Muslimska Vetenskapsskolan tvingades stänga – blir nu ett byggbolag


ISLAM. Ägarbolaget bakom den numera nedlagda Vetenskapsskolan vill för andra gången på drygt ett års tid byta namn. Samtidigt vill ägaren, den framträdande islamisten Abdel Nasser El Nadis exfru, göra det tio år gamla utbildningsbolaget till en byggfirma. Det framgår av handlingar som lämnats in till Bolagsverket, skriver Expressen/Göteborgs-Tidningen.

Abdel El Nasser rektor för den stängda Vetenskapsskolan med kopplingar till förskolan Lek & Lär är kvar i landet trots beslut om utvisning.

– Pettersson misstänker att syftet är detsamma. Islamistskola ska bli byggbolag för att lura Sveriges skattebetalare på ännu fler miljoner än de redan gjort och låta oss betala för ockupationstrupperna och islamiseringen.

Om Vetenskapsskolan på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


6 responses to “Muslimska Vetenskapsskolan tvingades stänga – blir nu ett byggbolag

 • Kungen

  Stäng ALLA skolor som har kopplingar till muslimer. Vi ska inte ha sådant här.

  Gilla

 • Billy Boy

  Enligt reportaget i Expressen/Göteborgs-Tidningen säger reportern Daniel Olsson i videon att Skolinspektionen har startat en utredning av köpeavtalet och de nya ägarna till byggbolaget, och då inklusive exfrun till den framträdande islamisten Abdel Nasser El Nadi.

  Ekobrottsmyndigheten utreder nu Abdel Nasser El Nadis exfru och bolagets ledning för eventuellt brott mot aktiebolagslagen och då särskilt mot målvaktsparagrafen.

  Jag föreslår att den misstänkta ”målvakten”, d v s exfrun till Abdel Nasser El Nadi och de övriga misstänkta ”målvakterna” i det aktuella byggbolaget samt alla ”bilmålvakter” m fl ffa i Malmö men också i hela Sverige, att alla omgående exporteras till sina respektive ursprungsländer.

  Som kompensation rekommenderar jag i stället att Sverige bjuder in denna skickliga kvinna som heter Caitlin De Ville från Kitwe, Zambia i Afrika. Som framgår har hon utvecklat ett alldeles eget sätt att spela skicklig målvakt …

  Violinisten Caitlin De Ville bor för närvarande i Sydafrika. Hon är varken islamist eller kriminell och försörjer sig hederligt på sin musik och betalar sin skatt från första stund … d v s inte lite längre fram som Stefan Löfven (S), Annie Lööf (C) m fl falskeligen påstår om sina favoriter och dessutom låter sig nöja med.

  Gilla

 • Morgan

  Det här byggbolaget kommer att få feta fakturor och är snart tömt på alla pengar utan att något byggts.
  Men det förstår inte vår regering, de korkskallarna tycker nog att det är bra att terroristerna hittat en ny affärsidé.

  Gilla

 • Kent

  Vi ska kanske införa pant på flyktingar?
  1:- per hjärnkirurg, ingenjör elelr professor, som återbördas till hemlandet.
  Men vid närmare eftertanke så skulle intäkterna då bli ganska magra!
  Betydligt bättre inkomster med 1:- krona dussinet för våldtäktsmän, terrorister, tjuvar, banditer och andra parasiter!
  Morgan Johansson (prassel i gräset) får dom på köpet, Löven och Lööf också plus en drös andra inbecilla varelser!

  Gilla

 • gamgubben

  Tänk att då det gäller de folk vi fått på halsen beroende på våra syltryggar till Politiker och GD är det stört omöjligt att slänga ut skräpet eller återta något av vad de snott från oss skattebetalare.
  Men att begära kvarskatt från en kvinna som betalt full avgift för särskilt boende för månaden levde 3,5 dygn 2019 men fick kvarskatt på drygt 3000 de klarar syltryggarna av.
  Kom ihåg skrönan ”alla är lika mycket värda men invandrare och PK är dubbelt värda.”

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: