En vänsterpartist förolämpar Sverige och svenskarna, igen…


INRIKES. Ali Esbati är iranier och riksdagsledamot för vänsterpartiet som gång på gång gör han klart för oss att han hatar Sverige och svenskarna, om han sedan provocerar eller är dum på annat sätt har jag ingen aning om. Han borde åka till Iran och protestera. 

Herr Esbati förstår inte ens att Kungen vid riksdagens högtidliga öppnande inte representerar sig själv utan hela Sverige, vårt gemensamma arv, våra traditioner och det svenska folket. Det folk som betalar Alis lön och hela hans parti. Man behöver inte gilla kungen men man får leva med att han sitter där han sitter tills vi väljer något annat system Ali. Jag gillar inte statsminister Stefan Löfven men accepterar att han är vald. Varför pissar du på svenska folket Ali? Det folk som tog emot dig och din familj och betalade ert uppehälle, din utbildning och betalar din lön.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


12 responses to “En vänsterpartist förolämpar Sverige och svenskarna, igen…

 • Maya

  C.O Hermansson som var partiledare för vänsterpartiet en gång röt till vid ett möte och sade : citat : nån j_la ordning får det vara i partiet.För nån ordning i det partiet lär det ju aldrig bli med ledamöter som förolämpar och spottar på allt som tillhör Svenska traditioner och bruk.Jag tycker att den här uppblåsta typen ska skämmas för sina korkade uttalanden för han levererar ju bara grodor och aldrig något vettigt.

  Gillad av 1 person

 • En vänsterpartist utan stall… | Petterssons gör Sverige lagom!

  […] Tidigare idag skrev vi om en vänsterpartist som inte verkar ha alla hästar i stallet. Den är verkar inte ens ha ett stall. Damen som saknar stall är Linda Snecker är rättspolitisk […]

  Gillad av 1 person

 • gamgubben

  Ali E. förstå en sak när vi talar om för stor invandring till Sverige så menar vi just det, inte att vi ogillar invandrare som jobbar accepterar svenska seder och bruk. Däremot tycker vi inte om ledamöter i vårt parlament som öppet visar att de inte sjunger med i kungssången samt på andra vis vill göra allt för att få Sverige kommunistiskt.

  Gillad av 2 personer

 • ponnsan62

  Typisk idiot som tror prutfnöff.

  Gilla

  • maar

   Om Ali Esmati vantrivs så mycket i Sverige då finns det bara en möjlighet för honom – åka hem. Man blir bara förbannad när man hör denne s.k. politiker förolämpa Sverige och svenskarna. Det vore också önskvärt att ta med sig Nyamko Sabunis bror som är en annan ”tillgång” till svensk kultur (det är han som vill riva alla statyer på svenska kungar och andra personligheter). Det är så typiskt för alla kaxiga invandrare som inte kunde åstadkomma något i hemlandet att diktera vad som skall göras i Sverige.

   Gillad av 1 person

 • turrim

  Det är de som valt honom som ska be om ursäkt.

  Gillad av 1 person

 • Niklas R

  Socialister är per definition idioter.

  Gillad av 1 person

 • Lars-Åke

  Vill du subvertera ett land?
  Störta det inifrån genom ”goda” revolutioner?
  Bryta ner trygghet, välfärd, harmoni, moral?

  Lösningen är enkel – pumpa in vänsterideologi.

  Mvh
  Yuri Bezmenov

  Gillad av 1 person

 • Tony

  Han visar bara på den låga nivå som han och alla andra
  kommunister står på,, dom begriper inte bättre.!

  Gillad av 1 person

 • Kenth Andersson

  Så säger man inte !
  Omedelbar livstids utvisning av denna icke svensk hela hans icke svenska familj och släkt!

  Gillad av 2 personer

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: