En vänsterpartist utan stall…


BROTTSLIGHET. Tidigare idag skrev vi om en vänsterpartist som inte verkar ha alla hästar i stallet. Den är verkar inte ens ha ett stall. Damen som saknar stall är Linda Snecker är rättspolitisk talesperson för Vänsterpartiet och riksdagsledamot.

Linda vet inte att eller låtsas inte veta att de ”svenska gängkriminella” var från Somalia.

Linda verkar inte heller begripa att somalierna och andra har dålig kolla på straffrätt i Sverige och Danmark men när polarna får tre år i Sverige och är ute efter två så sprider det sig, liksom de danska straffen lär sprida sig i deras kretsar och vi ska inte glömma att så länge de sitter inlåsta skyddar vi andra i samhället.

Jag tror eller inte på att hårda straff har avskräckande effekt för de räknar inte med att åka fast, men hårda straff håller kriminella borta från gatorna och om någon sitter inne på livstid eller 20 år kan allmänheten vara betydligt lugnare…

”Svensken” Mohamed Ali fick livstid för mord i Danmark

”Svensken” Mansor Ismail fick livstid för mord i Danmark.

”Svensken” Abdirizak Osman fick tre års sluten ungdomsvård för mord i Sverige. Är på rymmen efter en permission.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 

 


15 responses to “En vänsterpartist utan stall…

 • Maja 2

  Idisslaren skall få en havrelykta i julklapp från mig.

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Vi får väl se nu när dom första solbrända svenskarna som berikade det tidigare så tråkiga Danmark med sin finkultur klämdes dit stenhårt, om det lönade sig med hårda straff eller inte!

  Gör det inte det så är jag faktiskt beredd att offra dom!

  Gilla

 • Andersson

  ”Gruppsex förbjuds i England”

  Det måste väl vara fel. Det måste gälla hela Storbritannien.

  Gilla

 • checkpoint Cadi

  Björn Björkqvist talar på Nyöppningsfesten i Svenskarnas hus.
  Sprid och dela:

  Gilla

 • Tony

  Ondskan lyser ur ögonen på dessa mänskliga avarter.

  Gilla

 • Stenbock

  Ni vänstertroll som sitter och lyfter bidrag dagarna i enda,tycks inte ha annan hobby än skriva en massa strunt,på Petterssons blogg !

  Gilla

 • Maya

  Linda.Har du sett vad solbrända dessa grabbar är ? Kanske dom hade varit på Kanarieöarna på semester och solat lite innan dom mellanlandade i Danmark och passade på att mörda lite.Vad tror du ?

  Gilla

 • ossie

  Den där avgrundskommunisten vill ju att alla kriminella invandrare ska släppas loss och polisen ska läggas ned så de inte irriterar brottslingarna i deras hårda arbete.

  Gilla

  • G Nordström

   Kanske en bra grej att folk tar lagen i egna händer, så något händer För här händer det inte mycket när åtgärder ska sättas in för allt som händer.

   Gilla

 • Niklas R

  Paradexempel på att socialister är idioter.

  @Snecker
  Tror inte kulturberikarna hade en aning om att i Danmark får man faktiskt långa fängelsestraff om man begår grova brott där.

  Gilla

 • Lellego

  Den här västern är ett demokratiproblem. Understödda av det monumentala demokratiproblemet som utgör av det faktum att landets vänsterhängda journalistkår – är just vänster.
  Hörde nyss på stasikanalen P1 en programledare som på sedvanligt sätt inledde en fråga med ett påstående och avslutade den den väldigt retoriska knorren. Det handlade om tidningsdöden och om inte nedläggningarna utgjorde ett demokratiproblem.

  Det var fel frågeställning.

  Är det inte ett gigantiskt demokratiproblem att 70-80% av journalistkåren har vänstersympatier av socialistisk och liberal karaktär?

  Gilla

 • Argus

  Vänsterns fäbless för yrkeskriminella från Långtbortistan beror högst troligt på att det är den enda grupp som de känner ett intellektuellt försprång inför?

  Gilla

 • Fyllfinnen

  Hon har väl samarbete mot betalning med dom 40 klanerna, så ryktena stämmer nog att dom infiltrerat politiken. Varför ska man annars hålla på som hon gör ?

  Gilla

 • Majbjörn

  Det sista exemplet var verkligen ett klimax.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: