Stäng

De ”ensamkommande barnen” evakueras…

INVANDRING. Det är oklart vem som tände eld på migrantlägret Moria på ön Lesbos i Grekland, men grekerna kommer inte att ”belöna” boende för branden genom att ta dem till fastlandet sägs det. 

-Pettersson säger att det är precis vad som sker, de ”ensamkommande barnen” ser ut precis som de unga ljugande män som kommit till Sverige. Majoriteten unga vuxna utan asylskäl från Afghanistan och Iran. De barn och kvinnor som finns blir kvar i lägret som ska byggas upp.

Här är ett av ”barnen” som nu ska gå på gymnasiet med 16-åriga flickor…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 reaktioner på “De ”ensamkommande barnen” evakueras…

 1. Imponerande mycket ”handbagage” dom får ta med sig på planet på bilden ovan. Andra regler för dom där också tydligen….

 2. Nu kan Lesbos ta emot nya ”ensakkommande ljugande barn” från Afghanistan.
  Då blir det plats för 500 till.

 3. EU har tydligen inga krav på att arabländerna ska ta emot de flyktingar, som har samma kultur och levnadssätt. EU tvingar EU-länder ta emot flyktingar trots att majoriteten av ursprungsbefolkningarna inte vill ha dem. Det är en sanslöst generös bidragskultur från svenska myndigheter till okända människor med okänd bakgrund och identitet. En givmildhet av pengar och resurser, som ursprungsbefolkningen trots sina höga skatter sällan eller aldrig sett röken av under sin livstid. Resultatet verkar bli förödande olyckligt för Sverige.

 4. Håller med att barnen ( och del av de vuxna ) är helt oskyldiga, och det är alltid de som får lida mest.
  Det är hemskt ! 😢

  Men det är alltid vara bättre att hjälpa i landet !!! där de kommer ifrån, med kunskap, utbildning, mediciner och mat.
  Att deras länder är i kaos beror på ( som vissa i Sverige ) att ledarna, antingen är svaga, dumma, fanatiker, korrupta eller självgoda.
  Att sen övriga världen, och då främst Sverige bidrar med rena pengar till dessa länder, gör att länderna aldrig kommer bli normala.
  Så…Sveriges s.k. styrning med att skicka rena pengar, bidrar till än mer krig/sjukdomar/lidanden och brott i världen.

  Visst jättesynd om vissa människor och kommer nog alltid vara, men vi kan inte flytta krig och elände till övriga världen.

  Du födds oskyldig, det är genom ditt agerande och sätt att vara, som visar om du är värdig ditt liv.

  1. Om Talibanerna, vilken religion tror ni de tillhör, använde de pengar som de får för opium till att utveckla sina respektive orter istället för att köpa vapen så valde folket deras regim istället. Landet skulle blomstra med sådana ledare och ingen vill flytta alla skulle be 5 ggr per dygn och leva i harmoni, eller hur.
   Om det inte skulle fungera måste världen på allvar ta itu med källan till det onda, ni vet vilken, med alla till buds stående medel. Naturligtvis måste de teoretiskt humana då protestera å det högljuddaste, men det är bara att ignorera om vi vill ha en bättre värld.

 5. Bland de barnen tyckte jag mig se många över 18 år, alltså vuxna.
  Till grekerna som inte låter resten lämna ön ska vi ge en eloge.
  De s. k flyktingarna borde sorteras efter ursprungsland, lastas i lämpligt transportmedel, en tippbil med hård fjädring, sittplatser 75×150 på högkant så är de glada då de återser sitt ljuva hemland igen.

 6. Nu vattnas det i……munnen, på batikhäxorna….ska vi få fler och nya baaaarn att ”ta hand om”, det ska bli så spännande och kittlar så gott.

  Idiotin fortsätter och hyckleriet likaså.

  1. Och pengasäckarna fylls på hos många ivriga rika, som lever på flyktingar. Advokater inte minst.
   det här bedrägeriet har pågått alldeles för länge och måste få ett stopp.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: