Svenskarnas Hus nyinvigt

NATIONALISM. Det fria Sverige är det svenska folkets intresseförening som samlar tusentals svenskar för att skapa trygghet och framtidstro hos vårt folk i en tid av mångkultur och svenskfientlighet. De skapar våra egna samlingsplatser, bostadsområden, företagsnätverk och arbetar dagligen för att förbättra svenskarnas situation i vårt eget land.

Efter omfattande renovering och fasadbyte öppnade Svenskarnas hus återigen upp sin offentliga verksamhet med en nyöppningsfest den 5 september 2020. Drygt hundra gäster hade under dagen och kvällen äran att bland annat höra tal av Björn Björkqvist.

– Pettersson är inte med i något parti eller politisk organisation, jag konservativ nationalist med en grundinställning att samhällsförändringar ska ske så långsamt och försiktigt att man inte råkar slå sönder något som fungerar väl. En så dramatisk demografisk förändring som dagens invandring till Sverige innebär är allt annat än långsam och försiktig, och det vi råkar slå sönder på vägen kan visa sig omöjligt att reparera i efterhand.

Det är rätt dumt att offra hela det väl fungerade samhället för mångkulturen när det räcker med att förbättra och modernisera lite i taget.

 

 

One thought on “Svenskarnas Hus nyinvigt

Kommentera