Muslimsk kvinna anhållen, anhållen misstänkt för anstiftan till våldsamt upplopp

INSÄNDARE. I dagens sydsvenska kan man läsa att den muslimska kvinnan som jag och vår gemensamma vän Paul Nilsson polisanmälde angående hennes deltagagande i upploppet på Rosengård nu är anhållen.

Kvinnan som är i 60 – årsåldern blev under måndagen anhållen misstänkt för anstiftan till våldsamt upplopp. Med en brinnande fackla syns kvinnan på videoklipp där hon också på arabiska står och skriker slagord mot polisen.

Hon uppger att hon inte ville starta något upplopp utan bara ville manifestera att hennes tro blivit kränkt. Hon nekar också till att ha uppmanat deltagarna att attackera polisen.

Spontant kan man väl undra vad hon skulle ha en brinnande fackla till och eventuellt hur många bränder hon anlagt med den?

Åklagare Tomas Olvmyr är förtegen om detaljerna men säger att det kommer att hållas ytterligare förhör med kvinnan.

Nu får vi väl se hur dom kärleksfulla och fredliga muslimerna reagerar på detta. Kanske får vi se ytterligare trevliga upplopp med inslag av bränder och demolerade trafikskyltar och busskurer.

Sedan kan vi säkert i bl a sydsvenskan återigen läsa att det var ditresta våldsverkare från andra städer och andra delar av Malmö som återigen var i farten och att det även denna gången inte har något med islam att göra.

Sandor Herold , Malmö

 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “Muslimsk kvinna anhållen, anhållen misstänkt för anstiftan till våldsamt upplopp

 1. En 58årig kvinna och nu en 16åring flicka gripen !
  Såklart kvinnornas fel. Inte de nyanlända som syns i många video som spreds.
  Snacka om att låta det se bra ut för de nyanlända i Malmö som är endast men.
  Bra jobbat malmö polis!

 2. Kvinnan i vidion sager enligt oversattaren ” om ni inte vill ha Islam varfor TOG NI HIT OSS? vem tog hit dom??

  • Denna vidriga kärring förtjänar en spark i rumpan och ett par örfilar – ibland förstår man varför i Mellanöstern är männen dominanta. Skulle man ha en sådan kärring hemma då tar man också till våld.

 3. En nåd att stilla be om att hon som ett varnande exempel döms till några månader men ännu bättre till utvisning på livstid. Bara för att visa att nu har de svinpälsarna gått för långt, vårt tålamod är slut!

 4. En del säger att just kvinnan är utklädd och att det är ett spel för gallerierna för att göra sken av att någonting görs.
  Vad vet man? Varför arresterades och åtalas knappt någon annan som gjorde mycket värre saker? Kan man också fråga sig!?

 5. Nu måste Svensk media mobilisera upp ett försvar för beteendet som denna gallskrikande människa uppvisar.Vad hon skriker om är oviktigt.Det som är viktigt är att hon tillhör en kategori människor som vi ska se genom fingrarna med vad som än sker.Jag hoppas att det blir ett slut med sånt trams nu utan lagföring skall gälla lika för alla oavsett härkomst.Dessutom lär hon snart sitta i en TV soffa och tala ut om hur orättvist hon blivit behandlad av Svenska regeringen som släpat hit henne mot hennes vilja !

  • En nåd att stilla be om att hon som ett varnande exempel döms till några månader men ännu bättre till utvisning på livstid. Bara för att visa att nu har de svinpälsarna gått för långt, vårt tålamod är slut!

 6. Denna bidragstinna kärring passar på att gapa o skrika
  på dom som försörjer henne, för i sitt eert land har hon inget att
  säga till om

 7. Kan aldrig bli bättre om de som inte vill anpassa sig och skaffar egen laglig försörjning skickas hem.

 8. Hon blir säkert släppt dom socialdemokratiskt skolade
  åklagarna och domarna räcker fram hartassen när det gäller
  Muslimer!

 9. Grip, lagför, utvisa.
  Hon trivs uppenbarligen inte här så då kan vi göra henne en tjänst och skicka hem henne igen.

 10. Ja många är det som skall utvisas och hon tillhör definitivt en av dom. Vi behåller de som bidrar och gör rätt för sig och skickar ut resten.

 11. Omedelbar utvisning av denna kriminella icke svenska kvinna och hela hennes familj och övrig släkt !

  • Jag kan med 100% säkerhet säga att jag inte tagit hit någon av dom, skulle aldrig falla mig in att ta hit någon som inte jobbar eller vill jobba. Säger som Elvis: Return to sender

Kommentera