Stäng

Allt yngre barn dras in i gängkriminaliteten

BROTTSLIGHET. Antalet kriminella gäng i Sverige ökar, och allt fler barn runt tioårsåldern rekryteras, visar en enkät som TT skickade till kommunernas socialtjänster. Yngre barn är i högre utsträckning är involverade i gängkriminaliteten, ofta inom droghandeln, enligt enkäten.

Jeander

– Det kan vara en 22-åring som lämnar droger till en 12-åring som sedan lämnar det vidare, säger Magnus Nordahl, sektionschef för barn och familj i Falun.

Barnen som dras in i gängkriminaliteten har ofta en misslyckad skolgång och flera kommunanställda anser att förebyggande arbete bör börja redan i förskolan.

-Pettersson säger att som vanligt nämns inte det stora problemet, massinvandringen från dysfunktionella länder.

– Jag tjatar. Det råder ingen polisbrist i Sverige. Svensk polis är dimensionerad för svenska kriminella och inte för Mellanösterns…fast jag tror att 9 av 10 är lite lågt räknad…

Läs igen, 9 av 10 och dessa kostnader är inte medräknade i totalkostnaden för att förstöra vårt land.

-Pettersson ser att det finns önskemål och lovas 10.000 nya polisanställda, 10.000 fler socionomer och 10.000 fler fritidsledare som ska uppfostra barn och ungdomar. Det är fel, vi behöver färre invandrare från dysfunktionella länder i Mellanöstern och så många som möjligt av dem som redan är här ska åka hem…

Nåväl, jag har också upplevt en barn- och ungdom, läs gärna om Stockholm i Petterssons barndom. Sedan dess har det runnit mycket vatten från Mälaren till Östersjön.

Vi har fått mängder med organisationer som värnar barns rättigheter, vi har fått FN:s barnkonvention, vi har fått EU, vi har fått ungdomsgårdar, socionomer, fritidspedagoger, betydligt högre skatter och en massa svamlade journalister samt dito politiker men har barnen och vi fått det bättre?

 

Jeander

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 reaktioner på “Allt yngre barn dras in i gängkriminaliteten

    1. Tyvärr SVENSK har de lägre IQ och kan inte tillgodo göra sig kunskap utöver koranen som de måste kunna utantill.

  1. Undrar vad Steffe tänker, den dag på året han gör det. ”Vilken framtid vi går till mötes, så unga och så initiativrika redan, det bådar gott för framtiden.”

    1. Att aset har SIN framtid säkrad genom sin fantasilön är han helt klart medveten om, alla Svenskars struntar han fullständigt i!!

  2. Min spontana reaktion till rubriken är; ”vad var det jag sade?” För det här är inget nytt… nytt i nyheterna kanske, men detta har pågått sedan massinvandringen påbörjades. Skillnaden är att nu har det spridits till de flesta hörn av landet och nu påverkas infödda svenskars barn oxå…ändå görs inget. Att statsministern inte är kompetent att göra nåt, det vet väl gemeneman, men att skolor inte gör allt i sin makt fattar jag inte. I skolan ska man ge kunskap. Så gör det då!!! Det finns inga barn som vill ligga i rännstenen som en utslagen pundare. Lär barnen om drogernas baksida! Då kanske de aldrig vill börja…

  3. På den tiden Värdegrunden började grävas, för 30, 40 år sedan förekom det också att mycket unga barn var indragna i gäng/klankriminalitet, men det fick man inte prata om.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: