En gubbe med keps

GOTT & BLANDAT. I går var Pettersson och den oäkta hustrun på fest i hemstaden Oxelösund. Min systerson fyllde 50 år och hade dagen till ära ordnat en enklare tillställning.

Det serverades italiensk buffé med tillbehör i all enkelhet, allt gratis för gästerna inklusive Säpo-vakter men knappast för systersonen.

Nåväl, frånsett mat och dryck av utmärkt kvalité så bjöds det på levande musik av ”Bedårande barn” och ”Ultima Thule” som spelade tillsammans på scenen och i det högra hörnet på scenen satt en välbekant gubbe med keps, Sveriges blivande statsminister, Jimmie Åkesson och spelade klaviatur.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “En gubbe med keps

 1. Jimmie kommer bli ihågkommen som en av de största i svensk historia.
  Birger Jarl, Gustav Vasa, Jimmie Åkesson.
  En blivande sann landsfader.

  Det är en ära att ha skakat hand med en så modig man.

 2. Vilket kalas ! Säpovakterna fick smörja kråset bland trevliga mäniskor ! Det är dom väl inte bortskämda med kan jag tro.Många gratulationer till systersonen som fick en så minnesvärd kväll i goda vänner lag.

 3. Måste ha varit en härlig fest!
  Hade gärna varit med .
  Spännande med Jimmie !
  Grattis till Åke i efterskott.

 4. Grattis Pettersson! En systerson som fyller 50 heter Åke och bjuder på SD gott, bättre än så kan det knappast bli.
  Hoppas ni hade en trevlig kväll,
  Gamgubben Åke

Kommentera