Frankrike kan upplösa muslimska föreningar efter terrormordet på Samuel Paty

ISLAM. Fransk polis har genomfört ett flertal husrannsakningar hos militanta islamister efter mordet på en historielärare i Parisförorten Conflans-Sainte-Honorine i fredags, uppger inrikesminister Gérald Darmanin, enligt SVT. – Polisinsatser har genomförts och fler är i antågande, säger han till radiokanalen Europe 1.

Samuel Paty Facebook

Sammanlagt pågår åttiotalet olika utredningar kring näthat. Den mördade läraren Samuel Paty, 47, hade hotats på nätet för att ha visat omstridda karikatyrer av islams profet Muhammed, och enligt inrikesministern hade en känd islamist samt en elevs far uttalat en fatwa mot läraren före mordet.

Nu undersöks huruvida vissa muslimska föreningar i landet bör upplösas efter anklagelser kring att de förespråkat våld och hat.

-Pettersson har inte hört om ett enda fall där muslimer åtalas för näthat i Sverige trots att det är vanligt förekommande. I Sverige verkar islamisterna vara fridlysta och får skadestånd och bidrag…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Frankrike kan upplösa muslimska föreningar efter terrormordet på Samuel Paty

 1. Fridlysta basta ordet alla ar radda for islam nar det inte passar har dom formaga att skara halsen av manniskor det har ingen annan 2 bent varelse

 2. Kommer någon i styret för Sverige ens våga tänka tanken att stänga penningströmmen till sekten och dess förgreningar?
  Inte denna valperiod ej heller nästa, sedan är det förmodligen redan försent.

 3. Ja, vad skall ”stackaren” göra mot en Le Pen,som nu allvarligt hotar honom inför nästa val. Alé Front National…
  En knepig sits denna lakaj satt sig i.Sålt ut resterande del av Frankrike åt Mångkulturen,på uppdrag av Diktator Merkel,och nu synes följderna !!
  F.ö. samma scenarie som väntar ”världens mest humana stat”,Abzurdistan !

 4. Tänk om svensk polis skulle gjort motsvarande i Sverige.
  Då hade Rapport, Aktuellt och Tv4 nyheterna varit fyllda med snyftreportage från början till slut av kränkta muslimer.

Kommentera