Inrikesminister Damberg hetsar mot folkgruppen raggare men…

BROTTSLIGHET. Sveriges Television rapportera att regeringen överväger att förbjuda så kallade raggare som spelar hög musik. – Det är ytterst irriterande och skadligt, säger inrikesminister Mikael Damberg (S) som i fredags besökte Värmland, delvis för att diskutera vad som kan göras åt problemen med allt för hög musik från bilar.

Damberg har nåtts av många klagomål från ett trettiotal kommuner i Sverige som beskriver en frustration över att det är svårt att komma åt problemet med den lagstiftning som råder idag. Damberg kan tänka sig böter och att beslagta musikanläggningarna i bilarna. – Det finns också möjligheter att man plockar högtalarna eller musikanläggningarna och tar dem i beslag från polisens sida, säger Damberg och tillägger: – Någon direktkonsekvens måste det bli om man stör människor på det här sättet!

-Pettersson säger att nu är inrikesminister Mikael Damberg (S) bra nära hets mot folkgrupp. Raggare är en utdöende minoritet och borde skyddas där i Värmlands skogar. Raggarna har härjat sedan 1950-talet och jag har svårt att tänka mig att det inte finns lagar som går att använda…

Tycker inrikesministern att det är det viktigaste han har att sätta tänderna i – raggarmusik? Finns det inga större samhällsproblem även om jag inser att raggarmusiken kan vara ett problem, men det borde den lokala polisen om det finns någon kvar i Säffle, Arvika, Torsby och de andra orterna där raggarna härjar kunna ta hand om…

Jag har inte sett att Mikael Damberg gjort sig besvär med att gå till Hornsbergs strand på Kungsholmen i Stockholm där de boende klagat över oljud och nedskräpning i flera år, men där är det araber som stökar och inte raggare.

Jag har aldrig hört att Damberg klagat på ljudet i Brandkärr, Nyköping, lyssna på reportern, på samma sätt som vi hade gökotta förr, här står männen och där kvinnorna, det är fantastiskt…

***

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

31 thoughts on “Inrikesminister Damberg hetsar mot folkgruppen raggare men…

 1. Så uppför sig chefer när det inte klara av sitt egentliga uppdrag. Då håller de på med saker som de absolut inte ska ägna sig åt.
  ….ta deras högtalare…vore det inte bättre att de tog tändvätskan och vapnen från de kriminella???
  Ibland är det så man längtar efter att Putin skulle ta över detta idiotland.

 2. Ja det är ju inte svensk musik som spelas högt ur öppna bilar vid badstränderna midsommarafton tex Vi fick åka hem och avbryta midsommarfirandet. Men det var väl förklädda svenska raggare…

 3. IDIOT. Förbjud alla moskeer istället. Raggare har funnits i Sverige lika länge som det funnits bilar. Gör ditt jobb istället. 👎👎👎👎

 4. Jag tvivlar på att det räcker med att dra in körkorten. Det måste nog till fängelse på straffskalan. Alternativt en rejält tung boja på högerfoten.

  Föräldrarna borde göra sitt när nu regeringen har krattat manegen. Kan man inte förbjuda raggarna så kan man väl ge sig sig på bondlurkarna med sina epa-traktorer.´

  Elbilar är ett elände för den som inte ser upp. Nu igen sa min vän Egon när hemtjänsten kört ihjäl katten. Tur att Kattkommando Syd har ett rejält överskott att ta av.

 5. Det som ska totalförbjudas är socialister, kommunister, miljöpartister, centerpartister och folkpartister, islamister, negrer och annat sattyg, SVT och övrig svensk media. Bort med detta värdelösa skräp! Homofiler, batikhäxor och liknande smörja! Hycklande svenska präster och politiker, tjänstemän och tjänstekvinnor, bort med parasiterna!
  Och utvista samtidigt minst 3 millioner totalt onyttiga utlänningar och stäng gränsen.
  Sverige har eget slödder och vi behöver absolut ingen vid are import av den varan!
  Då först kan vi börja bygga vårt land igen, ett normalt land för normala människor.

 6. För några år sedan frågade jag flera raggare varför de accepterar massinvandringen till Sverige.
  De stora muskulösa män svarade inte. Jag antar att även de knöt näven i fickan och svor i det tysta.
  Det verkar som de enda muskler de har är i deras bilarnas motor.
  Varför agerar inte en så stor grupp svenskar ?

 7. Han är så jävla patetisk att han i vissa läge borde hålla
  käften stängd, dom han kallar raggare är vanliga hårt jobbande
  medelålders människor, som har gamla jänke bilar som
  intresse, dessa vårdas ömt och blir ofta till klenoder
  bevarade från en tid när landet var normalt?

  Så enligt denne figur som aldrig haft ett normalt jobb är
  det tydligen bättre att elda upp bilar och lyssna till bröl
  från , ja ni vet vem, än att vårda bilar, skrattretande!

  Försök istället att sköta det jobb som ni inte klarat
  av, du gör dig enbart löjlig med detta utspel.

  Kan se från min egen ort när raggarna har parad, det
  lockar tusentals personer, rena folkfesten!

 8. Bilburen, motorintresserad ungdom ( raggare ) har snurrat i min hemstad så länge jag minns.
  Bor mitt i staden men jag har aldrig varit störd av deras musikspelande i sina gamla amerikanska bilarna.
  Men ett NYTT FENOMEN har tillkommit de senaste åren !
  MOPEDBILAR med ljudanläggningar som föräldrarna betalat kör omkring i FLOCK och spelar musik ? som irriterar väldigt mycket mer.
  Det är inte bara på helgerna de kör omkring, utan hela veckorna, helg som vardag.

 9. Han är smart Damberg! Folk klagar på att det buskörs med bilar och att dessa spelar hög musik hela nätterna så att boende inte kan sova. Dessutom tutas det hela tiden!

  Boende börjar flytta därifrån och det ställs krav på att polisen skall ingripa. Men det vågar inte polisen av rädsla för att det skall orsaka upplopp.

  Alla som bor vid dessa områden vet att det definitivt inte är raggare utan ockupanter! Men dom som inte bor där utan bara läser om det i lögnmedia skall invaggas i lögnen om att det är raggare så att Socialdemokraternas valboskap kan fortsätta att välla in!

 10. Man trodde att idiotin hade en gräns, men här är ett bevis att det är inte så, IDIOTIN ÄR FULLSTÄNDIG GRÄNSLÖS !

  Det våldtas, mördas, skjuts, sprängs, eldas, misshandlas, rånas, pedofileras, bönevrålas, bidragsfuskas, pensionärer dör på äldrevården, vi har Corona, ekonomisk kollaps, vi är nära inbördeskrig….
  Då pratar den utsända Socialdemokratiska hycklande, knähunden ”knytblusen,” om att vi måste verkligen få raggarna att uppföra sig.

  För nån dag sedan sa hans kompis Morgan Johansson:
  ”Det är bra att vi bygger fler fängelser för det skapar jobb.”

  HUR SJUKT KAN DET VARA, HUR SJUKT FÅR SVERIGE OCH SVENSKARNA BEHANDLAS AV DENNA SOCIALDEMOKRATISKA INTELLIGENT BEFRIADE, LEKSTUGA !?
  Nu får det vara slut på idiotin 😡
  När ska pajaserna sluta leka och låta människor med ANSVAR och FÖRSTÅND ta över !?

  Att nån idag, röstar på Socialdemokraterna, det är ofattbart !
  🤮🤮🤮

 11. I min lilla stad hörs en hel del högljudd, arabisk musik från de bilburna gossarnas åkdon… Kommer Dambergs kraftigt nedsatta fot att gälla ljudvolym, musikval, geografisk plats eller, helt enkelt, det bilmärke olåten härrör ifrån?
  Stackars poliser – en ny lag som kräver fingertoppskänsla/alternativa tolkningar beroende på den misstänktes härkomst.

  • Om man nu beskyller ”raggarna” för uppfinningen av rena ljudstudios i deras bilar,har Araberna kvickt tagit efter !!
   I mitt Ghetto bor inga raggare men däremot en mängd kameldrivare, och dagligen förekommer det att vi ”vita” kvarvarande,får höra låtar från deras ”top-ten” inom Arabvärlden !!
   Frågade t.o.m. en av nomaderna som parkerat under min balkong, och spred skriken,vilken plats denna ”låt” hade på listan ?

   • Jag tror inte hon har ”problem” med dem men raggare, de få vi har kvar är ett genuint, maskulint svenskt kulturfenomen. Det har hon problem med.

 12. Hur ska man kunna stävja ”raggarproblemet” i glesbygdskommuner när Poliser saknas ? Det kan vara 10 mil till närmsta patrull.Dessutom så lär inte hög musik från Raggarbilar ligga högst på priolistan under arbetspassen.Tycker inte Damberg att det finns viktigare saker att ta tag i ? Raggare har funnits i åtminstone 60 år så det är lite märkligt att det just nu tycks ha blivit ett sånt stort problem.Kulturmärk dom istället !

 13. Öronen trillade av, men jag såg på SvT Nyheter att Karolinska är redo att ta emot svårt sjuka covid-patienter, vilka skall flygas hit för IV.
  – Äldre svenskar fick inte syrgas utan lämnades i död ensamma. Nu gäller det att skapa rubriker att den humanistiska stormakten fortfarande är större än vad den är.
  Kanske är det så att Karolinska sjukhuset ekonomi är så dålig att verksamheten behöver kapital men att satsa på.rädda. livet på en.patient som ”sannolikt får bestående men är att satsa din förmögenhet på Lotto

  • Det var väl covid sjuka från vissa länder då
   som tycks vara dom enda som denna regering
   bryr sig om.
   Tror i vart fall inte att det rör sig om Nordiska patienter?

 14. Att köra på kvällar och nätter med hög musik som stör folks nattsömn är ett oskick som bör förbjudas.

  • Mer parten är nyanlända som för bidragspengar köpt stora Audi, BMW och kör som idioter i städerna. Kappkörning. disharmonisk musik som vråla ut från bilarna.
   När sen motorn blir kass, eldas den upp.

 15. Väntar med spänning på nästa drag av knytblusen…nämligen dom extremt störande och indoktrinerande böne-brölen.

 16. Det är ju i alla fall bra att vi har en minister och regering som tar de stora samhällsproblemen på största allvar, vi ser fram mot en kraftigt höjning av straffskalan för dessa avskyvärda brott. Dessutom dröjer det nog inte länge innan dårarna i MP vill förbjuda dessa äldre amerikanska bilar med stora motorer.

  • MP kan ju inte ha något emot sådana bilar, det eldas
   ju upp 10000 tals bilar i Sverige utan att M P säger
   ett knyst? Vid en enda bilbrand släpps det ju ur mer
   skit i luften än vad en Jänke bil gör på en hel säsong?

   ( dom är oftast avställda höst o vinter)

   • Hon skulle nog ge sig på raggarbilarna även om de byggde om dem till att bli elektriska med simulerat motoljud från en högtalare.

Kommentera