Stäng

Stopp för salafist-moské i Karlstad

ISLAM. Länsstyrelsen beslutade idag att upphäva bygglovet för Islamiska kulturföreningens bygge av en moské i Karlstad. Enligt beslutet har kommunen och föreningen inte kunnat visa att kravet på på parkeringsplatser är tillräckligt uppfyllt, rapporterar SVT.

Länsstyrelsen skriver så här i dagens dom: ”Vid angivna förhållanden finner länsstyrelsen att Islamiska kulturföreningen inte visat att kravet på tillgång till parkeringsplatser är uppfyllt och stads- byggnadsnämnden har därmed enligt länsstyrelsens mening saknat tillräcklig grund för att bevilja sökt bygglov. Det överklagade beslutet ska därför upphävas.”

-Pettersson tycker det är bra att bygget stoppas, även om det är tillfälligt. Bättre vore att stoppa bygget för gott med hänvisning till att islamska kulturföreningen inte kan visa att islam är kompatibelt med ett modernt, demokratiskt och jämlikt samhälle…

 • TIDIGARE 2020-07-17 100-tals överklagar salafist-moské i Karlstad

ISLAM. Ett 100-tal personer har hittills överklagat kommunens beslut att ge bygglov för en moské på Rud, Karlstad. De klagande anser att antalet parkeringsplatser inte räcker till, skriver Nya Wermlands-Tidningen, tyvärr bakom betalvägg. 

Skiss på Karlstads muslimska stridle…moské. Det verkar som arkitekten har tänkt sig att muslimerna och besökarna till moskén ska ändra klädstil. Om inte är det propaganda…

Islamiska kulturföreningens planer är att uppföra en moské på 1171 kvadratmeter i två plan med en 22 meter hög minaret för arabiska böneutrop i stadsdelen Rud. Den 17 juni höll stadsbyggnadsnämnden en omröstning som slutade 7-4. De partier som motsatte sig bygglovet var Sverigedemokraterna, Kristdemokraterna och Moderaterna som vi tidigare skrivit om.

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

Den nationalistiska rörelsen Det fria Sverige som ombud. Organisationen har med hjälp av jurister tagit fram en överklagan som kritiserar parkeringsutrymmet för jättemoskén.

Det fria Sveriges ordförande Dan Eriksson kommenterar överklagan:

”För oss är det självklart att inga moskéer ska byggas på svensk mark, men eftersom vi ännu inte har den politiska makten att genomföra en sådan förändring så måste vi hitta andra fronter att arbeta på. Våra jurister har gjort ett fantastiskt arbete och lagt många ideella arbetstimmer på detta, vilket så väl föreningen som alla andra goda svenskar är mycket tacksamma för, och så som vi ser på det bör detta sätta stopp för moskébygget tillfälligt.

Vi kommer fortsätta att arbeta med alla till buds stående, lagliga medel för att förhindra islamiseringen av vårt land, och när det gäller moskébygget i Karlstad har vi förhoppningsvis några ess kvar i rockärmen om de kommer behövas.”

Men Rauf Ahmadi som är föreningens ordförande är inte särskilt orolig över motståndet från mängderna av klagande Karlstadsbor som han menar inte alls stör sig på parkeringen utan egentligen har ”fördomar och oro”.

Ahmadi försvarar den radikala moskén genom att hävda ”religionsfrihet” och menar att inget kan sätta stopp för planerna. – Vi har religionsfrihet, vi har demokrati, och det kommer gälla, säger Ahmadi till SVT.

Länsstyrelsen kommer att hantera invånarnas överklaganden.

-Pettersson tycker att islam, som politisk ideologi, inte har något att göra i vårt land, islamister borde behandlas som nazister, de hotar vår demokrati, frihet och ekonomi.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 reaktioner på “Stopp för salafist-moské i Karlstad

 1. Jag är så lyckligt lottad att jag är
  80 år gammal!

  D.v.s. Jag kommer troligen inte behöva
  bli utsatt för islams övertagande av
  Vårt Fosterland!

  Alla dumskallar som inte fattar vad som
  pågår och vad som väntar dem får skylla
  sig själva!
  – det är rätt åt dem när det visar dig vad
  islam betyder!

 2. Vi måste skydda Vårt Fosterland!
  Islams/ koranens uppgift är att
  invadera Vårt Fosterland!

  Varför ska en sekt, vars mål är att döda,
  misshandla eller göra oss till slavar,
  få ha stridsledningscentraler/moskeer
  i Vårt Fosterland?

  Muslimer betraktar oss som fiender!
  Ska vi låta fiender ha stridsledningscentraler
  i Vårt Fosterland?

  Vet vi hur mycke vapen de har i sina
  stridsledningscentraler?

  Socialdemokraterna har sålt Sverige till
  muslimerna genom kontraktet från 1999.

  Behöver vi muslimerna?
  Behöver vi socialdemokraterna?
  Behöver vi LANDSFÖRRÄDARNA?

  Varför tar inte allah hand om alla ”flyktingar ”?
  Det är väl det muslimerna tror på?
  => tro på en gud om det tröstar!
  => det gör väl ingen skada!
  => men det gör väl ingen nytta!

 3. Efter ett antal överklaganden och mutor så kommer denna Moské att vara på plats inom en snar tid !

 4. Sverige är ett kristet land och har kyrka, troende och ateister.
  Moskeer hör inte hemma här det är vs lutersk tro och enigt bibeln första mosebok kan det vara antikrist, bränder av kyrkor m.m säger att det finns lite sanning i detta.
  Till stor sorg ser jag Sverige Islamiseras dag för dag, och dumsvensken röstar rött, grönt för att sina barnbarn, kan med största rädsla bli slavar, barnfruar eller halshuggna, bara för att de är vita, ljushåriga och ej islambärare av slöja, de som ej har slöjbeklädnad, står för slav och hora enligt viss religion som inte är en religion utan en mycket otrevlig idiologi som hämtar kraft från en religiös bok som är fylld med krigsdeklarationer och jihad

 5. Varför ska det behövas parkeringsplatser för när de tagit makten sker transport medelst apostlahästarna alternativt åsnor eller dromedarer i södra Sverige. I norr ska lapparna ta makten, ursprungsbefolkningen som kom 1000 år senare än våra förfäder allt enligt modellen. Ut med det gamla in med det unga friska, nygammal religion från 850-talet istället för El så rekommenderas åkarbrasa.

 6. Detta borde ha stoppats redan i deras Byggnadsnämnd,om inte denna varit islamvänlig,eller korrupt !!
  Men i röda Karlstad sker nu sådana lag-överträdelser. Stenbock som är lite hemmastadd i bygglagen,vet att vid all byggnation skall bl.a. P-platser och fria grön-områden redovisas. Föreligger inte sådana är beslutet klart a v s l a g !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: