Otroligt – Löfven har kommit på att vi behöver ha koll på befolkningen

INVANDRING & BIDRAG. I Sverige har vi haft folkräkningar sedan 1749. Sedan Statistiska centralbyrån bildades 1858 har svenska folkräkningar gjorts vart tionde år 1860–1990 samt åren 1935, 1945, 1965, 1975 och 1985. Sveriges senaste folkräkning företogs 1990, alltså ingen folkräkning på 30 år!

Det innebär att välfärdssystemen läcker som grova såll. 

I stark motvind har Sverigedemokraterna varit ensamma om att föra en kamp mot bidragsfusk och slapphänt migrationspolitik. Skatteverket rapporterade för flera år sedan att 30–50 procent av dem som söker asyl registrerar olika personuppgifter hos olika myndigheter. Även problemen med samordningsnummer har uppmärksammats tidigare. Hundratusentals individer bor i Sverige utan att ha styrkt sin identitet och systemets slappa utformning underlättar för den som vill tillskansa sig svenska bidrag eller ägna sig åt brottslighet i Sverige. I värsta fall har vi krattat manegen för terrorister och annan organiserad brottslighet.

För en tid sedan tog Moderaterna och Kristdemokraterna initiativ för en folkräkning, det behövs överenskommelser över partigränserna kring gemensamma åtgärder.

Och hör och häpna, under partiledardebatten idag öppnar socialdemokraterna för en ny folkräkning i Sverige efter kravet från flera SD med flera och statsminister Stefan Löfven (S) säger det självklara som S tidigare avfärdat flera gånger: – Vi behöver ha koll på befolkningen i landet, så är det, var man bor och vem som bor var, sa statsminister Stefan Löfven under dagens partiledardebatt i riksdagen.

-Pettersson säger att det är bra så långt, men om det händer något är oklart. Löfven begraver troligen frågan i en utredning…

Skatteverket uppskattar att 200.000 människor är skrivna på felaktiga adresser, tilldet kommer illegala invandrare, samordningsnummer, flera och falska identiteter osv. oftast för att tillskansa sig bidrag och andra fördelar. I värsta fall kan det röra sig om en miljon människor.

Jeander

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Otroligt – Löfven har kommit på att vi behöver ha koll på befolkningen

 1. Det enda som skulle fungera är biometriska avtryck, fingeravtryck, Dna ögonkontroll o.s.v.
  Men då är risken extremt stor att de använder informationen mot oss och struntar i det egentliga syftet. Det att kolla dubbla identiteter, illegala vet jag inte hur de ska de kolla?

  Det har varit två folkräkningar som jag sett, jag fyllde i den första och det stod uttryckligt att uppgifterna bara var till för folkräkning.

  Ett par år senare så fick andra tillgång till uppgifterna för helt andra ändamål som inte alltid framgick.
  Detsamma har skett med Pku registret och nu senast med databaser över släktforskning. Det är svårt att lita på myndigheter eftersom de redan sysslar med repressalier mot oliktänkande.

  Det som skulle skett, kontroller av de som släpps in, har inte skett och därför måste vi inkräkta på den allmänna integriteten. Det sker inga reella kontroller idag heller med hänvisning till integritetskränkning. Då testar man alla för att slippa kritik från invandrarväsendet!

  Kör igång Reva kontroller igen och skärp allt som har med invandringen att göra. Det är klart att vänstern skyr detta eftersom de anser att ingen är illegal eller för den delen skyldig till brott!

 2. Jag har aldrig någonsin sett en enda sverigedemokrat uttala sig i någon alternativmedia. Är inte det konstigt? Varför intervjuas inte Jimmie EUkesson varje vecka i SwebbTV eller Exakt 24? varför har aldrig någon enda SD-riksdagislekamot eller EUP-lekamot någonsin låtit sig göra det?

  Jag tror på SD när de säger att de är ett anti-nationalistiskt EU-globalistiskt som vill ha ett s.k. mångkulturellt Sverige. Jag tror inte att de bluffar, jag tror inte på konspirationsteorier, politiker är för dumma i huvet för att klara av att konspirera. Jag tar SDs totalbojkott av all alternativmedia och totalbojkott mot samtliga EU-kritiska, invandringskritiska politiker i Sverige och EU på allvar, de menar det för det är ju det de de facto gör. Oavsett vad de sen ljuger om genom den PK-regimmedia som de använder som sin enda tillåtna kommunikationskanal.

 3. Nu får många av de hjärtliga partierna glädjefnatt, läger på Lesbos brinner 12000 turister måste snabbt ha hjälp. Sverige kan naturligtvis enligt dessa heldumma ta emot minst 10000, för de heldumma resonerar som gumman vilken plockade pinnar ”orkar jag med en så orkar jag en till o.s.v.
  Gumman tappade allt och det har Sverige gjort för flera år sedan utan att de heldumma har förstått.

 4. Vi kan inte har en stor del illegala, som jobbar svart och lever som kriminella här. Samtidigt ska de ha tillgång till all vår sociala välfärd, utan att bidra till den på något sätt.
  Klart vi måste veta hur många och vilka som vistas här. Gissningar är aldrig bra.

 5. Den saken har ju FRA ordnat för länge sedan ! FRA har koll ! Svenskarna är ju nu mer övervakade än vad DDR medborgarna någonsin var !

 6. Till Maya, Gamgubben och andra läsare!
  Med vilja kan Naturvetenskap användas och lag förändras.
  Biometriska data tror jag det kallas numer. Datorer kan söka internationellt. Hans Jensevik förklarar i sin YouTube kanal vad begreppet fredlös innebar förr.
  Jönsson.

  • Strålande Stickan! Nya svenska pass är biometriska och visst kan saker sökas likaså människor men de identitetslösa som finns i vårt land med samordningspass har inget ID.
   Och vad som kan göras och göres är en himmelsvid skillnad i Sverige enär vi ingen duglig regering haft de senaste decennierna.

 7. Det är bara ett spel för gallerian från dom styrandes sida, allt för att ett visst parti inte ska få mer röster. Garanterat att det blir bara en massa utredningar som leder till mer utredningar, sen händer det inget mer än att utredningen blir nerlagd för att det inte går att genomföra p.g.a den personliga integriteten. Vad gör man inte maktens skull, man fortsätter ljuga för befolkningen in i det sista så man kan få in mer valboskap

 8. Det kan väl vara dömda brottslingar från andra länder som bor här ?
  Om de slängt id-handlingar så vet ju ingen här vilka de är ? På vilket sätt hjälper en folkräkning då?

 9. Och hur ska de få alla att vara ärliga vid uppgiftslämningen, när de inte är ärliga vid flytt från ett ställe till ett annat, om de nu överhuvud taget anmäler till skatteverket att de flyttar.
  Vi svennar fyller i enligt vad som tidigare skrevs på heder och samvete, är du lycklig utan dessa båda viktiga egenskaper, så blir folkräkningen ett prov utan värde.

Kommentera