Strängnäs där det demonstreras mot rasism när asylsökande våldtar svenska kvinnor…

Medias_rapportering

13 thoughts on “När ska statsministern fördöma islam och terrorismen

 1. När det brann i moskén brann i Malmö fick också polisen lägga ner utredningen. Det fann två personer som hade nycklar och dörren var låst och inga fönster krossade. Ändå började det brinna? Men vem av de som hade tänt på var ingen mening med att försöka ta reda på.

 2. Vi har sekten i Vårt Fosterland!
  Vi bjuder sekten på vår välfärd!
  Sekten har stridsledningscentraler.
  Sektens ”lagbok” säger att vi
  är ”otrogna ” och därmed deras
  fiender!

  D.v.s. vi bjuder fiender på vår välfärd!

  Är det rätt av oss att göra så?

 3. Alltför många PK människor samt vår regering är som dagens kriminella de erkänner aldrig att de förorsakat död och förnedring.
  Fast alla bevis finns att se och höra så förnekar de sin delaktighet i det aktuella brottet.

 4. Han sägs besöka Tjärna Ängar i dag. Då har han chansen att stå på torget och tala klartext på svenska till svenskarna om situationen i landet och varför det är så. Samt vad han tänker göra konkret för att svensk lag, ordning och kultur ska råda i hela riket.

 5. Det är en mörk – kolsvart agenda bakom – det svenska folket plundras och förslavas mer och mer…

 6. Kommer aldrig att ske. I varje fall inte före nästa val. Han har ju musse-kontraktet att ta hänsyn till. “Vi kommer aldrig att kritisera islam”, har han ju underdånigt deklarerat.

 7. Så man får tycka att halshuggning av en person på trottoaren var ”osund”?

  Det var generöst!

 8. Det är inte han som bestämmer, kärringarna i Sossarnas AF, Sida, UD, Svenska Kyrkan och deras politiska organisationer, det är Sveriges skuggkabinett. De kunde inte hitta någon dummare än statsministern så det fick bli han, som en villig valp i ett snöre. Stackars Sverige MEN 82% röstade på tokerierna. Nästa val har vi klanröstning, lycka till ni aningslösa och godhetsknarkande med barn och barnbarn.

 9. Kommer han aldrig göra, då han springer deras ärenden som en hycklande knähund….
  ALLT FÖR ISLAM
  ALLT MOT SVENSKARNA

  https://youtu.be/OhJobJ095JI

  Fråga dig….Vill du ha denna s.k. ledare för Sverige, vill du dina barn illa !?

Kommentera