Klimatskojare flyger mer

Så kallade klimatförändrings-forskare, flyger mer, både på arbets- och fritids flyg än kollegor inom andra områden.

Studien fann att klimatforskare tar en extra flygning per år jämfört med andra. Detta beror troligen på att klimatforskarna deltar i fler globala konferenser. Studien konstaterar också att ”klimatforskare” är mer medvetna  och oroliga över luftfartens inverkan på klimatet.

LÄNK

6 thoughts on “Klimatskojare flyger mer

 1. Granska alla dessa COP möten där flera av talarna/aktivisterna håller ett välbetalt tal om klimatkrisen som väntar. Sedan tar dom sin privatjet och åker hem och fortsätter sina liv i lyx och överflöd med bilar och båtar.

 2. Med Detta som ursäkt, kommer dessa bedragare inte undan! Det går att konferera över nätet!
  Ytterligare ett bevis för klimatbluffen! som sannolikt endast är till för att oroa samt legitimera skatteplundring av folket, och samtidigt tvinga privatpersoner att skuldsätta sig upp över öronen genom totalt vansinniga bilinköp! för halvmiljonen och mer!
  .
  Se hur man lurade tusentals att köpa Etanolbilar nu är det helt olönsamt att köra dessa på Etanol trots att det anses vara ”hållbart”!
  .
  Se också hur hundratal lurades att köpa dyra gasbilar, vars gastankar sedan rostade sönder på saltvägarna!
  .
  För mindre än ett decennium sedan lurade man även miljontals inom EU att köpa dieselbilar, för att bara några år efter gå ut med hur dåligt det var! VAKNA FÖR FAAN!

 3. <b<Är det för att de anser att populasen ska avstå från flygresor för att kompensera överklassens omfattande flygresande?

Kommentera