Georg Isho, bet loss bit av fruns näsa

BROTTSLIGHET. Georg Isho, född 1972 och skriven i Södertälje men hemmahörande i Medeltiden var inte nöjd med att frun som han har tre barn tillsammans med ville skiljas efter 19 år.

George Isho

Georg Isho har bitit av en del av fruns näsa. Det hände den 2 september
2020 i Södertälje. Det har orsakat frun smärta, blodvite, skada och ärrbildning i ansiktet.

Brottet bör bedömas som synnerligen grovt eftersom målsäganden orsakats
en bestående kroppsskada och eftersom George Isho har visat en synnerlig
hänsynslöshet och/eller råhet eftersom brottet var planlagt och begånget mot en närstående i dennes hem. Georg Isho begick gärningen med uppsåt.

Södertälje Tingsrätt, mål nummer B 2478-20 dömer George Isho till 1 år och 6 månaders fängelse för grov misshandel. 1 år och 6 månader är minimistraffet för grov misshandel. Georg har tidigare misshandlat frun som vi hoppas är före detta nu. Georg och frun är kristna syrianer/assyrier.

– Detta påminner Pettersson om iraniern som skar av sin frus läppar när hon ville skiljas…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Georg Isho, bet loss bit av fruns näsa

 1. Kontentan av massinvandringen som startade runt 1970 ser vi nu idag. Södertälje har tyvärr förvandlats till en inavlad patraskhåla på grund av att brottsligheten utgör ett allvarligt stort farligt hot i den stan och att vanligt folk inte känner sig trygg och säker i och det värst brottsdrabbade delarna av Södertälje är stadsdelarna Ronna,Geneta,Brunnsäng,Fornhöjden där inavlade syrianska maffiaklaner mer eller mindre sprider skräck i och terroriserar vanligt folk och att man redan då år 1970 mer eller mindre övertog hela Södertälje samt Järna ,Pershagen med flera, men sen ska man inte dra alla invandrare som bor i Södertälje,Järna,Pershagen med flera över en kam för en stor andel av dem cirka 60% av dem är skötsamma som tyvärr får lida och springa gatlopp och en hel del skötsamma invandrare blir själva offer för brott på grund av vad de så kallade rötäggen som uppgår till 40% bland dem ställer till med jävulskap 24/7, men de som har ofta blivit utsatt för brott är infödda svenskar och av svenskarna så finns de som säger att de vill flytta från Södertälje på grund av att den stan har blivit osäkrare och mer otryggare under de sista 20 åren .Att denna kristna syrianska figur inte fick mer än 1 år och 6 månader på Kåken är skandal ,för straffvärdet för det som han gjorde med sin fru genom att bita av hennes näsa ligger betydligt högre uppåt 6 år samt fett skadestånd på minst 100000 kronor till frugan plus utvisning på obestämd framtid. efter avtjänat straff.

 2. Om dessa grottmänniskor kallar sig för muhamedaner, kristna, judar eller något annat, så är det precis samma skräp ändå.
  Samma våldsbenägna och parasistiska ohyra.
  Till Södertälje kom under 60 och 70 talet MASSVIS av s.k. ”kristna” asyrier. Dom invaderade och tog över staden på alla vis och förvandlade den till ett helvete och helt omöjlig för normala människor att bo i.
  Åk dit och förvissa er själva om riktigheten -om ni törs?
  Det är en laglös stad numera.

  • ”Timmlar”!

   Tre av dessa ”modiga män” rånade min pappa
   när han hämtat sin pension på dåvarande
   Posten.
   Han hittades medvedslös på trottoaren utanför
   sin lägenhet, med tom plånbok intill sig.

   – skadorna påverkade senare hans död!

   Gissa vad jag tycker om dessa människor,
   som invaderat vår stad!

   (men de bygger marmorslott i staden)
   (- en i sekten ville köpa staden, Södertälje ……..!)
   (- han sitter visst i både kommunalfullmäktige
   och riksdagen – tror jag)
   (- är det ”en så’n där som nyligen avslöjades ?)

   • Det är så sorgligt att läsa det om din far!
    Sänker honom en tanke och önskar att det goda vinner över den ondskan som har brett sig som en filt över hela landet.

    En finsk man , lång 1.93 hamnade i våldet av två svarta i Södertälje.
    Nöden har ingen lag. Han öppnade brallorna och drog ut en stomipåse med innehåll och drämde det i ansiktet på en av dem.
    De stack !

Kommentera