Stäng

Nio gripna efter halalslakten av en lärare i Paris

ISLAM & TERRORISM. I går skedde en terrorattack med halshuggning i Paris. Gärningsmannen som sköts ihjäl på platsen hade rötterna i Tjetjenien. Ytterligare fem personer har omhändertagits av polis efter det brutala mordet på en lärare i en Parisförort.

Sedan tidigare har fyra personer gripits. Samtliga var släktingar till den 18-årige gärningsmannen, somföddes i Moskva och hade rötterna i den ryska muslimska delrepubliken Tjetjenien.

Den mördade läraren ska nyligen ha visat karikatyrbilder av profeten Muhammed. Dådet utreds som en islamistisk terrorattack.

Le Parisien…

– Pettersson säger att islam är inte kompatibel med den moderna tiden och inte den omoderna heller…

Historieläraren, en 47-årig pappa, halalslaktades för att han var lärare och för att han undervisade om yttrandefrihet.

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 reaktioner på “Nio gripna efter halalslakten av en lärare i Paris

 1. En fråga till Pettersson! Varför blir inte svar på inlägg kopplad till inläggaren.. Nu hamnar man längst ner..! Men din blogg är ändå superb!

 2. Islamofobi finns inte för fobi betyder en rädsla för något som inte finns. Islam finns i högsta grad och är farligt på riktigt.
  Bevisen är så överväldigande att endast en idiot kan förneka det.

  1. Fobi är en inbillad, överdriven och/ eller orealistisk rädsla för något eller situation.
   Islam, som förespråkar våldsamt förtryck av mig och mordet på mig om jag inte underkastar mig dess regler, omfattas inte av detta då det varken är inbillat, överdrivet eller orealistiskt.
   Islam och dess falske profet förtjänar allt förlöjligande och satir som kastas på den.

 3. Man brukar ju säga att man inte ska ”dra alla galningar över en och samma kam”. ”Det är bara några få som svärtar ner ryktet för det stora flertalet”. ”De flesta är trots allt hyfsat normala”.

  MEN………………Då vore det väl ändå klädsamt om de O-kammade, O-galna och möjligen någorlunda normala, bara någon enda gång kunde FÖRDÖMA dessa illdåd. Men några avståndstaganden har i varje fall jag aldrig sett röken av. Trovärdigheten för muslimer som grupp blir ju noll. Man får nog ändå fortsätta att kamma allihop med samma lus-räfsa, så länge tystnads-kulturen fortgår.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: