Stäng

Morgan Johansson (S) har rätt, men…

INVANDRING. Arbetskraftsinvandring av lågkvalificerad arbetskraft handlar om några få saker, fusk med asylinvandring, klanmentalitet, och brottslighet. Det har justitie- och migrationsminister Morgan Johansson rätt i när han twittrar.

Sverige är ensamt i västvärlden om att välkomna lågkvalificerad arbetskraft från länder utanför Europa med öppna armar. Detta faktum i sig borde få någon att reagera. Dagens regelverk innebär att en arbetstagare kan komma till Sverige för ett jobb med en lön på 13.000 kronor i månaden och ta med sig familjemedlemmar utan försörjningskrav.

Att Alliansen införde detta för tio år sedan var ren idioti.

Dock har Morgan Johansson och socialdemokraterna haft makten sedan hösten 2014, i sex år.

-Petterson undrar varför herr Johansson inte gjort något åt lagen på sex långa år?

Varför Morgan? Är det för att S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 reaktioner på “Morgan Johansson (S) har rätt, men…

 1. Om inte Morgan Johansson kommer ihåg så på den tiden skrev varken socialistisk eller borgerlig media något om fusk överhuvud taget om det hade med invandring att göra, för det var kontroversiellt då och den journalist som hade gjort det hade blivit rasiststämplad och fått sparken direkt. Möjligen skrev man om ”assistansfusk” men mer skulle vi inte veta.
  Lagar stiftades som uppmuntrade invandring, och lagar missbrukades, både legalt och illegalt, år efter år med myndigheters och regeringens tysta medgivande.

 2. sverige finns inte längre

  allt ägs av islamisterna o styrs

  röven.sharia annie,muslimpartiet,Liberlislamisterna

  ni kan nog inte göra nått annat att acceptera

  att nu blir ni muslimer och så kommer bli så

  konvertering dom kommer nog införa lag på er svenskar

  oss andra utlänningar dom vågar inte bråka med oss

  men er inga problem ni är fegare än araberna o afrikanerna det säger ju en del

  då blir man straffad i denna värld

  lycka till i alla fall

  tangenstbordsmästarna hahahahahah

 3. Ronneby [VVK] Efter upploppet – nu sätts nya skyltfönster på plats. Skador för en halv miljon kronor.

  Sydöstran skriver inte att det var islamister som härjade. För det är det rätta namnet på militanta muslimer!

  Tosia bönedagen varje fredag i böneparken.

  Det ryktas att Kallinge Folkets hus ska säljas. Är det någon som vet säkert? Om det finns spekulanter?

 4. Dom är bra på att kasta sk_t åt alla håll dessa sossar.I stället för att gnälla på den tidigare alliansen och tro att man får poäng för det så har Morgan alla möjligheter att strypa tillförseln av icke anställningsbara människor från Långtbortistan i nutid.Så,Morgan sluta snacka och sätt i gång och agera.Saker och ting sköter sig inte av sig själv.Hälsar förresten till ”fjällan” din att hon ska låta bli sitt twitterkontot och sin censurerade FB.Det blir annars så många ”grodor” skrivna när damen är i farten.

 5. Dum i huvudet är bara förnamnet, Mojgan. Nu är det du som har ansvaret att stifta lagar. Det är nämligen det en regering gör. Ring om du behöver handledning.

 6. Morgan svarar möjligen: ”Tänkte inte på det.”
  Alliansen gjorde grodor för vi hade ju ett överskott av billig arbetskraft redan då och varför tillåta import av något som redan fanns här.
  Felet som vanligt, arbetslösa skall ges alternativ, plocka bär eller bli utan bidrag. Det finns gott om okvalificerade arbeten som kan fyllas av folk som redan är här men vi får sluta dalta. Och att subventionerade jobb finns är en styggelse det utesluter dem som vill jobba.
  Att flytta på sig för att få jobb det har vi alltid fått göra, varför inte nu? Speciellt dem som vandrat från långtbortistan och hit är det inget som helst problem att flytta antar jag.
  Kan ingen finna ett jobb efter tre år så ge honom en halv årslön för att bli av med barlasten. Men glöm inte att tillförseln måste samtidigt strypas till noll eller ytterst få.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: