Varför kräver vi i minoriteten inte en helvit stat?


RASISM. Ni kan tänka er vilket liv de skulle bli på SVT, Sveriges Radio och de andra vänsterblivna medierna om vi krävde en helvit stat för bara den vita minoriteten eller ett Sverige för bara etniska svenskar.

Den vita rasen är en minoritet i världen

När ”stackars oskyldiga och obeväpnade svarta” kräver en egen stat är dock SVT och de andra tysta…

Republiken Liberia, är en stat i Västafrika vid Atlanten, gränsande till Guinea, Sierra Leone och Elfenbenskusten. Liberia är Afrikas äldsta republik och dess näst äldsta självständiga stat efter Etiopien.

När USA (American Colonization Society) skeppade frigivna slavar till Liberia dröjde det inte länge innan de forna slavarna blev slavägare och gjorde ursprungsbefolkningen till slavar. Amerika-liberianerna, som var en 10-procentig minoritet, lyckades att regera över resten av landets befolkning som betraktades som lågstående vildar och idag 150 år senare så…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


16 responses to “Varför kräver vi i minoriteten inte en helvit stat?

 • Peter de Mander

  De som kräver en svart stat återigen efter Liberias bildande kan åka dit… annars kommer det bara att komma krav senare på ytterligare landområden i ”kompensation” av de vita… Varför skall alltid vita skuldbeläggas? Slavhandeln som vi känner idag var till större delen startad av svarta och muslimer och existerar än idag (bla Libyen och Somalia) och drivs av svarta och muslimer… ingen nämner ett ord om det. För min del kan BLM och Islam ta varandra i hand och utvandra till Liberia tillsammans med alla miljö ”feminister” och låta oss andra vara ifred.

  Gilla

 • Nisse

  Bilda en svart delstat och se sedan hur utfallet blir.
  Även i demokratiskt styrda städer, med svart borgmästare, polischef, myndighetschefer, klagar de svarta på vitas strukturella förtryck.
  Osynligt och icke bevisbart men ”offren” bara klagar på andra.

  Gilla

 • Erik

  Utvisa 3 millioner helt onödiga utlänningar så blir Sverige åter beboerligt för normala människor.
  Stäng gränsen.
  Tillsätt också oberoende domstolar som enbart skall syssla med landsförräderi, alltså rättegångar mot alla dom som på ett eller annat sätt har medverkat i detta kaos vi nu har i Sverige.
  Även dom inom media skall utredas och dras inför rätta för sin aktiva medverkan i att medvetet stödja förstörelsen av vårt fosterland genom en ohejdad massimport av utländska parasiter/brottslingar.
  Migrationsverket skall få helt egen domstol eftersom deras brott kan anses vara extra grova.
  Det skall bli en glädjens dag när vi sitter på åhörarläktarna och ser när dom åtalade förs in i salen med en polis på varje sida, Rainfeldt, Löven, Lööf, Hamilton och hela SVT teamet och tusentals andra runt om i Sverige i speciella nyinrättade tribunaldomstolar.
  Och eftersom dom gillar afrika och muslimska länder, så skall dom för en liten penning hyras in i fängelser i något av dessa länder.
  Vi är humana, därför ser vi till att dom skall trivas i sina nya hemländer, lika barn leka bäst..
  Och efterasom dom nu är dömda för landsförräderi, så skall därför alla deras tillgångar konfiskeras och till att börja med, delas ut till Svenska fattigpensionärer.

  Gilla

 • age

  Mitt svar på den frågan är:

  ”Vit” eller ”svart” är inte det som avgör
  skillnaden !

  Afrika har mycket mer människor än Sverige.
  Hur många världspatent kommer från Afrika?
  Hur många världspatent kommer från Sverige?

  Det är IQ – nivån som bestämmer ”färgen”!

  Gilla

  • oljeborr

   Man beräknar att Britterna står för minst 13% av världens uppfinningar, skottarna en icke ringa del. Sverige har också varit duktigt på att utveckla redan befintliga uppfinningar. Elaka tungor säger att afrikanerna inte ens uppfann hjulet. Tacka den vita människan för att de inte ännu går nakna.

   Gilla

 • gamgubben

  Jag såg filmen från Monrovia och ser det har blivit mycket sämre sedan jag levde i Liberia på 60-talet. På den tiden var Tubman president och landet i bättre skick än idag vad jag såg. Det inbördeskrig som startades gjorde bara ont värre. Triber mot triber ingen riktigt bra administration, det hör till saken att det var inte vita kolonialister som förstörde Liberia det har de klarat själv eftersom Liberia har aldrig varit styrt av vita.
  Vi var många svenskar och vi sa vi byter land, de får Sverige vi bygger upp Liberia på 20 år. Då får vi byta igen för då har de förstört Sverige men kan flytta in i ett välskött land.
  Det var faktiskt inget fel på folket men lika som i vårt land var deras politiker stora egoister, och tänkte bara på sitt eget bästa och struntade fullständigt i sitt folk.

  Gilla

 • Rädd

  Är judar vita, jag älskar Seinfeld och tycker att ha ser vit ut, många iranier och syrianer har väldigt vit hud. Är de vita.
  Finländare känns lätt igen på utseendet, är de vita.
  De klart en mycket svart man från Kongo är inte vit.
  Är Reinfeldt vit?
  Osv, vi riskerar att hamna i hårklyverier om vi delar upp folk på så sätt.
  Å andra sidan på min dagliga promenad på stan så såg jag nästa fler utlänningar än svenskar.
  Så min slutsats begränsa invandringen starkt, skall bara gälla vid tungt vägande asylskäl.
  Tex tegimkritiker från Kina och Ryssland kanske Belarus o h då när de hotas av dödsstraff eller orimligt långa fängelsestraff

  Gilla

  • Pettersson

   Varför har du aldrig ställt den frågan till färgade när de kräver det ena och det andra?

   Gillad av 1 person

   • Bengtis

    Tack Pettersson!

    Gilla

   • Rädd

    Ja, det kan man fråga sig.
    Dock jag gillar inte när utlänningar här och deras barn vill riva våra statyer eller att vi ska anpassa oss efter vanor som känns för oss främmande.
    Privat får man vara hur som helst ha huckle osv men att efter några år här kräva det ena och det andra, det upplever jag som ohövligt.

    Gilla

  • oljeborr

   För mig är Finlandssvenskarna i Österbotten och Ålänningarna de enda som borde ha rätt att kalla sig svenskar. Resten är andra sortering.

   Gillad av 2 personer

  • gamgubben

   Rädd! Det är varken hudfärg eller utseende som avgör om människan är en bra sådan eller inte. Det avgörande är vilka föräldrar barnet har hur barnet uppfostras kulturen i det landet människan bor. Religionen är också en stor del av kulturen men inte allt, jag bodde några år i Bangladesh folket var inte i vardagen svåra att ha att göra med. Ingen vit kvinna blev antastad som exempelvis i Bagdad, där fick vi utrusta våra fruar med alarmutrustning. Vilka var värst unga killar under 25 som levt i en annan kultur än de äldre.
   Våra syltryggar har ju ingen erfarenhet av andra kulturer och tror att de som kommer tänker och agerar likt svenskar. Om någon verkligen vill kan de bli skapligt svenska på två generationer, men vill, eller inte behöver, blir du det aldrig.

   Gilla

   • Rädd

    Gamgubben.
    Du har naturligtvis rätt, det är de enskilda människans beteende som avgör. Dock i vissa kulturer är vissa beteenden som vi avskyr tyvärr vanligare än här hemma.

    Gilla

 • SVENSK

  SVENSKARNA I SVERIGE utgör endast ca 0,1 % av jordens befolkning och har indoktrinerats till nivån hjärntvätt, så att majoriteten inte längre förstår att SVERIGE är VÅRT EGET LAND!! Och det ENDA lilla land vi Har att ty oss till!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: