Massinvandringen fortsätter till enorma kostnader för välfärden…

INVANDRING. Ni har säkert hört statsminister Stefan Löfven (S) och migrationsminister Morgan Johansson (S) påstå att invandringen och antalet asylsökande till Sverige minskat kraftigt. De ljuger. Visserligen har de som får uppehållstillstånd nu kommit för ett bra tag sedan men statsministern lovade i november 2015 att begränsa invandringen och regeringen införde den 20 juli 2016 regler som skulle få ned Sveriges invandring till EU:s miniminivå, men Löfven ljuger, vi ligger fortfarande i EU:s topp. 

Vi ligger fortfarande på en årstakt av 90.000 uppehållstillstånd vilket är skyhögt över det vi klarar långsiktigt.

Den största gruppen, arbetskraftsinvandring av lågkvalificerad arbetskraft, handlar om några få saker. Klanmentalitet, fusk och brottslighet. Att inte någon av regeringskansliets nästan 5000 anställda varav många sakkunniga fattar det och protesterar är obegripligt. Sverige är ensamt i västvärlden om att välkomna lågkvalificerad arbetskraft från länder utanför Europa med öppna armar. Detta faktum i sig borde få någon att reagera.

Dagens regelverk innebär att en arbetstagare kan komma till Sverige för ett jobb med en lön på 13.000 kronor i månaden och ta med sig familjemedlemmar utan försörjningskrav.

Om vi räknar snällt så kostar augusti månads asyl- och anhöriginvandring samt hälften av arbetskraftsinvandringen, blir 3265 personer under en månad.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Massinvandringen fortsätter till enorma kostnader för välfärden…

 1. ”Lönsamma invandrare är borträknade”

  Inte alls. 74 000 i kostnad är ett snitt där alla är inräknade. Annars skulle siffran vara mycket högre. Säkerligen åtminstone 250 000 per olönsam.

 2. Alltfler hederligt folk planerar att lämna Sverige – vill ej betala mer till den svensk•fientliga ondskan!

  Då står invandringsfascisterna här med lång näsa och rumpan bar! 🙂

 3. ”Du är saknad Anders”, hälsar vi sozzar i Sigtuna!
  Såg reprisen på uppdrag granskning i morse, fy fan vilken skandal, men tydligen helt normalt för sozzar, vidrigt.

Kommentera