Hur mycket Özz Nujen och svartjobb tål Sverige?


INVANDRING. Ni känner säkert till Myglet och svartjobben hos Özz Nujen på Gotland, men ett enkelt svar på Özz fråga är att det var ett misstag att riva Luciabeslutet. Det borde dåvarande folkpartiledaren Bengt Westerberg få förklara varför han krävde det. Sverige hade sett helt annorlunda ut om gränserna fortsatt vara stängda efter 1989 och om riksdagen inte röstat för mångkultur 1975…

Om Özz Nujen på bloggen…

1989 kom c:a 30.000 flyktingar, då stängde S gränsen, Sverige fullt enligt socialdemokraterna. I år kommer 80.000-90.000 uppehållstillstånd att beviljas, trots att gränserna är stängda enligt socialdemokraterna.

***
Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


13 responses to “Hur mycket Özz Nujen och svartjobb tål Sverige?

 • Bigman

  Blockpolitik är inte av godo, det borde redovisas vilka frågor som ska prioriteras vid maktövertagande.

  Det liknar mer och mer parlament i länder där klanintressen går före det allmännas bästa. Partierna är inte längre intresserade av demokratiska beslut. De gör allt för att behålla makten, ett exempel är proaraberna i MP som lyckas kohandla med sin världsbild genom att byta sida i Stockholms stad.

  Frågor om tiggeri är viktigare än majoritetens behov, deras politik appellerar bara till deras väljares godhetsbeslut och de bortser gärna från majoritetens behov och vilja. De partier som hoppar i säng med dem ger upp viktiga frågor och hoppas på att deras ideologiska frågor ska ge dem tillräcklig kred. Men ideologi är inte lika prioriterat längre, förutom av de som gillar bidrag. Båda blocken slåss för att få regera med små extrempartier och blir förvånade när stödet dalar.

  Gilla

 • SVENSK

  Jag är nog Özz-allergiker, tål inte ens se kräket!

  Gilla

 • turrim

  Man måste vara snabb med fjärrkontrollen. Oväntat dyker han flinande upp.

  Gillad av 1 person

 • opponent

  Mångkulturbeslutet fattades 1975 utifrån de förutsättningar som rådde då, bl.a. hälften så många människor i världen som nu, och islam på väg att sekulariseras/reformeras. Det vi ska vara förbannade på, är att det inte rivits upp när konsekvenserna blev tydliga.

  Bildt och hans anhängare var MINST lika angelägna om att riva upp Luciabeslutet, skyll inte BARA på Westerberg och hans anhängare. Varför återinfördes inte Luciabeslutet av nästa regering? Eller nästa efter den? o.s.v.

  Gillad av 1 person

  • Jill

   Det var muslimers och romers obefintliga assimilation som ledde till beslutet att införa integration. Man tittade bland annat på Australien och situationen för aboriginerna.

   Har inte hört talas om att det skulle handla om sekulariserade muslimska länder, men det är möjligt.

   Gillad av 1 person

   • Jill

    Nästan obefintliga är väl bäst att skriva. Assimilation gick inte att genomföra i dessa grupper insåg våra styrande.

    Gillad av 1 person

  • Pettersson

   Moderaterna röstade för Luciabeslutet och stängda gränser, sedan när Bildt fick chansen att bli statsminister så ägnade sig Bengt Westerberg åt utpressning. Öppna gränsen annars spräcker jag regeringen…tyvärr gick Bildt på det…

   Gillad av 1 person

 • Kenth Andersson

  Just nu sitter kommunisten och landsförrädaren Ylva Johansson i SVT Morgonstudio och tillsamman med två vänsterextrema programledare snyftar över alla raketforskare på den Grekiska ön Lesbos som man säger nu blivit hemlösa efter en garanterat självantändand brand !
  Man får må fortsatt illa och ha sina otäcka tankar, det tar aldrig slut men snart har Islam tagit över Sverige och övriga Västeuropa och hänger man i en lyktstolpe som s.k otrogen och kristen.

  Gillad av 1 person

 • ossie

  Denna svinturk ska deporteras tillbaka till de kurdiska bergen där han hör hemma.

  Gillad av 1 person

 • gamgubben

  Ett Özz N. behövs ej i Sverige han är endast av ondo.
  Naturligtvis är det politikernas fel i första hand, i andra hand de väljare som la sin röst på dessa partier. Här finns dock en svaghet i vårt system vi väljare utser ej partiernas kandidater utan de mest indoktrinerade nickedockorna blir utsedda. Har du en annan åsikt än din partiledning åker du snart ut ”vi vill inte ha några bråkstakar i vårt parti.”
  Att alla alltid är överens betyder stagnation inget nytänkande.
  Samma gäller en väljare som envist håller fast vid sitt parti även om de radikalt förändrats till det sämre, läs S.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: