”Jävla SD-hora du ska dö.”

BROTTSLIGHET. Från Fagersta Nyheter kommer denna rapport som aldrig kommer att nå de stora redaktionerna, trots att prat om att skydda politiker från hot och våld. Som så ofta gäller lagar och regler bara vissa. 

Marianne Nordin SD

Politiska motiv bakom att Fagerstakvinna överfölls och sparkades hårt i magen.

För en vecka sedan utsattes en kvinna i Fagersta för ett överfall och sparkades hårt i magen. Nu står det klart att angreppet hade politiska motiv eftersom brottsoffret är förtroendevald Sverigedemokrat.

Fagersta Nyheter berättade i förra veckan om att en kvinna överfallits på Uddnäsvägen i Fagersta. Det var SD-politikern Marianne Nordin som var ute på kvällspromenad nära Fagersta centrum förra veckan då en eldriven moped plötsligt dök upp bakom henne.

– Killen som satt bakpå sa: ”Jävla SD-hora du ska dö.” Innan jag hann reagera gav han mig en hård spark i magen. Det gjorde fruktansvärt ont och jag föll ihop.
Hon fick även en skada på ena armen och allt är dokumenterat av polisen. Hon har fortfarande besvär efter attacken med värk i magen.

Marianne Nordin har arbetat som lärare i svenska 2 för nyanlända i 25 år och tvekar inte om vilka gärningsmännen var. – Jag känner igen varifrån de kommer efter alla år som lärare. Det har jag meddelat polisen som tar detta på stort allvar, säger Marianne Nordin som flyttade till Fagersta från Stockholm för tre år sedan och engagerade sig politiskt där hon representerar Sverigedemokraterna i kommunfullmäktige.

Marianne tror att det var den luvtröja hon var på sig men namnet Sverigedemokraterna tryckt över bröstet som triggade de båda killarna att angripa henne.

– Men man måste kunna gå ut på en promenad i Fagersta utan att riskera att bli överfallen. Jag har gått där många gånger förut men den här gången hade jag inte min hyresvärds hund med mig eftersom de är i Norrland på älgjakt. Det var hemskt obehagligt men jag tänker inte låta mig skrämmas, säger Marianne Nordin.

-Pettersson säger att hade detta hänt vem som helst utom en Sverigedemokrat så hade det varit stora nyheter och invandrarna hade kallats ungdomar…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “”Jävla SD-hora du ska dö.”

 1. Vilka är skurkarna? De som från dag ett utpekat SD som rasistiskt och ett parti med fel värdegrund, är de verkliga bovarna som fått folk att tro just detta. Tror någon att de känner skam?

 2. Jag har gått runt med SD-pinne på kläder i Tensta och Rinkeby utan några som helst konsekvenser överhuvudtaget. En gång när jag var på vårdcentralen gjorde receptionisten ( en svart tjej) stora runda ögon när hon såg pinnen men detta påverkade inte hennes bemötande av mig. Hon var proffsig.

 3. ”Marianne Nordin har arbetat som lärare för nyanlända och tvekar inte om vilka gärningsmännen var”. Fagersta har haft mycket stor invandring och har med 26,4 procent överlägset störst andel invandrare i Västmanland. På andra plats kommer Västerås med 22,8 procent, och på tredje Köping med 21,6 procent.
  Källa: Statistiska centralbyrån 2019 12 31

 4. Somliga kommer hit till vårt land för att de påstår att de flytt från en vidrig DIKTATUR. Sen när de väl har etablerat sig som parasiterande gökungar så gör de sitt yttersta för att undanröja meningsmotståndare och skapa en enparti-stat. Tillbaka på ruta ett igen. Alltså DIKTATUR på nytt, Dumskallar !!!

  • Det är ju därför som Sozzarna stöttar dom för att lättare införa diktatur.
   Tyvärr är de för dumma att inse när det väl blir så så kommer dom att hängas först. De är ju då de största hotet.

Kommentera