Annie Lööf – livsfarlig ledning!

INSÄNDARE. Det är obegripligt att Annie Lööf får ökat förtroende bland sina troende. Jag begriper inte att hennes otroliga trolöshet inte blir olösligt förknippad med hennes oläsligt korkade beskrivningar av alla olösta samhällsproblem. Att hon kan sko sig på att skoningslöst stövla omkring i vänsterskorna när hon ätit upp högerdojorna.

Rolf Malm

Denna politikens halta Lotta som aldrig har torrt på fötterna och inte ens med skohorn kan klämma i med annat än trångsynta klavertramp för att få sin lilla hejarklacks bifall. Ifall hon i par med toffelhjälten Löfven för full sula får gå på tårna och dansa efter arabernas pipa går snart hela landet på hälarna. Men som plåster på skavsåren får hon ju dansa högklackat med högdjuren i Trilaterala Kommissionen som trodde att hon var Askungen med glasskon. Den sagan krossades ju dock när klockan blev fem i tolv i trätofflornas land. Tyvärr hade ju vår askunge ätit upp den andra glasskon. Hon fick återvända och nöja sig med att bli Snövit bland de sju dvärgarna. Trots att hon mest liknar Rödluvan som går i säng med de grå vargarna. Med näsan i vädret liknar hon ju också Pinocchio. En liten docka som klär ut sig i kejsarens nya kläder. Minsta barn kan ju klä av henne naken.

Nu lovar tossan att krossa klanerna. Trots att hon bjudit in 30 miljoner araber att sko sig på och toffla till oss svenskar. Att sparka dom har vi misslyckats med i tusen år. Det har hon inte lyckats fatta. Det ska hon fixa på ett kick. Hon borde få en rejäl känga och själv kickas ut från den svenska klanen som trampar på allt svenskt och stövlar på i Mohammeds fotspår. Med huvudlöst fotarbete och otroget tjänande de muslimska fotsoldaterna för att inte trampa Kalifatet på tårna. Med välsmord käft påstår hon tvetungat att vara både liberal och kommunist. Hon vet inte vilket ben hon ska stå på och krälar sig därför fram som den giftorm hon är. Hugger till höger och vänster och slingrar sig fram för att snoka upp bästa jaktmark för dagen. Ser hon ormtämjaren Jimmie så låter hon skallran darra och väser otidigheter. Hon har kameliontens förmåga att byta färg. Ibland röd, ibland blå eller grön. Men oftast obestämbart brun. För henne finns bara en storhet – Annie Lööf. Detta är ändå en skonsam beskrivning av hennes egotrippande.

Rolf Malm

 

Ps. Svenska politiker har blivit själviska korkskallar. I hundra år har man manipulerat vår politiska historia. Men nu är det värre än någonsin. Förr var skrönorna väl dolda av lögner, svek, skandaler och skönmålningar. Nu klarar man inte ens som förr att effektivt dölja landsförräderiet.

Tack för alla uppmuntrande samtal, mejl, tips och bidrag för mitt skrivande här, i Nya Tider och på min bok ”Sverige 2084”. Det värmer i en gammal fattigpensionärs patriotiska hjärta.

Swish 0722 – 84 70 52. Bankkonto SEB 5005 01 187 30. Kontakt rolflmalm@gmail.com

Lyssna på Lars Bern på Swebtv om politiker-korruptionen och gå med i namninsamlingen folkomrosta2021.se

10 thoughts on “Annie Lööf – livsfarlig ledning!

 1. För övrigt är jag varken högerdoja eller vänsterdoja . Högern har poänger vad gäller marknadsekonomi , men jag föredrar reglerad marknadsekonomi. Vänstern har poänger att skatter är nödvändiga i det att bejaka sociala system. Dessutom är beställningar från stat, kommuner och landsting i symbios med att upprätthålla kvantiteten av privata företag. Tycker mig veta i min ålders höst , att reglerad marknadsekonomi har en godartad ekonomisk egenskap som slår ut oreglerad marknadsekonomi och centraliserad planekonomi.

 2. Vänsterdoja och högerdoja = 1) Ja till EU 2) Ja till NATO – samarbete 3) Ja till oreglerad marknadsekonomi _// Det jag vill hävda att alla dessa tre punkter dränerar svensk cirkulationsekonomi. Oreglerad marknadsekonomi försvagar även svenska fackföreningar . Svenska fackföreningar har heller inget stöd från politiken att sätta stopp för utländska bolag som etablerat sig i Sverige utan att betala skatter . Dess arbetskraft betalar skatt i hemlandet vilken urholkar svensk ekonomi. Men den ohämmade konkurrensen tycks vara en politikens fundament hos vänsterdoja och högerdoja i och med medlemskapet i EU. Konkurrensens egenskap får inte störas !

 3. Självklart ökar förtroendet, rent procentuellt, för den stora ledarinnan när partiet kring henne minskar.
  Detta då de som var lite skeptiska till henne har lämnat partiet.

 4. Sverige blir bara roligare o roligare

  Islamist drottningen är tillbaka blir hon statsminister

  Då finns det inget hopp alls

  För rädda det som går i denna container

  Sverige

 5. Undrar vem som skriver hennes tal, hon pratar utan att få något sagt. Vilka som röstar på C, inte är det bönder för sådana finns inte många kvar. Nu är det företagare med massor av maskiner och eftersom de förstår maskiner så borde de lätt avslöja Rödhättan.

 6. Vem röstar på Annie Lööf och Centern? Med henne som ledare borde C åka ur riksdagen i nösta val i gott sällskap med L och MP som förutspås. Centern är den nya tidens höger som har övertagit Moderaternas plats som det politiskt korrekta högerpartiet. De som röstar på henne är övre medelklass och överklass i storstäderna i huvudsak välutbildade karriärkvinnor samt muslimska invandrare då de ser inte henne som ett hot för återvandring till sina hemländer. Tvärtom. Torbjörn Fälldin och Gunnar Hedlund roterar säkert i sina gravar att ha henne som nutida efterträdare. Majoriteten av jordbrukare som har haft Centern som intresseparti röstar förmodligen på SD idag och kanske också MP då de säger sig värnar om miljön. Då de är bland de värsta PK-partiet i riksdagen tillsammans med Centern och de slåss om samma gamla intressgrupp är en annan femma.

 7. Det finns ingen anledning att lita på siffror som inhemska opinionsinstitut tar fram. Generellt är det ju deras ”kunder” (MSM och partierna) som är beställare.
  Det är väl ställt utom allt tvivel att de inhemska opinionsinstituten vill ha nöjda kunder, gärna mer än nöjda.

 8. Tror inte ett skit på värdelösa väljarbarometrar. Rödskrikan la ut nå´t meningslöst klipp på youtube, men hon fick ju så mycket tummen ner, så den floppen borde svidit rejält…

  • Sverige blir bara roligare o roligare

   Islamist drottningen är tillbaka blir hon statsminister

   Då finns det inget hopp alls

   För rädda det som går i denna container

   Sverige

Kommentera