Massor med nya köldrekord i östra USA

En kontinent-omfattande massa av arktisk luft har parkerat sig över den östra halvan av Nordamerika det har satts massor med nya lägsta temperature rekord, i många stater, distrikt och provinser, inklusive i New York, Washington och Ontario.

Staden Syracuse, NY registrerade rekordlåga 1,1C på lördag morgon, det gamla lägsta rekordet var från 1943.

Buffalo slog också ett lågtemperatur rekord, 3.3C registrerad på lördagen matchade rekordlåga siffran som noterades 1995 .

Längre söderut,i  Washington DC, drabbas av den kallaste september-temperaturerna på 20 år, och prognosen spår att kylan fortsätter hela veckan.

LÄNK

Att denna “klimat- katastrof”, tidigare kallad höst, inträffar så tidigt, indikerar med stor säkerhet att hösten – vintern är i annalkande!

 

 

6 thoughts on “Massor med nya köldrekord i östra USA

  1. Alltid sysslar massmedia med värmerekord i nutid , men vill aldrig presentera värmerekord i perioden fram till 1940 – talet . Efter året 1940 blev jordens medeltemperatur kallare med minus 0.3 grader fram till 1975. Men massmedia sysslar inte med historik vad gäller klimatologi. Massmedias hysteri är inte att bejaka vetenskap utan att sälja lösnummer. Kan inte sexualitet sälja lösnummer så kan förhoppningsvis knepet klimatalarmismen vara kioskvältare. Sexualitet ( abcidefqitiåäö ) lär oftast vara vara kioskvältare o konkurrens till klimatalarmismen. I konkurrens med viruset Corona trotts att statistiken mot nyår lär vara genomsnitt mot tidigare år vad gäller virus effekter . Min rekommendation är att borsta tungan med några drag vid tandborstning, så har varje individ minimerat en virusattack. Mig har tvättning av tungan med tandborste starkt reducerat antalet virusattack.
    Mvh Gunnar

    • Sitter hemma och stickar vantar och mössor till mamma och pappa och sig själv och halsdukar också borta från skolan hemma.

Kommentera