PK-helgonet

INSÄNDARE.

Till Moa Berglöf, Sydsvenskan. Julafton kom redan den 15 oktober för många av oss när PK – helgonet Hamid Zafar kläddes av in på bara kroppen och glorian ramlade ner i marken med en ljudlig skräll.

Hamid Zafir Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Årets ”svensk” 2018 visade sig inte vara något annat än den värsta sortens s k nättroll och rasist ända ut i fingertopparna.

Och ännu mer julafton blev det idag när jag läser din kolumn under Opinion i dagens sydsvenska, Moa Berglöf.

Moa Berglöf och Fredrik Reinfeldt. Berglöf var talskrivare åt Reinfeldt när han var statsminister och kvinnan bakom, ”Öppna era hjärtan-talet”. Pressbild

Din besvikelse angående din och många andra PK – isters hjältes fall lyser igenom med all önskvärd tydlighet. Vad som också lyser igenom är din simpla och intelligensbefriade journalistik när du blandar in Sverigedemokrater i denna rasisthärva.

Du skriver så här angående den fallna hjältens bortförklaringar att det är argument som påfallande mycket liknar de resonemang som annars brukar komma från Sverigedemokrater i samma sits.

Här är det alltså frågan om en person som totalt grundlurat hela PK – etablissemanget och blivit utnämnd av detta etablissemang som årets ”svensk” och tillika är invandrare från Afghanistan och du kan i din besvikelse och frustation över detta inte avhålla dig från att blanda in Sverigedemokraterna.

Fattar du inte hur du förlöjligar dig själv och hela sydsvenskan genom detta? Du försöker här minimera detta nättrolls hatiska skriverier genom att påskina att detta är precis vad sverigedemokrater också sysslar med. Fattar du inte att detta bara slår tillbaka på dig själv oavsett om dina anklagelser är korrekta eller inte?

Det finns säkert mindre intelligenta sverigedemokrater som likt din fallna hjälte ägnar sig åt dylika skriverier under falskt namn men det är inget som partiet ställer sig bakom och det vittnar ju alla uteslutningar som ägt rum i partiet under årens lopp.

Att sydsvenskan också försöker minimera denna för tidningen obekväma nyhet att årets ”svensk” är en tvättäkta rasist och ett nättroll visar att denna nyhet publiceras med en minimal spalt på sidan A6 i tidningen. Denna nyhet var igår kväll det mest visade i alla nyhetskanaler i svensk TV.

I sydsvenskan kommenteras detta bara helt kort och jag undrar hur många sidor som hade anslagits till en liknande nyhet om det hade varit fråga om en sverigedemokrat i ledande ställning som avslöjats med att vara ett s k nättroll av högsta rang.

F ö så är spalten på sidan A6 helt taget från TT och alltså inget som tidningen skrivit. Vilket också visar att sydsvenskan helst inte hade publicerat någonting om denna nyhet vilket i så fall bara hade varit helt i linje med tidningens censurjournalistik när det gäller att dölja sanningar rörande allt som är negativt när det gäller invandring.

Hur som helst så kan man bara önska att utnämningar som årets ”svensk” framöver kanske någon gång ges till en person som har jobbat för att bevara Sverige som svenskt och inte att förvandla det till ett land innehållande allt det våld, kaos, konflikter och kvinnoförtryck som finn i bl a det land som den fallne PK – hjälten kommer från. Alltså en person som är värdig epitetet Årets svensk!

Hamid Zafar är bör utnämnas till ”Årets bluff 2020” och inget annat!

Sandor Herold, invandrare boende i Malmö

-Pettersson vill till Sandors ord tillägga att Sydsvenskan skriver om Berglöfs text ”Detta är en opinionstext av en fristående kolumnist. Åsikterna är skribentens egna”. Hur fristående Moa Berglöf är kan man fundera på. Moa har fått jobb på Sydsvenskan efter att Mats Skogkär fick sparken men hon börjar inte arbeta officiellt förrän i april 2021.

Sandor Herold. en stolt vit invandrare vid ett annat tillfälle…

21 thoughts on “PK-helgonet

  1. Börjar bli tröttsamt med ”årets svensk” detta hyllande av brottslingar
    Är det glömt med Egyptiern Refaat El Sayed hyllad med sin falska doktorshatt.
    Hur var det med Leijonborgs ”gullgosse” på Karolinska, den världskände stjärn-kirurgen Paolo Macchiarini med plaststrupar.
    Och nu denna brottslingen Hamid Zafir, som hyllas av hela PK och dessutom Moderaterna, tar det aldrig slut, känns det inte pinsamt?

  2. Vilket patrask ni är, ni PK som går på allt. När era barn blir rånade, skriker ni i högan sky. Årets svensk, ha, ha, bra med epitetet, Årets bluff. Svenskar med judisk religion tillhör Sveriges befolkning vilket inte dessa inkommande kravmaskiner gör. Åk hem till era länder och skriv vad ni vill.

  3. ”vit invandrare”, ungarnas ursprung är ju höljt i dunkel, de pratar ett finsk ugriskt språk men är inte närmarare genenetiskt finnar, möjligen är många av dem släkt med mongolerna efter deras härjningar i öst.
    Men troligen är de bara vanliga européer med ett ovanligt språk och hur de fick ett icke indo europeisk språk i sin lilla enkla är spännande.

  4. nu ska det stickas o virkas fram rejäla offerkoftor på min ära.
    rätt åt PK dårarna men kommer de dra någon lärdom ?
    de trampar nog på i sina ullstrumpor..

  5. Muslimer de flesta….hatar Israel….och jag tror Hamid Zafar ännu idag gör det…..!!

  6. Tänk ifall dom skulle utnämnt Sveriges största idiot, vilken
    konkurrens det hade blivit bland den Svenska P k Journalister?

  7. rättelse, rätt skall vara rätt , Zafar var namnet och hela sista stycket kan glömmas och är orättvisst mot denne gemytlige man

  8. Det börjar bli besvärande för de PK att hitta ursäkter och bortförklaringar när det blir mer och mer uppenbart att SD har haft rätt hela den här tiden.
    Att då som hon Moa försåtligt blanda in SD i något som de själva funnit i sin skenheliga krets är patetiskt.

  9. Vart var Aschberg nu, var han ute och jaga någon pensionär som utryckt lite i affek på något forum, nätgranskaren har fullt upp med att ragga pengar likt en swischjournalist så han kan stämma Lamotte för vad som är i sak sant.
    Men helaPK maffian trollar snart bort allt om Hamid Zafir (varför känns efternamnet så taget, konstruerat, är han flykting barn???)

  10. 2007 valdes en somaliska som knappast kunde svenska, arbetade som hemtjänst och blev hyllad som drottningen av Saba av Maud Olofsson.
    Av någon anledning finns inte ett spår att hitta om henne och bilderna , där C ledaren så brett ler och kröner henne till Sveriges drottning.
    Hon fick en högre tjänst inom bluffomsorgen , där en röd Corvette skyltade framsidan !
    Attendo Care visade hur omsorgsfullt de behandlade svenska pensionärer och utländsk personal tog så väl hand om dem på bilder.
    Jag vill minnas att Reinfeldt var involverad också.

  11. Mycket bra skrivet Sandor, men nu återstår det att avslöja och neutralisera alla de övriga trollen smyger omkring i PK-världen så jobbet är långt ifrån klart.

    //Gunnar

  12. Hur många Rektor Hamid finns det i Sverige tror du Sandor? En hel del tror jag. SDS bevisar bara genom att skick ut Mats Skogkär och att anställa ett sådant stolpskott som Moa Berglöf istället att tidningen har blivit totalt obsolete och består i dag endast av en grupp vänsterblivena feminister.

  13. Finns nog många hycklare som klamrar sig fast vid välbetalda jobb som de inte vill eller kan riskera om de skulle vädra sina riktiga åsikter. En och annan är kanske så dum att skriva under falskt namn på nätet. Man kan ju alltid hoppas att fler blir avslöjade.

Kommentera