Stäng

Sverige har nått vägs ände på migrations- och integrationsområdet

INVANDRING. Sverige har nått vägs ände på migrations- och integrationsområdet. De problem som kunde skönjas för ett trettiotal år sedan har nu fått så stora proportioner att till och med samhällsordningens fundament, rättsstaten, befinner sig i farozonen och statens våldsmonopol har de facto upphävts, skriver Per Brinkemo och Mauricio Rojas på Svenska Dagbladet, bakom betalvägg.

Mauricio Rojas ställde krav på invandrarna och sa vad han tyckte om dem och politiken och blev tvungen att flytta från Sverige.

Invandringens volym och sammansättning har sedan länge överskridit landets integrationskapacitet, med en växande utslagning och ett omfattande utanförskap som följd. De så kallade utanförskapsområdena multiplicerades från några få stycken 1990 till närmare 200 år 2012, enligt de kartläggningar som gjordes i successiva upplagor av Utanförskapets karta, och allt pekar på att denna utveckling har fortsatt med oförminskad styrka till våra dagar.

Det handlar om ett nytt socialt landskap som har vuxit fram i Sverige, bostadsområden vars liv präglas av utslagning från arbetsmarknaden, segregation, bidragsberoende och undermåliga skolor samt etniska och kulturella särdrag som skiljer sig markant från majoritetssamhällets. Det är områden där utanförskapet har blivit det sammanfogande kittet i en kollektiv identitet, som grundar sig på en stark känsla av att vara utstött och inte tillhöra gemenskapen i övrigt. I många av dessa områden har också regelrätta parallellsamhällen vuxit fram…

– Pettersson säger att Per Brinkemo och Mauricio Rojas har båda blivit hånade och utfrysta av det ”goda” etablissemanget för att de sa sanningen. Brinkemo verkar vara tillbaka i värmen medan Rojas jagades från Sverige.

”Kulturarv ligger bakom invandrarnas brottslighet”

Per Brinkebos bok släpptes 2014

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 reaktioner på “Sverige har nått vägs ände på migrations- och integrationsområdet

 1. Dagens genomkorrupta mågkuturella och kriminella träsk Sverige har nått vägs ände i allting !

 2. Där judarna blev instängda kallades getton, varför använder vi inte samma benämning i syltryggarnas lans Absurdistan det är ingen större skillnad folk som ej är omtyckta i bägge fallen.
  -Oh nej då säger politikerna det vore rasistiskt, för vi älskar invandrare och utan dem skulle Sverige stanna.
  -Ja men vad bra, men de som inte jobbar hur ska ni lösa det då?
  -Vi ska satsa på utbildning, vi har skickliga lärare på femtielva språk så det blir inget problem, det tar en liten tid sedan är alla lönsamma.
  -Lönsamma hur, det finns inga lediga platser?
  -Varje år går folk i pension och de måste ersättas.
  -Du menar att ni har utbildat i olika yrkesområden, eller hur vet du att lämpligt folk finns tillgängligt.
  -Jag ser inget problem för om inte annat så får de plats inom vårdsektorn, där saknas alltid folk.
  -Idag klagas det redan om outbildad personal som ej kan svenska, är inte det ett aber?
  -Absolut inte det går ju så bra idag så varför skulle det vara någon skillnad i framtiden, för du ska veta att det är ingen skillnad på folk och folk alla är lika mycket värda, och förstår du inte det så är du främlingsfientlig en sån där utan rätt värdegrund en djävla rasist.
  Inget att diskutera de vet bäst för de är Politiskt Korrekta.

 3. Tidningen Ångermanland skriver att i Kramfors har polisen bötfällt en som körde ett personbilsläp obesiktat samt tagit flera för allvarliga trafikbrott.
  Mord ,våldtäkt och misshandel samt drogbrott avskrivs så fort pellebatong får chansen.
  Arma Sverige och arma 40åringar.

  1. Jag önskade att jag skulle kunna rita nidbilder.
   I dag såg jag hur folk pumpade in pengar i P automater.
   Tänkte i mitt stilla sinne att där fyller dem på stackars krakar, på baksidan skulle Bankomaten stå med en kö av dem som hämtar bidrag. Vartenda krona snart går till flyktingar.
   Bilister är dagens kassakor till staten.
   Det är så lätt att tvinga oss att betala .

 4. Mauricio Rojas en av få vettiga Folkpartister som försökte med att vrida partiet mot verkligheten men tyvärr misslyckades.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: