Fängelse för iransk läppkannibal

Den 52-årige docent vid Karolinska institutet som skar av sin hustrus läpp döms till fem års fängelse för grov misshandel. Åklagaren menade att misshandeln var synnerligen grov och yrkade på att mannen skulle dömas till fängelse i åtta år, rapporterar ljugmedia.

När docenten i våras attackerade sin fru var det i syfte att straffa henne eftersom han trodde att hon var otrogen. Sedan han skurit av läppen med skalpell stoppade han läppen i munnen och tuggade på den.

-Pettersson vill till ljugmedias artikel tillägga att den pixlade kannibalen heter Hodjattallah Rabbani och är ett iransk svin som trots att han är välutbildat och har bott i Sverige i över 20 år behöver tolkhjälp.

Tidigare HÄR

8 thoughts on “Fängelse för iransk läppkannibal

  1. Det är mycket märkligt och en skam för KI att han fortfarande listas i kikatalogen med mailadresser m.m., betraktar de honom fortfarande som anställd? Han bör ju aldrig mer få vistas i frihet i Sverige, än mindre ha en anställning. Ett rättvist straff vore att allt han äger ges till frun, sedan skärs hans läppar bort, och sedan utvisas han omedelbart så han inte kostar staten några mer pengar.

  2. Detta är en av de ”högutbildade akademiker” som landet Absurdistan,i kamp med många Väst-länder,har lyckats förhandla sig till,och slå vantarna på !!
    I detta fall skall ju ett fång av rosor skänkas till Maud O,som under sina verkligt aktiva politiska år,förmådde knyta flertal sådana till sig/”oss”..I sanning en tjänst för landet,som Lööf/Ullenmyten enbart kan drömma om…

  3. Vi måste bli av med denna kravlösa politik. Förstå vilket helvete denna kvinna levt i sedan de träffades. Detta måste få ett slut. 5 år för att äta någons läppar. 20 år, vore mer lämpligt.

Kommentera