Ännu en S-politiker misstänkt för mord


BROTTSLIGHET. Medan SD-politiker hängs ut för saker de skriver på Facebook så ägnar  sig socialdemokrater åt riktiga brott. I juli dömdes S-politikern Ashkan Ekhtiari för mord på sin fru till livstids fängelse och utvisning.

Abdollah, Ashkan Ekhtiari (S) dömdes för mord i juli 2020. Bild från Facebook

Nu är en kvinnlig S-politiker med fackliga uppdrag misstänkt på sannolika skäl för mord på en arbetskamrat och har nu häktats för mordet på en man i 30-årsåldern i Trollhättan den 4 september.

Det var på morgonen den 4 september som en man hittades död i en lägenhet där det bodde en kvinna som hade hemsjukvård. Hon är inte misstänkt på något sätt, och har flyttats till ett annat boende. Hur mannen har dödats har polis och åklagare ännu inte velat gå in på.

– Skadorna tyder på att det handlar om ett mord, sade åklagare Daniel Edsbagge.

Samma fredag som mordet upptäcktes anhölls en man i 55-årsåldern, som befann sig på platsen. Han var bara skäligen misstänkt (den lägre misstankegraden) och släpptes på fri fot redan på måndagen.

På söndagen hade polisen gripit och åklagare anhållit den kvinna som nu har häktats på sannolika skäl misstänkt, alltså den starkare misstankegraden. Offret och den misstänkta kvinna kände varandra.

Sten-Rune Timmersjö på grova brottsroteln är mycket förtegen om utredningen. – Jag kan inte berätta något mer. Det går inte riktigt än. Det enda är att kvinnan som bodde där var vårdtagare och att den mördade mannen var personlig assistent. Vi väntar på analysresultat och måste snabbt som ögat hålla hundratals förhör, säger Timmersjö.

Kvinnan i 40-årsåldern kandiderade för S i kommunvalet 2018 och har haft uppdrag för partiet i en västsvensk kommun, men hoppade av tidigare i år.

På torsdagen häktades socialdemokraten vid Vänersborgs tingsrätt misstänkt för mord, stöld och bedrägeri. Hon förnekar brott.

-Pettersson antar att SVT och de andra tycker det är viktigare att rapportera om Trump eller någon SD-politiker som skrivit om negrer på Facebook…


8 responses to “Ännu en S-politiker misstänkt för mord

 • Mord och våldtäkt är inte journalistiskt motiverat enligt SVT, däremot rasistiska kommentarer… | Petterssons gör Sverige lagom!

  […] Stefan Löfven (S) inte får några frågor om den S-politiker som dömdes för mord i juli eller den kvinnliga S-politiker i Trollhättan som är misstänkt för mord. Löfven klarar sig också från frågor i SVT om att SSU-are sjunger […]

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Skillnaden är att dessa dårar mördar en och en, Socialdemokraterna med deras politik mördar tusentals.

  Bara en superidiot röstar på partier som vill att du och dina nära ska lida.

  Socialdemokraterna 🤮🤮🤮🤮🤮

  Gilla

 • Guy F

  Bingo! Frågan blir nog är domen rasistisk, brukar heta det när sossar hamnar i delo med rättvisan. Men bra att sanningen om sossarnas byte mot uppehållstillstånd och medborgarskap mot röster på sossarna i valet dom senaste gångerna, äntligen kommer fram!!

  Gilla

 • age

  Namnet ger en känsla av stt han var
  med om att skriva kontraktet med
  muslimerna ?
  – eller var han inte med i partiet då?

  Gilla

 • SVENSK

  Har slutat ta del av MSM, har detta mord tagits upp där? överhuvudtaget?

  Gilla

 • Göran

  Vi kallade negrer niggers på 1800-talet utan att det uppfattades rasistiskt. Därefter kallade vi dem negrer. Sedan har media valt att kalla dem svarta vilket både nigger och neger också betyder. Man är inte rasist för man inte följer DN:s ledare om detta trams. Kalla dem vad du vill! Jag kallar dem kriminella, lögnaktiga parasiter.

  Gilla

  • Guy F

   Lelle lille, håll dig till dina extremist sidor du EXPO SVT TV4 där kanske din foliehatt betyder något, för fakta verkar du inte begripa dig på

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: