Dubbelmoral är bara början


DUBBELMORAL OCH INVANDRING. Moa Berglöf heter kvinnan som skrev Fredrik Reinfeldts ”Öppna era hjärtan”-tal och som uppmanade svenska folket att välkomna de flyktingströmmar som förväntades under kommande år.

Moa Berglöf och Fredrik Reinfeldt

Moa Berglöf driver bolaget Östra flygeln kommunikation AB och blev nyligen ledarskribent på Sydsvenskan efter att Mats Skogkär fått sparken för att vara för öppenhjärtig.

Moa Berglöf verkar vara en person som tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra. Hon vill själv bo i en vit Bullerby men tycker att andra ska älska mångkulturen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


13 responses to “Dubbelmoral är bara början

 • PK-helgonet | Petterssons gör Sverige lagom!

  […] Åsikterna är skribentens egna”. Hur fristående Moa Berglöf är kan man fundera på. Moa har fått jobb på Sydsvenskan efter att Mats Skogkär fick sparken men hon börjar inte arbeta officiellt förrän i april […]

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Snälla…inför HYCKLERI i straffskalan, med lämpligt 2 år fängelse.

  Dessa vedervärdiga människor, att nån vill vara i deras närhet är ofattbart, så avskyvärda hycklare.

  Gilla

 • Bengtis

  Ursäkta att jag återigen säger… Tack Pettersson! Men var annars hade man kunnat läsa om det här! Du kung på webben för vanligt svenskt folk!

  Gilla

 • turrim

  Moa Berglöf må tycka vad hon vill. Det sorgliga är att Sydsvenskan med skattestöd sparkar Mats Skogkär och anställer Moa Berglöf. Det är ett hån mot dem som hopps på bättring och fortfarande läser sportsidorna.

  Presstödet skapades för att få mångfald, inte enfald som i Sydsvenskan.

  Gilla

 • ossie

  Jävla falsk bitch och landsförrädare. Borde exporteras till nåt arabland där hon får gå i huckle.

  Gillad av 1 person

 • HB

  Vilken falsk Jäxel!

  Gilla

 • gamgubben

  Senaste nytt!
  Att politiker röstar fel och andra uteblir från viktiga möten är ett hån mot väljarna.
  Oavsett vad denna Berglövska gjort eller sagt, nu jobbade hon för att skolan skulle få bli kvar i kraft av föräldraskap.
  All centralisering är inte bra, tänk på barnen som ska bli och är vår framtid.

  Uppdaterad 30 april 2019Publicerad 30 april 2019

  Slimmingeby skola kommer inte att stängas till sommaren. Den moderata kommunledningen skriver i ett pressmeddelande att ”populistiska uttalanden, utspel och initiativärenden” innebär att nedläggningsbeslutet kommer att rivas upp.

  Moderaternas besked kommer efter att både Centern och Sverigedemokraterna meddelat att de vill att beslutet att lägga ner skolan tas om. Centern säger att man röstade fel av misstag och Sverigedemokraternas båda ledamöter var frånvarande när beslutet togs i skol- och utbildningsutskottet.

  Gilla

 • Rädd

  Jag har själv gått på en liten skola på landet, det var inte speciellt kul.
  Nu som vuxen förstår jag att det kostar mycket pengar att hålla alla småskolor vid liv.
  De ungar hon ömmar om kommer kommer sen att gå på stora universitet, ska de också ligga långt ute på landet och vara små.
  Ett problem med småskolor är mobbing, det finns ingenstans att gömma sig och svårt att hitta kamrater om man inte tex har samma kläder som de andra ungarna.

  Gilla

  • gamgubben

   Rädd! Små skolor små problem, stora skolor stora problem. Detta med kläder om skoluniform fanns skulle ingen bli retad för att inte ha det trendiga dyra plagget.

   Gilla

   • Ourgon2

    Skoluniform skulle kunna funka men bara om alla synliga kläder är del av den, annars kommer de som ny skryter med sina dyra kläder göra detsamma med syna dyra sockor/jackor/skor/kepsar/sjalar/mm.

    Gilla

 • Kent

  Moa Berglöf tvi vilken hemsk kvinna!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: