Stäng

Ännu en S-politiker misstänkt för mord

BROTTSLIGHET. Medan SD-politiker hängs ut för saker de skriver på Facebook så ägnar  sig socialdemokrater åt riktiga brott. I juli dömdes S-politikern Ashkan Ekhtiari för mord på sin fru till livstids fängelse och utvisning.

Abdollah, Ashkan Ekhtiari (S) dömdes för mord i juli 2020. Bild från Facebook

Nu är en kvinnlig S-politiker med fackliga uppdrag misstänkt på sannolika skäl för mord på en arbetskamrat och har nu häktats för mordet på en man i 30-årsåldern i Trollhättan den 4 september.

Det var på morgonen den 4 september som en man hittades död i en lägenhet där det bodde en kvinna som hade hemsjukvård. Hon är inte misstänkt på något sätt, och har flyttats till ett annat boende. Hur mannen har dödats har polis och åklagare ännu inte velat gå in på.

– Skadorna tyder på att det handlar om ett mord, sade åklagare Daniel Edsbagge.

Samma fredag som mordet upptäcktes anhölls en man i 55-årsåldern, som befann sig på platsen. Han var bara skäligen misstänkt (den lägre misstankegraden) och släpptes på fri fot redan på måndagen.

På söndagen hade polisen gripit och åklagare anhållit den kvinna som nu har häktats på sannolika skäl misstänkt, alltså den starkare misstankegraden. Offret och den misstänkta kvinna kände varandra.

Sten-Rune Timmersjö på grova brottsroteln är mycket förtegen om utredningen. – Jag kan inte berätta något mer. Det går inte riktigt än. Det enda är att kvinnan som bodde där var vårdtagare och att den mördade mannen var personlig assistent. Vi väntar på analysresultat och måste snabbt som ögat hålla hundratals förhör, säger Timmersjö.

Kvinnan i 40-årsåldern kandiderade för S i kommunvalet 2018 och har haft uppdrag för partiet i en västsvensk kommun, men hoppade av tidigare i år.

På torsdagen häktades socialdemokraten vid Vänersborgs tingsrätt misstänkt för mord, stöld och bedrägeri. Hon förnekar brott.

-Pettersson antar att SVT och de andra tycker det är viktigare att rapportera om Trump eller någon SD-politiker som skrivit om negrer på Facebook…

8 reaktioner på “Ännu en S-politiker misstänkt för mord

 1. Skillnaden är att dessa dårar mördar en och en, Socialdemokraterna med deras politik mördar tusentals.

  Bara en superidiot röstar på partier som vill att du och dina nära ska lida.

  Socialdemokraterna 🤮🤮🤮🤮🤮

 2. Bingo! Frågan blir nog är domen rasistisk, brukar heta det när sossar hamnar i delo med rättvisan. Men bra att sanningen om sossarnas byte mot uppehållstillstånd och medborgarskap mot röster på sossarna i valet dom senaste gångerna, äntligen kommer fram!!

 3. Namnet ger en känsla av stt han var
  med om att skriva kontraktet med
  muslimerna ?
  – eller var han inte med i partiet då?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: