Stäng

Terrorattack med halshuggning i Paris

ISLAM. Den toleranta och fredliga så kallade religionen islam har återigen visat sitt rätta ansikte. En person uppges ha dött i vad som beskrivs som en halshuggning i franska Conflans Saint-Honorine nordväst om Paris. Den misstänkte gärningsmannen sköts ihjäl av polisen i närbelägna staden Val-d’Oise.

Antiterrorenheten inom den franska åklagarmyndigheten har hand om utredningen som är rubricerad som misstänkt terror. Källor uppger för Le Parisien att offret, som jobbade som lärare, nyligen haft en lektion i yttrandefrihet och visat karikatyrer av profeten Muhammed.

-Pettersson säger att islam är inte en religion – det är en dödskult. Frågan är om det är islam som gör människor sjuka eller om det är sjuka människor som blir muslimer…

Uppdaterat: Fyra personer har gripits efter det att en historielärare på fredagen knivmördades i en Parisförort. De fyra, varav en minderårig, uppges alla vara släktingar till den misstänkta angriparen, en 18-årig man som sköts ihjäl vid brottsplatsen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 reaktioner på “Terrorattack med halshuggning i Paris

  1. Fruktansvärt vansinnesdåd.Vem filmade huvudet och la ut det på twitter ? Jag tänker på lärarens anhöriga och ev.barn som ser den här hemska bilden.Det måste vara fasansfullt…..utöver det är det respektlöst mot offret.Bra i alla fall att förövaren fick vad han förtjänade.Snabb transport till dom väntande damerna.

  2. Man kan nästan bli förvånad om det inte är en nysvensk, nyanländ, anländ, flykting, migrant eller vad dom nu kallar det…

    Migrant = Någon som flyttar till ett annat land eller världsdel och tillför någonting.

    Det som sker idag med massinvation med folk som knappt vet vart dom har kommit och direkt ställer krav på ursprungsbefolkningen att bli servade med lägenheter, regelbunden insättning på ICA-kortet mm mm kan knappast kallas migranter….

    1. Den tanken slog även mig… Måste vara en ”svensk” som utfört detta dåd !! Något lite måste ju landet Abzurdistan,ha att skräppa över !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: