Finns det några äldre kvar att besöka?

PANDEMI. Häromdagen meddelade regeringen att från och med den 1 oktober upphör besöksförbudet på särskilda boenden för äldre i Sverige. Beslutet grundar sig på den minskade smittspridningen i samhället, de åtgärder som redan vidtagits ute i äldreomsorgens verksamheter tillsammans med nya myndighetsföreskrifter och rekommendationer.

-Pettersson är inte så kunnig men undrar om det finns några äldre kvar att besöka?

Jeander
Johan Carlsson, generaldirektör på Folkhälsoinstitutet och Anders Tegnells chef den 7 februari 2020

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Finns det några äldre kvar att besöka?

 1. Förstår det Regeringen har ju mördat dom..
  Gamla och sjuka ska dö fort ..dom är förbrukade.
  Röttern sitter i,eller hur löfven
  ponnsan
  AFS

  • Glöm inte 2 andra partier! I Sthlms-regionen . med flest döda äldre – är det Liberalerna som har ansvaret för sjukvården och Kristdemokraterna som ansvarar för äldreboenden och äldresjukvård.
   Hur kan någon, efter denna massdöd på “deras” äldreboenden, överhuvudtaget rösta på dessa två jävla partier?

 2. Ser siffror på att vi har 2900000 pensionärer varav boende på särskilt boende var 79000 och gamla med hemtjänst 190000 totalt 269000.
  Döda äldre än 70 år 5222. Alltså 5222 av 269000 avled säger socialstyrelsen vilket utgör 1,94%
  Jo vi är fortfarande många nog att kunna rösta för en ny Regering bara de andra 2899999 tar sitt förnuft till fånga och röstar på rätt parti.
  Även om pensionärer nu inte är så kloka eftersom de är många unga under 75 så borde vi ändå kunna rubba jämvikten ordentligt.

   • Stenbock! Tack, har för mig att du är från Berlin minns inte vad ölen hette där, jag har mest erfarenhet av Hamburg. Där var Holsten Edel min favorit, fick t.o.m. några korn därtill, Alster Wasser var läskande i värmen. Där kunde vi diskutera allt och ingenting i god anda.

   • ”gamgubben” och ”stenbock”!
    Vi vurmar för Syd Tyskland men njuter av hela när vi är där.

    ”Guten tag” i varje affär är så härligt.

 3. Det går precis i globalisternas planering, som då Fredrik R följde blint, och nu Stefan L följer som en liten hund i koppel.

  De gamla ska bort, då de är EN FÖRLUST AV SAMHÄLLET, och de ”nya” EN VINST FÖR SAMHÄLLET ska få det de gamla aldrig fått ( och får de inte det, så tar dom det med våld eller hot, vilket ni ser dagligen i Sverige ).

  Socialdemokraterna försöker dölja sin agenda, men vi upplysta med eget frågande och tänkande ser igenom detta planerade sönderfall som sker.

  Denna gång var det de gamla som skulle bort, näst gång kan det vara din sommarstuga, nästa gång din s.k. välfärd som ska bort, sen din familj och sist du, förutsatt att du är tyst, naiv, lite dum och betalar skatt = en duktig idiot !

  💐 till er som har haft nära som gått bort 😢
  Ps. Röstar ni nu fortfarande på Socialdemokraterna !?

 4. Våra ledare vilseleder, undanhåller och ljuger om mycket, för att inte skapa oro bland folket.
  Vi kan inte hantera sanningen, lyder deras tes.
  Oro hos folket, uppkommer egentligen av att vi inte kan lita på ledarna och media. Ovissheten om vad som är sant, skapar oro.

Kommentera