Stäng

Eva-Marie i strid mot både zigenare och SVT!

Eva-Marie fortsätter på temat från förra veckan: bisarra händelser i dagens moderna och vidöppna Sverige. Idag med visst fokus riktat mot både zigenare och anarkotyranni. För i Sverige förväntas svenskar bete sig precis som vanligt, medans alla möjliga former av utlänningar får göra precis som dom vill utan konsekvenser.

Eva-Marie rapporterar, bland annat, hur det ser ut i ett zigenarläger, och vi kommenterar svenska myndigheters underliga intresse för underlivshygien.

Sverige Vaknar…

8 reaktioner på “Eva-Marie i strid mot både zigenare och SVT!

 1. Det måste vara det som de skrevs om för några år sedan i Malmö.
  Kostade tomtägaren ca 200 000kr att sanera.

   1. Det måste ha varit resandefolk. Åklagaren har yrkat på utvisning. Varför då kan man undra. De var ju redan på hemresa.

 2. Har inte markägaren anmält och begärt polisingripande? Förmodar att det är så krångligt och förenat med anmälan om hets mot folkgrupp så att markägaren avstår.
  Undrar vad som skulle hända om han tog en hjullastare med skopa och körde in och rensade sin egen mark, det blev då snabbt fart på myndigheterna och föreläggande mot ägaren.
  Sverige mitt fosterland vad har politikerna ställt till med i sin naiva tro på allas lika värde med ett stort minus för skattebetalarnas rätt.

  1. Det har redan hänt med ”bärplockare”. De hade ett stort läger. De hade sina traditionella eldar och då högg de ner all skog en km diameter runt platsen. Markägaren anmälde men polisen sa att han måste namnge vid anmälan. De vägrade visa sitt namn och sitt id och därför fick de vara kvar.
   En i annat land tog sin skittunna och spred på ett demonstrationsläger då de vägrade flytta på sig. De dem. mot bonden.
   Jag har gjort det mot en granne som sa att hon inte tyckte om konstgödsel i en tidningsintervju. Jag tog santinin som spred åt sidan och körde ett ton hönsgödsel i häcken runt huset.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: