Massor med nya köldrekord i östra USA


En kontinent-omfattande massa av arktisk luft har parkerat sig över den östra halvan av Nordamerika det har satts massor med nya lägsta temperature rekord, i många stater, distrikt och provinser, inklusive i New York, Washington och Ontario.

Staden Syracuse, NY registrerade rekordlåga 1,1C på lördag morgon, det gamla lägsta rekordet var från 1943.

Buffalo slog också ett lågtemperatur rekord, 3.3C registrerad på lördagen matchade rekordlåga siffran som noterades 1995 .

Längre söderut,i  Washington DC, drabbas av den kallaste september-temperaturerna på 20 år, och prognosen spår att kylan fortsätter hela veckan.

LÄNK

Att denna ”klimat- katastrof”, tidigare kallad höst, inträffar så tidigt, indikerar med stor säkerhet att hösten – vintern är i annalkande!

 

 


6 responses to “Massor med nya köldrekord i östra USA

 • karlgunnareriksson

  Alltid sysslar massmedia med värmerekord i nutid , men vill aldrig presentera värmerekord i perioden fram till 1940 – talet . Efter året 1940 blev jordens medeltemperatur kallare med minus 0.3 grader fram till 1975. Men massmedia sysslar inte med historik vad gäller klimatologi. Massmedias hysteri är inte att bejaka vetenskap utan att sälja lösnummer. Kan inte sexualitet sälja lösnummer så kan förhoppningsvis knepet klimatalarmismen vara kioskvältare. Sexualitet ( abcidefqitiåäö ) lär oftast vara vara kioskvältare o konkurrens till klimatalarmismen. I konkurrens med viruset Corona trotts att statistiken mot nyår lär vara genomsnitt mot tidigare år vad gäller virus effekter . Min rekommendation är att borsta tungan med några drag vid tandborstning, så har varje individ minimerat en virusattack. Mig har tvättning av tungan med tandborste starkt reducerat antalet virusattack.
  Mvh Gunnar

  Gilla

 • ossie

  Medeltemperaturen är väl i alla fall bra i USA eftersom det jäkligt varmt i de västra delarna.

  Gilla

 • Niklas R

  Oh no, den globala uppvärmningen slår till igen!!

  Gilla

 • Majbjörn

  Guru Greta var håller du hus? Kom med en förklaring varför det blir tvärtemot vad du babblar om.

  Gilla

  • Andersson

   Sitter hemma och stickar vantar och mössor till mamma och pappa och sig själv och halsdukar också borta från skolan hemma.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: