Rasmus Paludan är svenske medborgare


DEMOKRATI & ISLAM. Den danske partiledaren och advokaten Rasmus Paludan nekades i slutet på augusti inresa till Sverige. När Paludan kom med bil till gränskontrollen Lernacken möttes han av ett tiotal poliser och ett avvisningsbeslut från Malmöpolisen. Han nekades inresa till Sverige under två år.

Juristen och politikern Rasmus Paludan är svensk medborgare. Foto: News Øresund – Johan Wessman.

-Pettersson säger att polisen eller polisens chefer tog ett fegt och felaktigt beslut. Rasmus Paludan var på väg till Malmö för att protestera mot Islam genom att bränna koraner, vilket han har rätt till som dansk. Nu visare det sig att han även är svensk medborgare eftersom han har en svensk pappa och det gör inte saken bättre för beslutsfattarna hos polisen.

Migrationsverket har officiellt erkänt Rasmus Paludan som svensk medborgare. Det framgår av dokument som Ekstrabladet tagit del av.

– Svensk polis har brutit mot svensk konstitution genom att vägra en svensk medborgare att komma in i Sverige. Det är en mycket allvarlig överträdelse, säger han till Ekstabladet.

– Pettersson säger att nu kommer Rasmus Paludan att begära skadestånd, vilket är tveksamt om han får. Men det är märkligt att jag aldrig har hört talas om att is-terrorister som är svenska medborgare nekats inresa, men en som vill bränna det som de islamska mördarsekterna Al-Qaida, IS, Hamas, Nusra-fronten, Boko Haram, Hizbollah, PLO, Muslimska brödraskapet, al Shabab, Abu Nidal, Al-Aqsa-martyrerna, Fatah, Nusrafronten, talibanerna och många andra står för nekas inresa.

Om Rasmus Paludan på bloggen

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


14 responses to “Rasmus Paludan är svenske medborgare

 • Kattsand

  Kan han bli ytterligare en av de ministrar i utlandet med svenskt medborgarskap tro?

  Gilla

 • Peter de Mander

  Jippi !!!

  Detta måste firas…

  Jag blev otroligt besviken på myndigheterna när beslutet togs att förbjuda Rasmus att åka till Sverige då han dels har en svensk pappa men även bott här och rimligen borde ha rätt att vistas i Sverige oavsett om han gjort något olagligt eller ej…

  Beslutet bevisar bara att man försöker tysta all opposition gentemot rådande PK åsiktskorridor som ”eliten” har.

  För övrigt anser jag att nordbor alltid skall ha rätt att komma hit men att det bör råda strikta restriktioner för utomvästerländska medborgare. Dessutom har Du inget pass så ska man stoppas vid gränsen… PUNKT

  Gilla

 • Argus

  Inte nog att det är ett grundlagsbrott begånget av polisen, det strider också mot internationella konventioner. FN:s allmänna förklaring om de mänskliga rättigheterna samt den europeiska kopian som även ingår i EU-fördragen.

  Detta är ett av de grövsta brotten begånget av en svensk myndighetsperson på lång tid.

  Gilla

 • Andersson

  EN DANSK TIGER IKKE

  Gilla

 • gamgubben

  Klart han ska ha skadestånd, kunde en man som vägrade att ta en svensk kvinnlig chef i hand p.g.a. han var muslim få 60000:- så skall naturligtvis Paludan ha lika mycket. Dessutom lite till eftersom han är svensk och inte får komma in i sitt eget land. Allt annat är bevis på diskriminering av egen medborgare!

  Gilla

 • oljeborr

  Han tar stora risker, men jag beundrar honom gränslöst. En sån man skulle Sverige aldrig kunna frambringa.

  Gilla

 • Eurozone

  Visst är det konstigt, dessa terrorister åker man t.o.m ner och hämtar! Förmodligen med skattebetalarnas regeringsplan!

  Gilla

 • G Nordström

  Sverige i ett nötskal! Blir så med klananställd.

  Gilla

 • Maja 2

  Is anhängare är välkomna med svenska medborgare förbjuds att komma in i landet.
  Det nya Sverige……….

  Gilla

 • Sea Gull

  En anmälan upprättad av polisen är väl på plats? Brottet borde vara tjänstefel alt grov?

  Gilla

 • Kent

  Hur kan svensk polis någonsin neka en nordisk medborgare inresa till Sverige samt utfärda ett inreseförbud på två år.
  Rasmus Paludan kunde sökt politisk asyl i den situationen har polisen mig veterligen inte avvisat någon utan ringt migrationsverket och avlämmnat personen i deras vård. Normalt så släpps personen direkt efter registering även om personen har en internationell efterlysning för mycket grova brott.
  Detta beslut måste ha sanktionerats på mycket hög politisk ort för rädslan att valboskapens kränkthet ska orsaka stora upplopp.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: