Klansamhällen – har verklighetsförnekarna vaknat?

BROTTSLIGHET & INVANDRING. År 2014 kom boken “Mellan klan och stat – somalier i Sverige” av Per Brinkemo. För knappt två år sedan gav Per Brinkemo och Johan Lundberg ut en bok ”Klanen” som beskrev klansamhällen från antikens Grekland till dagens Sverige. Boken handlade om att den liberala demokratin utgår från individens rättigheter medan klansamhället bygger på att individen underkastas gemenskapen.

Då förkastades böckerna och tankarna som rasistisk smörja av bland annat Aftonbladets kulturchef Åsa Linderborg och många fler.

I lördags sa biträdande rikspolischef Mats Löfving i Sveriges Radio att det finns 40 släktbaserade kriminella nätverk i Sverige som kommit hit enbart för kriminalitet.

Efter Löfvings uttalande står politiker, journalister och opinionsbildare i kö för att tala om att de har känt till detta i årtionden, men ingen pratar om varför de inte gjorde någon och varför de förnekat faktum. Verkligheten kan vara grym…

Nåväl, – Pettersson har i drygt tio år skrivit om släkt- och familjebaserad brottslighet i bland annat ”Sagan om Södertälje” och mycket annat om klansamhällen…men jag har också varit rasist…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Klansamhällen – har verklighetsförnekarna vaknat?

 1. Jag antar att vänsteranhängare är betydligt mycket mer vana att behöva revidera sin verklighetsuppfattning allteftersom nya fakta tillkommer som kan vara svåra att bortförklara, jämfört med högern, där man istället brukar kunna säga ”vad var det jag sa”….

 2. Den största och mäktigaste klanen i Sverige är ju politikeretablissemanget. De börjar känna sig utmanade av konkurrerande klaner….?

 3. I bästa fall så gör man bedömningen att det tröga svenska folket är på väg att tippa över och hittillsvarande migrationspolitik kostar makten i nästa val. Man fintar då med en ytlig kursomläggning igen, offrar MP men massinvandringen fortsätter….Man vill ju tillhöra det vinnande, globalistiska laget…

 4. Vaknat ?
  I så fall drygt 45 år försent, 1975 röstade riksdagen med Palme som Statsminister och utan att fråga folket igenom att Sverige skulle gå från att vara ett homogent kristet land till att bli mångkulkulrellt, då startade landsförräderiet.
  Nu finns det inga förmildrande omständigheter är det bara för den korrupta 7 klövern att stå för sina misstag gå från ord till handling och helt sanera Folkhemmet från kriminella klaner och parasiter, massutvisningar på livstid för dem och deras anhöriga inget annat och ett totalstopp för all typ av invandring.
  Detta kommer naturligtvis inte att ske blir som vanligt bara en massa rundsnack utan någon verkstad, alla politiker vet att det gått för långt att ett inbördeskrig är att vänta om man mot förmodan nu skulle ta till hårdhandskarna, de kriiminella gängen som idag indirekt styr Sverige är beväpnade till tänderna totalt hänsynslösa och kommer aldrig att ge sig utan strid.
  Politiker och myndigheter måste ju alltid förhålla sig och ta hänsyn till mänslkiga rättigheter och andra konventioner och då blir det ingen verkstad vilket de kriminella vet och därför bara hånskrattar åt dagens svenska korrupta och totalhavererade rättsväsende.
  Är säker på att även SD innerst inne inser att det gått för långt, bra ändå att partiet trots det nu debatterar och framför massor av kritik mot 7 klövern som hela tiden ska påminnas om sitt förräderi mot landet och dess äkta invånare.

 5. Eller så har dessa klaner skaffat sig så stor makt i Sverige att politikerna fått kalla fötter…De kanske trots allt var naiva map hur länge klanerna skulle vara lojala?

 6. ”Brottslighet går inte att koppla till etnicitet” Ungefär så uttryckte sig statsministern enligt en rubrik nyligen. De flesta skulle nog vara glada om hans regering ville koppla kriminalitet till kriminella. Det räcker gott och väl.

 7. De har inte vaknat. De bryr sig fortfarande inte utan kör sin agenda (vad än den nu må vara). Det är givetvis en taktisk manöver i maktspelet. De var inte godtrogna, de är inte godtrogna. De har iskallt offrat allt detta för makten(?) och de ångrar ingenting. De bedömer bara att detta utspel ska gynna deras agenda.

 8. Genom att tala om att de vetat om de utan göra något åt det visar ju bara hur otroligt dumma de egentligen är. Det är ju värre än vad någon människa med lite intelligens kan tänka sig.

 9. Det är inga som har vaknat. Det är helt enkelt så att brallorna har dragits ner på verklighetsförnekarna. Rumpan börjar bli bar.
  De börjar också inse att vindarna så smått börjar vända och då gäller det att hänga med sin tid – annars får man inte mat på bordet.

  Slaskmedia börjar publicera artiklar som var otänkbara bara för ett år sedan.

  Självfallet finns det en grupp som i sten kommer förneka verkligheten, men den gruppen drivs av anarkism och hat mot samhället. Dessa tar varje tillfälle att förstöra oavsett vad det månde vara.

 10. Kristna eller muslimer klaner oavsett om de kommer från södra EU eller andra delar av världen. Förståeligt eftersom de som lever i länder med svaga statsmakter och ingen ordning och reda tar lagen i egna händer.
  Frågan är hur långt i den processen våra politiker hunnit, att göra Sverige inte ett ledande humanistiskt land utan ett anarkistiskt?

Kommentera