Stäng

Två invandrarmän döms till sex års fängelse för grov våldtäkt mot barn

BROTTSLIGHET. Två män, en från Linköping och en från Oskarshamn, har på måndagen dömts för att gemensamt ha våldtagit en 14-årig flicka i Oskarshamn. Båda männen döms till sex års fängelse för bland annat grov våldtäkt mot barn.

Från Expressen vid ett annat tillfälle.

Männen ska också ha fått i flickan så mycket alkohol att hon inte kunde försvara sig skriver tingsrätten. En av männen döms även för olovligt anskaffande av alkohol.

Dagen efter våldtäkten ska den ena mannen ha sökt på ”pedofili” och ”sexualbrott med minderåriga” på nätet och det menar rätten visar på att mannen visste att flickan var under 15 år.

-Pettersson vill bara påpeka att männen kommer betydligt längre bortifrån än Linköping och Oskarshamn, det borde vara föräldrars, medias och politikers plikt att varna unga och äldre flickor för att följa med sådana herrar…

 • Allen Somic, född 1997 och skriven i Oskarshamn
 • Nikola Bisak, född 1999 är skriven i Linköping

Tyvärr verkar båda vara svenska medborgare

Kalmar Tingsrätt B 2830-20

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

4 reaktioner på “Två invandrarmän döms till sex års fängelse för grov våldtäkt mot barn

 1. Även de internationella konventioner som migrationsvurmarna hänvisar till tillåter av/utvisningar om de egna folkets säkerhet står på spel. Dessutom är de flesta frivilliga och kan därför avratificeras. Undantaget är den europeiska konventionen om de mänskliga rättigheterna som federalisterna har bakat in i EU:s grundlag. Jag är osäker på om det redan var gjort 1994 eller om det kom senare. Om det kom senare kan konungariket komma undan genom att hänvisa till att traktat tillkomna efter 1994 inte har godkänts genom folkomröstning. Sverige kan naturligtvis avratificera även den och kommer då att få federalisterna efter oss och teoretiskt bli uteslutna. Jag skriver teoretiskt för utan stora nettobidragsgivare som Sverige faller EU ihop som det korthus det är.

 2. Snälla vänner här på bloggen!

  Skriv ”SMR kontrakt” i sökrutan.
  Läs den första texten som kommer upp!

  Den bör handla om kontraktet som
  socialdemokraterna skrev med Muslimska
  Brödraskapet 1999!

  Där finns originaltexten (tror jag) och den är
  mycket mer chockerande än jag vågat tro!

  Enligt kontraktet är Vårt Fosterland sålt
  till muslimerna/ islam!

  Snälla! LÄS! Läs! Läs!

  Det kommer att drabba våra barn !

  Det är MYCKET deprimerande läsning!

  https://petterssonsblogg.se/2018/08/08/s-lovar-att-samarbeta-med-sveriges-muslimska-rad-2/

 3. Glömde de utvisning den här gången också. Om jag känner de här gossarna rätt så är utvisning ett värre straff än 6 år på kåken som naturligtvis blir kortare.
  Varför låter vi dem stanna förmodligen har de redan fått svenskt medborgarskap, återigen varför så snabbt. Även tröga myndigheter borde nu vara medvetna om vilka sorters figurer det rör sig om. Inget medborgarskap förrän de har bott och arbetat och inte haft så mycket som en parkeringsbot på 5 år innan en ansökan kan lämnas in.
  Men vi har ju en Riksdag som är osedvanligt trögtänkt och en regering som är än värre.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: